Survive This! Kapitel 13.

Detta har hänt:
Harry har bestämt sig för att komma tillbaka. Liam kommer in på ämnet Danielle och om hur mycket han saknar henne. Till deras förvåning är Sasha helt ovetande om vem Danielle är. Phoebe börjar även fråga om Louis och om varför han inte hört av sig.

Niall:
Liam målade med ord upp en ny bild av ett bättre läger. Han visade hur de skulle kunna använda flygplansdelarna till att bygga upp ett litet tak de kunde ha skydd under och en slags säng åt Harry. De andra blev genast bruksamma men Niall sa att han var tvungen att få i Harry lite vatten. Liam protesterade först men med Louis hjälp kunde han smita ner till Harry för att mata honom. Försiktigt gjorde han om samma process som dagarna innan och satt sen bara där.
- Ehm.. Harry. Be strong now. Promise? han förstod såklart att Harry inte kunde svara, men känslan av att Harry hörde fick honom att säga det.
Harry:
Harry hörde Niall. Hans ord gjorde att han kunde fokusera ännu mera på sin mun. All energi han kunde frambringa låg där nu och han ansträngde sig till det yttersta för att något skulle hända. Ett upphetsat tjut från Niall bekräftade att han fått resultat på ansträngningen.
Niall:
Niall tjöt till.
- Oh My God! ropade han och vevade upphetsat med armarna.
- Louis! var det andra han skrek och Louis kom snabbt rusande från lägret.
- Whats up? frågade Louis och såg från Niall till Harry, sen på Niall igen. Niall försökte lugna ner sig och tog ett djupt andetag.
- He moved his mouth. berättade Niall exalterat.
- Oh My God! Niall kasatade sig om halsen på Niall och omfamnade honom i en stor kram.
- Thanks, thanks, thanks. sa han och Niall la sina armar om honom och kramade honom tillbaka. Louis släppte tillsist och föll på knä bredvid Harry.
- Come on buddy, you can make it. viskade han i Harrys öra och for sen upp och bort mot lägret igen. När han kom springande tillbaka hade han Zayn, Liam och Sasha i släptåg. Han förklarade ivrigt vad Niall berättat och de andra tappade nästan hakan av förtjusning. Niall och Zayn sa snabbt något till varandra och snart stämde Zayn in i Delta Goodrems Be Strong. Niall körade i bakrunden och snart var de på allihopa.
Harry:
Harry log inombords, de sjöng för honom. Sången kändes bekant någonstans men han kom inte ihåg varifrån, men vacker var den. Han förstod att den hette Be Strong i alla fall. När de sjungit klart försökte han något nytt, att säga något. Det krävdes yttersta kraft men han hörde sin egen röst mycket svagt när den bröt ut i lyften.
- Beautiful. pressade han fram och han hörde hur det blev knäpptyst runt om honom. Det dröjde en hel minut innan någon sa något och det var Louis som gjorde det högsta glädjevrålet någonsin. Sen hörde han gråt, Louis gråt, det hördes tydligt.
Louis:
Louis slet i håret. Han var så fullkomligt chockad, lycklig och tacksam på samma gång. Han fick ett glädjerus genom hela kroppen över att Harrys torra läppar format ett ord. Ett vackert ord till och med.
Han sprang fram till Harry och kysste honom pojkaktigt på kinden. Ingen av de andra tyckte det var speciellt konstigt, endast Sasha som stirrade lite på honom men han brydde sig inte över huvud taget.
Den kvällen var mycket gladare, han lyckades till och med få de andra att sjunga "Who let the dogs out?" en runda innan han till och med erbjöd sig att ta första vaktpasset. Men Sasha och Niall beklagade och sa att de redan lagt beslag på det. Han klagade inte utan kröp ner under sin filt och somnade.
Niall:
Sasha lutade sig mot Nialls axeln. Han la prövande armen om henne och sen satt de bara där och stirrade in i brasan. Niall såg ibland upp på himlen och när de båda satt och såg på de dansande stjärnorna så såg han på henne.
- You saw the falling star? frågade han henne och pekade.
- No. svarade hon.
- I wished a thing. sa han och höll om henne lite extra.
- What?
- You and I forever. svarade han och såg ner på henne. Hon log och lutade sig mot honom, han gjorde samma sak och deras läppar möttes i en första kyss.
---------
Där var kapitel 13 avslutat. Det blev inte så långt men vad gör det när kärleken flödar?
Så vad tycker ni? ^^

Vill ha minst 5 kommentarer till nästa del!

Survive This! Kapitel 12.

(WeHeartIt la ner så jag fick ta lite bilder i repris ^)
Fick en jättebra idé av en läsare, att jag ska skriva tillbakablickar i början. Så skriver en för hela novellen nu och sen skriver jag en om senaste kapitlet på de följande kapitlerna. Hoppas det låter bra ^^

Detta har hänt:
Sasha som är journalist har fått ett erbjudande om att intervjua killarna på väg ner mot Australien. Men planet får problem och de krashlandar på en öde ö. Det har varken mat eller vatten. Fjärde dagen så blir Harry biten av en giftorm och faller i koma. Louis är helt förtvivlad, dock visar Niall upp sina läkarkunskaper och det finns en chans att Harry kan tillfriskna, men den är liten. Efter att de inte haft vatten i sju dagar ger sig Zayn iväg och letar, till sin lycka hittar han en mycket liten källa med rent vatten dit de går varje dag och fyller på föråden. Än har de ingen mat. Även fast Harry ligger i koma så kan han höra vad de andra säger, han varken ser eller känner men han hör, även fast han inte kan visa att han gör det. Nu har även Niall börjat intressera sig för Sasha.
-------------------------------------------------------------------------------------------
Harry:
Harry kände sig hoppfull, han försökte att samla all sin inre energi för att han med lite hopp skulle kunna rycka till i något som visade att han var på väg tillbaka. Han visste att han var kapabel till att göra det bara han frambringade all sin energi och samlade den på ett ställde. Intill honom gnolade Niall på något som lät väldigt iriskt. Harry försökte tänka bort mumlet och koncentrerade sig på sin mun istället. Energin skulle dit.
Niall:
Niall sjöng tyst på en gammal irisk folkvisa medan han såg bort på Sasha och Liam som stod och pratade under ett träd. Han kände sig lite avundsjuk men Liam skulle aldrig välja Sasha före Danielle. Speciellt inte när Danielle troligen oroade sig för honom. Niall rengjorde Harrys sår och gick sen upp till de andra. Sasha bjöd honom snabbt plats bredvid sig och han satte sig.
- Now I am hungry. sa han. Liam höjde ena ögonbrynet.
- You kidding me? frågade han ironsikt och Sasha fnittrade till bredvid Niall. Niall grimagerade och såg på nöten. Inget hade funkat med den, och han hade på allvar gett upp när den träffat hans tå redan första dagen. De pratade om lite allt möjligt och plötsligt nämde Liam att han saknade Danielle.
- Who is Danielle? frågade Sasha. Niall och Liam höjde båda på ögonbrynen men Liam log. Det var lite roligt att hon inte visste det.
- You don't know? frågade Niall som om han trodde att hon skämtade.
- No.. svarade hon generat och kinderna började bli röda.
- Danielle is my girlfriend. sa Liam och log.
- I don't know that you have a girldfriend. sa Sasha intresserat. Niall skrattade till lite men hon brydde sig inte.
- How she looks? frågade hon.
- Brown hair and brown eyes.
- And curly hair, like Harrys but worse. sköt Niall in. Liam log och höll med.
- What she works with? fortsatte Sasha.
- She is a dancer. svarade Liam. Sasha nickade och lät bli att fråga mer, han kunde få berätta om han ville.
- I miss her. suckade han. It is pretty strange cos I've never have miss her as much like now. But we traveling around the world hole time... han avbröt sig och förde handen till ögonen för att torka bort en tår som trängt sig fram. Niall kramade om Liam för att få honom på andra tankar. Men det kändes bra att hans nämnt Danielle, eftersom det annars varit helt tyst från Liams sida och det gick i kontrast till Louis eviga tjat om Eleanor. Niall såg på Sasha med värme i blicken, han var den enda som inte saknade någon fullt ut.
Phoebe(Louis syster):
- Mum, where is Lou? frågade Phoebe sin mamma, precis som hon gjorde varje dag. Hon hade märkt att hennes mamma betedde sig konstigt, Lottie hade förklarat att hon var orolig men Phoebe förstod ändå inte. Hon och Daisy brukade ligga på kvällarna och prata om det. Såklart visste de att Louis var känd och reste mycket, men han var fortfarande deras bror och hörde av sig minst varannan dag. Nu hade det gått över två veckor sen senast. Jay brukade alltid läsa upp hans sms högt vid middagen.
Jay såg på Lottie och Fizzy, de nickade och Fizzy bet sig i läppen.
- Ehm.. började Jay och hennes underläpp darrade lite. Phoebe nickade och såg på Daisy som också såg intresserat på sin mamma.
- Louis have disappeared. förklarade hon såg gott hon kunde.
- Where? frågade Daisy.
- No one knows where he are, thats the point. förklarade Lottie och frambringade ett litet leende i den allvarliga situationen.
- But where is Niall or Harry? frågade Phoebe.
- They have disappeared to, just like Zayn and Liam. förklarade Lottie och Jay gav henne en tacksam blick. Phoebe tänkte lite på det och nickade tyst för sig själv.
- But he's allright? frågade hon till sist.
- We don't know. svarade Jay och Phoebe stirrade på henne, sen på Lottie och Fizzy. Att Louis var okej var hon väldigt mån om, han var trots allt hennes enda bror.
--------
Så vad tycker ni?
Detta blev inte så händelserikt men har planerat en grej till kapitel 13 ^^

Survive This! Kapitel 11.

Harry:
Harry hörde hur de andra rörde sig omkring honom. Nu när Niall sagt att han troligen, med lite hopp, kunde bli realtivt frisk igen. Louis satt inte och pratade lika mycket med honom nu, det var ganska avslappnande med tanke på att han förde rätt mycket oväsen när han var i närheten. Nu fick Harry tid att bara tänka. Han spolade tillbaka sitt liv, för att börja om och fundera på varför allt gått som det gått. Han funderade på sitt första uppträdande och alla kulturistiska saker han hållt på med.
White Eskimo kom också in i bilden på sina ställen, till deras små gig på bröllop och liknande. Men mest tänkte han på X-Factor. Han hade kommit dit helt ovetande om vad som skulle hända och hur tävlingen skulle förändra hans liv.
Hans första auodition hade varit rätt hemsk egentligen. Bara skickas upp på en scen, framför massor av människor, och bara göra sin grej. Sedan vänta på deras åsikter. Det som nästan varit det hemskaste under hela resan var Louis nej. När han hade sagt nej så hade det kännts som om hela världen rasade ihop. Han gick ju vidare men det där nejet förföljde honom tävlingen ut.
Men den som fått nejet att suddas ut lite grann var såklart den andra Louis, hans bästa vän.
Alla videodagböcker när de andra killarna dragit honom i lockarna och gullat med dem som om det vore små bäbisar. Alla Louis galna skämt och påhitt. Hans Louis.
Harry avbröts i sina tankar av att någon skrattade, tätt följt av flera skratt. Han log inombords, det gladde honom att de hade roligt och inte gruvade sig för honom så mycket. Skrattet kom närmare och han kände igen Nialls speciella garv. Ett par starka händer grep tag i honom och lutade honom uppåt. sammtidigt som något som borde vara vatten hälldes i hans mun och masserade hans hals. Harry hajade till rejält, han kände vad de gjorde. Ett rus spred sig inom honom att han försökte röra sig, men lyckades troligen inte eftersom inget särkilt utrop kom från de som höll på med honom.
- Do you think he hear us? frågade Louis från hans vänstra sida.
- Hm. No idea. Maybe. svarade Niall och lyfte upp Harrys hand, som fortfarande ömmade lite trots att det gått så pass lång tid sen bettet uppkommit. Eller han trodde i alla fall det gått lång tid. De andra hade hållit tidsräkningen utanför hans hörselområde. Men tydligen var det tillräckligt länge för att han skulle bli bra.
Niall:
Niall drog av sig sin piké och gick ner till vattnet. Vågorna dränkte hans fötter och han gick ut i det turkosa vattnet. Det var ganska härligt ändå, att bara få skölja av sig lite. De andra såg på honom från stranden. Han log och drog fingrarna genom det rätt så solblekta håret och dök sedan ut en bit. När han kom upp igen var en annan också i vattnet, Sasha.
- Hello. sa hon och simmade ut till honom. Trorts att hon simmade så nådde de botten där han var.
- Hi. svarade han och såg på henne. Hon var lite längre än honom, det var lite pinsamt med tanke på att han då var kortsast. Men han var ändå van och lät bli att kommentera det.
- I love this water. sa hon eftertänksamt och stirrade ut över havet.
- Yes, it is nice. sa han och följde hennes blick. Bort mot horrisonten. Sasha frågade lite om hur Harry mådde och Niall svarade att läget var stabilt och att de kunde hoppas på att han vaknar. Sasha log.
- You have very kind. sa hon och han ryckte på axlarna.
- Someone must do it. svarade han och kände hur det blommade på kinderna.
- No, you take care of them very well. fortsatte hon och han log snett, men sa inget. De följde med gemensam blick solen som började gå ner.
- I think I need a sleppover tomorrow. sa Niall när halva skivan var borta. Sasha log och blinkade mot honom.
- Me to. De gick tillsammans upp till lägret. De sjöng Forever Young och gick sen och la sig. Niall satt uppe och pratade med Liam som hade vakten. Liam flinade mot honom.
- What? frågade Niall och slog ut med armarna. Han drog blicken från Sasha.
- Niall has fall in love I think. sa Liam retsamt.
- No, I haven't. svarade Niall men han hade en generad underton i rösten. Liams flin blev bredare. Niall gav med sig.
- Ok, I am in love. erkände han och såg ner på Sasha som sov med ryggen mot brasan. Liam log och klappade honom på ryggen.
- Good. sa han kort.
Sasha:
Sasha log, hon följde intresserat Liams och Nialls disskution. Hon hade lagt sig med ryggen mot brasan av just den anledningen. Hon visste att Niall ville prata med Liam, annars skulle han redan lagt sig. Nialls ord värmde henne.
- And I think I love you.. mumlade hon tyst mot djungeln.
------
Tänkte att lite kärlek kunde vara på sin plats!
Jag vill ha massor av åsiktet, är det något jag kan ändra?

Minst 5 kommentarer till nästa del!

Survive This! Kapitel 10.

Louis:
Louis såg ner på klockan. Han hade det sista skiftet och solen började gå upp över havet. Det var hans första morgonskift. Men klockan var ändå bara fyra och han gick till djungelns utkant och tog upp nöten som inte hade ett ärr på sig. Han lekte lite med den och gick sen för att se till Harry. Det var första natten han inte sov vid Harrys sida. det kändes lite konstigt men något sa honom att Harry behövde lite egen tid för att bli bra. När han stod och såg ner på sin bästa vän insåg han hur mycket han egentligen älskade Harry. Hans leende, skratt och röst. Hans lockiga hår och ängsgröna ögon. Försiktigt stötte han upp Harry som han sett Niall göra och masserade ner lite vatten i halsen på honom. Sen lossade han bandaget och allt som fanns därunder och bytte ut det och gjorde såret rent. Svullnaden verkade ha lagt sig och handen var nästan helt läkt, bara lite röd just runt bettet. Han rättade till kragen på Harrys, tunna mintgröna skjorta och gick sen bort för att väcka de andra. Liam vaknade bara av att han hörde Louis steg men Zayn behövde en rejäl omruskning för att släppa sömnen.
- It is school time now, honey. You need some breakfast and you need to hurry! Louis gjorde till rösten och fick det att låta som en riktigt gnällig mamma. Zayn bara mumlade i sömnen, något om att låta honom vara. Louis såg på Liam som nickade gillande. Louis spände upp sina stämband och lutade sig rätt nära Zayns högeröra.
- ZAYN! tjöt han öronbedövande och som skjuten från en kanon flög Zayn upp på fötter med filten hängande som en mantel från axlarna.
- Your breakfast. informerade Louis och räckte honom en vattenflaska och blinkade tillgjort med ögonfransarna. Liam bröt ut i ett gapskratt som fick de andra att vakna också. Zayn såg generat irriterad ut men snart så förstod han att det hela såg rätt dumt ut där han stod med mantel och håret på svaj.
- Louis, your sort of idiot! morrade han och kastade sig på skoj över Louis. De brottades lite i den lösa sanden tills Liam skiljde dem åt. Han upptäckte att Sasha stirrade konstigt på dem. Louis ryckte på axlarna och log sitt oskyldiga leende mot henne och det fick också henne att le.
Zayn:
Zayn drog av sig den improviserade manteln och vek ihop den. Han såg på Sasha som hade ett uttryck av förundran över ansiktet. Troligen tänkte hon väll att de omöjligtvis kunde vara 19 och 20 år. Han log snett och drog fingrarna genom håret så att det la sig på plats igen.
- So r' going to the spring today? frågade han och såg menande på Niall, som inte hämtat på tre dagar.
Niall:
Niall fattade vinken och räckte tafatt upp handen.
- Of course. Someone want to follow me? frågade han och log hoppfullt. Ingen visade sig frivillig i början men tillsist gav Sasha sig och han log brett.
- It is my puppyeyes, right? hon skakade leende på huvudet och packade ner vattenflaskorna i den lilla gula väskan som officielt blivit en "vattenflaskväska". Niall tog väskan från henne och hängde den över axeln.
- Se you soon. hälsade han och började följa en liten upptrampad slinga in i skogen med Sasha tätt i hälarna.
- We have been here for 17 days, that is amazing. sa han för att få upp ett samtal mellan dem.
- Yes, you've right. svarade hon. I never thoght we would make it like this far.
- Why not?
Sasha svarade inte hörbart och han lät det vara. Efter en kort betänketid fick han för sig att de aldrig frågat om Sasha saknade någon. Om hennes familj och så.
- You miss somebody? frågade han försiktigt och vände sig om och började gå baklänges för att kunna se henne i ögonen.
Sasha:
Sasha hajade till. Ingen av dem hade någonsin frågat det. Egentligen hade hon inte tänkt så mycket på det, hon hade haft fullt upp med att agera mamma åt fem ostyriga pojkar, borträknat Harry då.
- Ehm.. yes. My mum. svarade hon till slut.
- What about dad? frågade Niall.
- He died when I was seven. svarade hon och log. Honom hade hon lärt sig att leva utan, såklart saknade hon honom men livet gick vidare.
- What her name? frågade Niall intresserat.
- Bella, Bella Thompson. Niall tänkte efter lite, han kände igen namnet av någon anledning och han fick för sig att fråga lite snabbt:
- You have any relative from Ireland?
- Yes, what? frågade hon och plötsligt intresserade hon sig lite mer för samtalet.
- Name? frågade Niall ivrigt.
- Ehm.. Kean I think. svarade hon fundersamt. Nialls hjärta sjönk lite.
- Okay, thats not the guy I think about. svarade han och kände hur det brände av besvikelse, den lilla chansen att de kunde han något gemensamt gled ut i sanden.
- Oh... svarade Sasha och log. Hon sa att det inte gjorde något och fick honom att le igen.
De gick tysta en bit. Sasha pekade ivrigt framåt och Niall som nästan glömt att han gick baklänges vände sig om och såg på den lilla källan. De fyllde flaskorna och började sen i rask takt gå hemmåt.
Liam:
Liam såg att det prasslade i buskarna, precis som han gjorde varje dag när han vek filtar. Niall kom ut först bärande på väskan och sen Sasha. Hennes kopparröda hår lekte lite i den svaga brisen och han log. På något sätt var hon lik Danielle, ytterst lite men han kunde inte sätta fingret på det. Och tanken på Danielle fick det att skära lite i hjärtat. Han hade inte ställt till med några scener som Louis men inombords hade det bränt som om hjärtat kastats ner i en eldgrop.
Niall och Sasha ställde ner flaskorna i skuggan igen och gick fram till Liam och hjälpte honom med de sista filtarna. Trots den lätta brisen så var det nästan outhärdligt varmt och Liam drog av sig tröjan för att inte göra den alltför svettig.
- Would we take a bath? frågade han Sasha och Niall och de nickade Sasha drog av sig byxorna och började gå ner mot havet, de andra följde hennes exempel fast tvärt om, av med tröjan. De badade allihopa och sköljde av sig gammal svett och tråkiga tankar. Niall stannade på stranden den här gången också. Han skyllde på Harry. Faktiskt så skulle han försöka få i Harry lite vatten. Han såg vattenflaskan Louis använt innan och tog upp den, stödde upp Harry och masserade ner det, droppe för droppe.
----
Tycks???

Survive This! Kapitel 9.


Louis:
Louis greppade tag om Harry handled. Nialls ord lät för bra för att vara sanna. Han la försiktigt pekfingret på den största ådern och slappande av så att han lättare skulle kunna känna en puls, precis som Niall lärt honom. Först märkte han inget, men en rörelse kom fram mer och mer och tillsist kändes det som om pekfingret guppade upp och ner av pulsen. Han log brett och släppte Harrys handled och sprang runt till den högra sidan där Niall precis rest sig upp för att gå och fråga Zayn vart källan låg någonstans och om han kunde vara till hjälp. Louis tog ett välberäknat språng emot Niall och hängde sig om halsen på honom.
- Thank you Niall, you're amazing! sa han och kramade om sin vän som chockat stod och vinglade på stället.
Niall:
Niall kippade efter andan och efter några sekunder fick han tillbaka den igen. Louis kram hade fått honom att mista andningen.
- That was nothing. mumlade han generat och kramade om Louis. Han backade bort och såg på Louis och sa att det var det minsta han kunde göra, speciellt när han varit så självisk i början. Louis log och de skakade hand, för att bete sig lite manligt i alla fall. Louis slog sig sen ner vid Harry igen, ivrigt pratandes med honom. När pulsen blivit bättre hade tydligen hans humör också blivit det.
Niall själv gick upp till de andra. Zayn, Sasha och Liam verkade glädjas åt att de äntligen hittat vatten. Liam försökte till och med bygga som en liten skål de kunde ha vatten i.
- I show Sasha tomorrow where the source is. berättade Zayn och Niall nickade.
- Harry is better. sa han och de tre andras blickar vändes mot honom.
- What? frågade Liam med intresserad glädje i blicken.
- Harrys pulls is much better now. upperepade Niall mer utförligt. Ännu ett par armar kastades om hans halls, denna gång Sashas.
- It is wonderful! berömde hon och Niall började rodna igen, han hade svårt för sådana komplimanger.
Louis:
På kvällen kom Louis och satte sig hos dem. Hans leende tycktes lysa upp hela lägret.
- Witch song would we take tonight? frågade Liam och Louis räckte pojkaktigt upp handen.
- Louis? frågade Liam leende.
- Isn't he lovely! sa Louis träffsäker.
- You means She? frågade Zayn.
- No, He. I wont us to sing it to Harry. sa han och log. De andra hakade på direkt och de började sjunga. Niall tog största delen, låten passade honom på något sätt men Louis doade för det mesta i bakrunden. De sjöng låten två gånger tillsammans:
Isn't he lovely
Isn't he wonderful
Isn't he precious
Less than one minute old
I never thought through love we'd be
Making one as lovely as he
But isn't he lovely made from love

Isn't he pretty
Truly the angel's best
Boy, I'm so happy
We have been heaven blessed
I can't believe what God has done
Through us he's given life to one
But isn't he lovely made from love
Louis njöt av att få berätta lite av sina galna skämt och få de andra att skratta igen, även om Harry saknades så skulle han snart vara hos dem igen, och sjunga han med.
Övriga världen:
"NIO DAGAR - KOMMER 1D NÅGONSIN FINNAS?"
"TIO DAGAR - INGEN INFORMATION"
"ELVA DAGAR - LÄGET OSÄKERT, HUR LÄNGE KOMMER MAN HOPPAS?"
"TOLV DAGAR - FORTFARANDE TYST"
"13 DAGAR - KAN HOPPET VARA UTE?"
"14 DAGAR - HAR DE DRAGIT SIG UNDAN?"
"15 DAGAR - 11 KONSERTER INSTÄLLDA HITTILS"
"16 DAGAR - SVIKER DE BARA?"
Medierna började trycka mer och mer skvaller om One Direction. De såg såklart sin chans och tog den. De vände på allt och fick det att låta som om killarna självmant försvunnit och nu höll sig undan, att de slutat helt enkelt.
Anne (Harrys mamma):
Anne såg ner på sin mobil. Sex missade samtal, alla från samma person.
Det lustiga var att hon inte visste vem personen var och på något sätt fick för sig att inte svara när denna ringde. När numret för sjunde gången ringde upp svarade hon. En bruten stämma darrade i andra änden och hon förstod att det inte hade med Harry att göra, i alla fall inte information om vad som hänt honom.
- Hello? frågade hon försiktigt.
- Hello, my namne is Bella Thompson.
- Yes? frågade Anne för att driva på samtalet.
- I am mother to Sasha.
- Sasha who? frågade Anne och rynkade pannan.
- Sasha!? upprepade kvinnan.
- I don't know any Sasha. beklagade Anne.
- You don't understand, she interviewd One Direction, your Harry, on the way to Aust...
- I don't know what you r talking about. förklarade Anne.
- He have a secret meet with them. She is a newsmen and her paper fix a interview with them on the fligt.
- Okay...
- She is with them. Have you heard anything? frågade kvinnan och hennes röst bröt sig och Anne förstod plötsligt situationen.
- Oh, God I am so sorry. ursäktade hon sig och kände hur hon tvistade ihop allting.
- I am in London, can you meet me at the café next to the opera?
- Shore.
Anne tänkte över samtalet, kvinnan hade lagt på så fort hon försäkrat henne att komma. Hotellrummet var inte så stort och det hade en anslutningdörr in till Yaser och Trisha. Försiktigt tassade hon upp ur sängen och fram till garderoben. Drog på sig lite kläder och låser upp dörren för att gå ut. En skuldkänsla förföljer henne, såklart är det inte bara hon som sörjer.
-------
Blev lite konstigt, men hoppas ni gillar det ^^
Minst 5 kommentarer till nästa :)



Survive This! Kapitel 8.

Zayn:
Zayn vaknade av att hans fötter var våta. Han satte sig käpprak upp i den mjuka sanden men insåg att han lagt sig längre ner än han trott under natten och att det nu var tidvattnet som smugit sig upp på stranden. Han ställer sig upp och samlar ihop tröjan, väskan med de tre vattenflaskorna och Nialls keps. Ivrigt börjar han gå upp mot djungeln. Fyndet han gjort tidigare dag drev honom även fast törsten satte knivar i hans hals. Efter ett tag hittade han platsen där marken varit sådär mjuk och han la sig på alla fyra för att utforska den mossiga marken. Fotavtrycket från dagen innan utmärkte platsen extra tydligt och han följde en frodig slinga av mossa upp mot öns västra sida. Ett mjukt porlande nådde svagt hans öron och han sökte sig mot ljudet. Bakom en buske hittade han det de sökt så länge efter. En ytterst liten stråle vatten sprutade ut från en underjordisk källa som bildade en liten pöl av klart vatten.
- I can't belive it. mumlade han och röde vid det spegelblanka vattnet så att ringar brusade ytan.
- I can't belive it! ropade han ut i djungeln. Snabbt tog han fram vattenflaskan och fyllde den till hälften för att hålla upp den mot ljuset. Solen träffade den tunna plasten och lyste upp det genomskinliga innehållet. Han granskade vattnet men kunde inte hitta något fel på det och smuttade efter viss betänketid på det. Det var inte i kallase laget, men fullt drickbart. Innehållet tog snabbt slut och han fyllde flaskan på nytt och drack upp det. Källan fylldes inte på jättefort så han fyllde alla flaskorna, knöt ihop den lilla väskan och tog en ljusblå snusnäsduk som Louis haft i fickan under hela vistelsen. Efter lite pill och klängande kom han upp en bit i en palm och lyckades böja den ner mot marken. Därefter knöt han med viss möda fast duken medan han höll det massiva trädet nere och sen släppte han tillbaka det upp. Nöjt såg han på den blåa sjalen som vajade under kronan på palmen och tog upp väskan och började gå ner mot stranden igen, fullkomligt lycklig.

Louis såg trött på Niall. Huvudet snurrade och han kände hur det skärde i halsen för minsta andetag.
- I am so thirsty. mumlade han och höll handen för huvudet. Niall nickade och rynkade beskymrat pannan.
- Yes, I know. We all are. svarade han. But Zayn comes with water soon. la han till för att försöka rädda situationen lite. Louis försökte le men det gick inget vidare.
- I hope so. mumlade han och styrrade ner i Harrys mörka hår. Han drog fingrarna genom det och såg i ögonvrån hur Niall tog pulsen på Harry. Egentligen brydde han sig inte jättemycket om vad Niall gjorde, bara att han gjorde något.
- Louis, good news. He's pulls is better now!
Harry:
Harry hajade till i sitt förlamade tillstånd. Niall hade sagt något med ett leende i rösten.
Harry blev genast ivrig och försökte röra på sig, såklart kände han inte kroppen under sig utan fick ligga där han låg. Men det lilla hoppet i Nialls röst fick honom att bli lite gladare. Nu bestämde han sig, han skulle tillbaka.
Liam:
Liam vek prydligt ihop alla filtarna, en efter en, och la dem på en välordnad hög intill den utbrunna brasan. Ett plötsligt prassel i skogen fick honom att rycka till och ta upp en lång pinne från marken. Det prasslade igen och han gick lite närmare för att se vad det var.
- Liam? Sasha? Niall? ropade busken och han drog tillbaka pinnen. Zayns svarta hår dök upp mellan de små bladen i busken och sen kom hela Zayn med ut. Liam såg allvarligt på Zayn. Niall rusade fram till dem och såg om möjligt ännu mer hoppfull ut än Liam. Zayn log mot dem, drog fram väskan och kastade den till Niall som ivrigt öppnade den.
- Oh my God. viskade han och såg på Liam som drog i håret runt öronen.
- This is incr... började Liam men Niall avbröt honom i ett glädjetjut. Sasha och Louis kom springade bortifrån Harry för att se vad som stod på. Sasha slängde sig om halsen på Zayn och han snurrade runt med henne.
- Oh, Zayn. ropade hon och han satte ner henne.
- What did I say? frågade han överlägset och log ner mot henne. Hon log tillbaka. Niall tog beslutsamt en flaska.
- To me and Harry. instruerade han och joggade bort till Harry där han satte sig för att försöka få Harry att svälja lite vatten. Louis tog en hel av flaskorna och Liam och Sasha beslutade att dela. Liam log med hela ansiktet. En dag till och de skulle varit förlorade, speciellt Louis. Stackarn var helt utmärglad och kunde knappt stå rakt. Förhoppningsvis så skulle vattnet leda honom på rätt väg igen. Liam frågade Zayn vart vattnet fanns och Zayn ledde ut honom på stranden och pekade mot den tätare delen av djungeln som låg någon kilometer bort, endast trädtopparna syntes på platsen. Den kornblåa duken hängde slappt vid stammen och Liam nickade.
- Brilliant. berömde han.
- I know. svarade Zayn och blinkade mot honom.
Sasha:
Sasha drack i djupa klunkar efter att hon tagit över flaskan från Liam. Tänk att hon inte litat på Zayn, om hon vunnit fighten skulle de alla legat medvtslösa vid detta laget. Vattnet var ljumt och smakade lite mossa, men vad gjorde det? Det var fullt drickbart och höll dem vid liv. När det bara fanns lite kvar la hon flaskan i skuggan för att inte värma vattnet ännu mer och såg sen på Zayn.
- One of us must go to the source every day to bring some more water. Zayn nickade.
- I can show you or Liam tomorrow. svarade han.
- Fine.
Niall:
Niall stödde upp Harry samtidigt som han försiktigt hällde vattnet i hans mun. Masserade Harrys hals för att det skulle hamna i rätt strupe och sen lät han honom falla ner på filten igen. Pulsen var deffenitivt högre vilket gladde honom. En smal strimma hopp fanns ändå för Harrys överlevnad. Han tog sen själv flaskan, förde den till munnen och lät det ljumma vattnet skölja bort alla tankar på vad som kunde hända, eller på vad som hänt. Det enda som fanns var han och en flaska.
En flaska av liv.

Survive This! Kapitel 7.

Harry:
Harry lyssnade på natten, sedan på dagen. Allt verkade flyta förbi relativt snabbt. Det som oroade honom var den nästan konstanta gråt han hade i sitt vänsteröra. Flera gånger hörde han Liam, Zayn eller Sasha försöka få Louis att göra något, men han sa bara att han inte kunde lämna Harry. Niall såg till Harry flera gånger om dagen. Det var under hans besök någon fick Louis att prata på riktigt, men då bara om saker som rörde Harry. Det som chockade Harry mest var Nialls läkarkunskaper, han förklarade allvarligt för Louis vad han gjorde. När han band om såret, sköljde det eller bara fuktade Harrys panna, men det låg alltid en viss underton i hans prat. En ton av meningslöshet. Men han var ändå glad att någon tog hand om honom. Men när Louis tvingades från sin plats på Harrys vänstersida låg han bara och lyssnade på havet eller den sprakande brasan, på något sätt var det ganska fint ändå, att bara få en anledning till att tänka över livet.
Övriga världen:
"EN VECKA - INTE ETT SPÅR"
Sasha:
Sasha såg ner på sina händer, sen upp på Liam som höll i deras tomma vattenflaska.
- We need to find water now! upprepade han för tredje gången.
- I know! skrek hon tillbaka. Det raspade i strupen när hon gjorde det och hon ångrade sig genast. Liam ryggade skrämt undan.
- Take it easy. mumlade han.
- I try. svarade hon och tog ett djupt andetag. Zayn och Niall slöt upp bredvid dem. Niall slängde in en kommentar om att Louis höll på att torka ut fullständigt. De andra hajade till, för första gången nämde inte Niall sig själv och mat i samma mening. Alla nickade allvarligt och såg bort mot Harry och Louis. De stod tysta en stund och funderade på vad de skulle göra. Vattenbristen var ett faktum och verenda liten gummibjörn var slut. Den som började tala igen var Zayn.
- I want to search after water. sa han kort och ställde sig framför dem.
- We don't know what...
- Sasha, come on. It is a island.
- But...
- Sasha, someone must do it!
- Zayn it can...
- SASHA, listen to me! Zayn röt till så plötsligt att hans röst kom som ett knytnävsslag. Han knep ihop munnen men ansiktet slätade ut sig. Liam och Niall tog Zayns parti.
- We r' going to die if he dosen't do it. sa Niall med sin allvarliga nyupptäckte läkarröst. Liam stämde in. De tre 93'orna stirrade som ett öga på henne och hon vek sig.
- Okay, but I want you home before tomorrow night. Zayn log.
- Of course. svarade han och vände helt om för att gå upp till lägret och göra sig iordning.
Zayn:
Zayn vinkade mot de andra.
- Bye! Se you tomorrow! ropade han och började gå längs den kritvita sanden. Hans skor fylldes med sand som skavde mot hälarna och han gick ner mot vattnet och gick beskymmerslöst i den stabila, våta sanden. Han såg ner på den enkla klockan som satt på vänster hand och såg att han gått i en halvtimme, han svängde upp mot den gröna djungeln och gick sakta in i den. Den var väldigt fridfull. Bladen vajade lite när han strök förbi dem med blicken fäst i marken. Om han bara kunde hitta en liten vattenfläck skulle han bli otroligt glad och lättad. Men marken envisades med att vara snustorr. Han svängde åt höger och sicksackade sig fram mellan de stora buskarna och träden. Hungern gnagde i magen och tösten skar honom i strupen. Smärtan gjorde det ändå möjligt för honom att fortsätta. Utan att han noterade det började marken sakta förändras. Den blev frodigare och mjukare, som om den livnärde sig på något. När han först noterade det så var det när marken sviktade oroväckande mycket. Han såg ner på sin fot som stod i något grönt och mossliknande. Han blev genast piggare och letade sig längre in i skogen och sökte av området utan framgång.
- I know it is here, somewhere. mumlade han för sig själv.
Mörkret började falla på medan han letade, och snart såg han inte ens handen framför sig. Han kisade mot himlen och började gå mot det håll han trodde stranden låg. Tillsist kände han den mjuka sanden under sina skor och stannade, drog av sig den lilla väskan som innan han gått omfamnat en flytväst och drog fram en tröja han lånat av Niall. Han satte på sig tröjan och la sig med huvudet mot sanden och slöt ögonen.
Sasha:
Sasha kastade en sista blick bortåt stranden. Zayns syndes inte till och hon la sig ner, kastade en sista blick på Louis och Harry och somnade med Niall som vakade över henne.
--------
Kan nästan lova ett till kapitel idag. Men då vill jag ha 3 kommentar tills jag kommer hem från katorin ^^

Survive This! Kapitel 6.

Niall:
Niall band tyst om Harrys hand. Louis satt och höll i den andra med intorkade tårar på kinderna. I ett försök att delta bar Zayn fram lite vatten och gummibjörnar men Niall skakade på huvudet. Det var ingen mening att ens försöka. Harry kunde inte röra en min och då kunde han ännu mindre äta och dricka. Zayn nickade och ställde sakerna i skuggan. Han gned sig på den korta skäggstubben som om han funderade. Niall tänkte inte på honom utan tänkte på Harrys sår. Att de kunde ha missat den röda uppsvullnaden med sådan marginal var helt sjukt. I hans eget fall så hade han inte tänkt på de andra över huvud taget, utan bara på sin egna mage som skrek efter mat. Han tog pulsen igen, den var knappt kännbar men långt under allt kött och alla nerver fanns det en matt rörelse. Långsamt reste han sig och tog några steg bort men riktade sedan blicken på Liam och skakade åter på huvudet.
- I don't know. mumlade han. I really don't know!
Harry:
Harry funderade på vad som hänt. Han hade först mått rätt bra, bortsett från smärtorna som skjutit genom hans högerhand. Tankarna hade såklart gått till bettet men i lekens stund hade han inte plussat ihop 1 + 1. För stunden kunde han i alla fall inte röra sig utan låg bara där. Till sin lättnad kunde han höra de andra. Det första som nått honom var Louis första två skrik, sen de andras rop när de kom emot honom. När det lyft honom så hörde han hela tiden ett tyst mummel och några frågor, svaren kom på Nialls spelande irlänska dialekt. Men för nästan första gången hörde han att den inte log eller skrattade, den hade begravt sig i allvar. Det blev tyst efter att han hört Niall säga:
- I don't know. När det sedan blivit tyst hade han känt en viss panik över att hans öron fallit i koma dem med men efter någon minut hörde han en chockad andedräkt i sitt vänstra öra.
- Please, don't leave me. Please Harry. I love you. Harry var övertygad om att det var Louis, och i just det ögonblicket önskade han mer än någonsin att han kunde öppna ögonen, rycka till i munnen eller röra på handen. Bara så att det visste att han hörde.
Anne (Harrys mamma), den övriga världen:
Anne såg ner på tidningen hon höll i sin vänstra hand. Den feta rubriken lyste mot henne.
"ONE DIRECTION FORTFARANDE BORTA - EFTER 4 DYGN FINNS INTE ETT SPÅR"
Tidningen skrynklade sig emellan hennes fingrar och en droppe föll ner på det tunna pappret, följt av många fler. En varm famn mötte henne bakifrån. Hon vände sig mot den och såg in i Trishas blanka ögon. De kramade om varandra och föll sen i gråt igen. Lite längre bort satt Louis småsystrar tillsammans med Gemma och de andra ungdomarna pratade i en liten grupp. Synen var rätt vacker, att de alla samlats för att trösta varandra. Yaser pratade med Paul om försvinnadet. Trots allt så var han också en närstående och den som sett dem sist. Paul hade flugit direkt från Australien till UK när han fått reda på det, hans stöd var viktigt. En dörr från köket slogs upp och Bobby kom in med en tebricka, de tog för sig och värmde händerna på det varma porslinet. Geoff, Jay och Karen kom fram till Trisha och Anne för att få prata av sig lite. De hade knappt påbörjat samtalet när en annan dörren smälldes upp och Nialls storebror Greg kom innrusande. Han höll mobilen en armlängds avstånd från huvudet och han såg sig omkring.
- Something new? frågade han på sin irlänska brytning. Alla skakade på huvudet. Greg protesterade men såg på de andra att det var lönlöst. Anne skakade på huvudet, precis sådär hjälplös hade hon också varit i början, men nu när hon visste att det inte fanns mer att sätta in i sökandet så försökte hon lugna ner sig. Som tur var höll barnen sig lugna, det fick henne att slappna av ytterst lite.
Men oron för Harry fick det att värka i kroppen. Hennes blick sökte sig ner mot bilden hon hade i handen igen och Harrys stora leende mötte henne där han stod i mitten av Niall och Louis. Alla de fem killarna log mot kameran och hon såg deras personligheter lysa genom bilden. Ett litet leende visade sig på hennes läppar, det var mot hur vackra hon tyckte de var tillsammans. Och vilken tur de haft, och hon hoppades den turen tog hand om dem var de än kunde vara!
Louis:
Louis ställde sig upp för att sträcka lite på benen som börjat domna, men han satte sig genast igen och la pannan mot Harrys vänsterarm. Han vägrade lämna Harry nu. Zayn och Liam hade flera gånger bett honom hjälpa till men Harry upptog hans sinne till fullo nu. Han visste inte vart han skulle ta vägen om det hände Harry något. Tankarna snurrade vilt i hans huvud. Först flygkrashen och Eleanor, sen Harry. Harry var den som gjort att han klarat sig så pass länge som han gjort utan att bryta ihop. Och nu var han troligen utom all räddning.
Liam:
Liam ställde sig upp från brasan och gick fram till Louis som satt vid Harrys sida.
- Bro, come on. You need some blankets and something worm. You have sitting here in 6 hours now. Han grep tag i Louis axlar och drog upp honom på fötter. Utan att streta emot följde Louis med honom till brasan men förblev stående. Hans ben darrade av den plötsliga belastningen av att gå de tre metrarna mellan Harry och den fladdrande elden. Liam erbjöd honom plats men han satte sig nära Sasha istället.
Louis:
Louis såg in i den dansande brasan, Liam började sjunga på Tell me a lie, de hade gjort det till en liten ritual att de varje natt sjöng en låt tillsammans. Louis sjöng för en gångs skull inte med. Han kämpade mot gråten. De sjöng klart och alla gick och la sig. Sasha skulle ta första passet och han satt kvar där bredvid henne. Stirrande ut i mörkret. Han bet sig i läppen och nöp sig i armarna för att inte börja gråta igen. Plötsligt känner han en arm om sig. Den håller honom i ett fast men ändå omtänksamt grepp och han ser på Sasha som lagt armen om hans darrande kropp.
- It's okay. säger hon tyst för att inte väcka de andra. Louis nickar och faller in i hennes famn. De där sex timmarna utan att få gråta av sig kom upp, han ville inte gråta när de andra såg på. Inte mer än nödvändigt ändå. De saknade också sina familjer, han kunde inte över huvud taget förstå hur Liam klarade sig utan att bryta ihop i tanken på Danielle. Men den speciella saknad som uppkommer när man vet att det kanske inte finns hopp, den saknaden är annurlunda och det mest smärtsamma.
Sasha:
Sasha håller om Louis, han blöter ner hennes linne och snörvlar lågt. Hon håller ömt om honom och vaggar honom som om hon varit hans mamma.
- It's okay. viskar hon ut i natten och stryker honom över ryggen. It's okay!
------
Förlåt att det tog tid. Igår så hade jag skrivit ett helt kapitel men så kom jag åt något och allt försvann, så tack för visat tålamod!
Hoppas ni tyckte om kapitlet och skulle bli otroligt glad för en kommentar ^^
Xx

Survive This! Kapitel 5.

Harry:
Harry rotade med händerna i en buske där han tappat ner en penna han suttit och lekt med för att fördriva tiden. Liam stod lite längre bort och höll på att försöka bygga ut vindskyddet. Louis letade pinnar till Liam precis som Zayn gjort dagen innan. Harry fick tag i pennan och skulle precis dra tillbaka handen när han kände en smärta alldeles nedanför lillfingret. Han ryckte tillbaka handen och granskade den på den sidan av handen det sved. Två små röda märken skrek mot honom och han torkade av det lilla blodet som kommit på byxorna. Liam ropade på honom och han gick fram till honom.
- Can you hold this?! frågade Liam och gav honom en lång pinne som han visade skulle sättas fast med hjäp av små sammanflätade grenar. Harry höll varsamt pinnen över huvudet tills Liam fått fast den och han släppte ner dem längst sidorna igen.
- You think Zayn and Sasha is back soon? frågade han Liam som mumlade tillbaka ett ja från den positionen han hade ovanpå en knölig trädrot i full fart med att förbättra vindskyddet. Han hoppade ner och kliade sig i hårfästet.
- I think so. svarade han och spanade ut över stranden.
- There they are. sa han och pekade mot två upprätta gestalter några hundra meter bort. Harry log och vinkade mot dem, gestalterna höjde armarna ovanför huvudet och vinkade tillbaka mot honom. Han sänkte händerna igen och ropade på Louis som snabbt inbefan sig vid sidan av sin vän, de vinkade tillsammans.
Zayn:
- The island is not so big, it takes a hour to go around it. förklarde Zayn med sin spelande östländska stämma. Sasha stämde in och förklarade att den var rätt smal på sina ställen också. De andra lyssnade intensivt på vad som sades.
- You find some food? frågade Niall. De suckade och skakade på huvudet. Niall slutade le.
- I have not eat enoght in two days! informerade han dem för hundrade gången. Ingen orkade ens förklara för honom en gång till varför de inte hade mat. Men Niall hade rätt i att maten var ett problem, de hade bara en macka kvar och om de inte kom på ett sätt att få upp kokosnötterna fanns det inte mycket hopp. Och vatten var ännu viktigare. Två små flaskor med vatten räkte inte mer än två dagar.
Louis:
Louis tröttnade plötsligt på den nedstämda inställningen alla hade omkring honom. Han drog av sig tröjan, skorna och började springa mot havet. De turkosa vågorna bröt sig mot hans bara bröst och han tjöt hjärtligt.
- This is azum! uppmanade han de andra och dök ner mot bottnen. De andra ryckte på axlarna och följde hans exempel. Bara Niall stannade på stranden, satte sig i stranden och vred fram skärmen på Liams keps han snott från lägret.
Niall:
Niall såg ner på de andra, han hade ingen lust att göra någonting nu. Magen var det enda han tänkte på. Den värkte och krånglade. Han försökte tala in sig själv om att han snart skulle få något att äta, men magen fortsatte gå i uppror mot honom. Den ville ha sin mat, och det med samma.
- Niall, come on. This is amazing! ropade Louis men han rörde sig inte utan satt kvar på samma fläck. De andra lät honom hållas och fortsatte att leka runt i det inbjudande vattnet. Frestelsen ökade och han reste sig.
- I go and fix something in the camp! ropade han och började gå upp mot den lilla del av stranden de tagit över. Han började samla ihop blad och kvistar de kunde ligga på och började pilla lite med vindskyddet även fast det var näst intill perfekt. Hans tankar gick till Irland, och via Irland till Nandos. Och Irlänsk öl. Och allt annat som fanns där som var ätbart. De andra började droppa tillbaka upp till lägret igen och han log mot dem. Ett klent leende. Harry och Louis kom sist. Han följde dem med blicken, de skrattade med varandra. Han siktade in sig på Louis, det var härligt att se honom glad igen. När han fixerade in blicken på Louis minspel såg han en orolig skugga över det. Munnen formade sig till Harrys namn och han tog ett steg i sidled, mot Harry. Niall förflyttade blicken åt sidan. Harry vinglade på stället. Louis ryckte honom i armen men Harry verkade helt borta och snart var han nere på knä och mage.
- Help! Louis tjut fick dem alla att rusa upp och emot Louis och Harry. Louis vände över Harry på rygg och börjar söka med blicken över sin vän. Niall gör samma sak och lyfter upp Harrys slappa hand lite.
- This is not good. mumlar han och granskar en stor, röd uppsvullnad del av Harrys hand. Louis ser förtvivlat på Niall.
- He is not ded, right? frågade han oroligt. Niall kände på Harry puls.
- I dont think so.
- THINK SO? frågade Louis upprört och såg ner på Harry. Zayn och Liam lyfte försiktigt upp den slappa kroppen och bar den till skuggan.
- Definitely snake, konstaterade Niall och såg på de små röda irriterade fläckarna mitt i uppsvullnaden.
- What r' we going to do? frågade Louis och försökte ta sig samman.
- I don't know, svarade Niall.
-----
DaDaDaa, lite spänning blev det där :)
Så vad tycker ni? Minst 5 kommentarer till nästa del!

Survive This! Kapitel 4.

Niall:
Niall såg oroligt bak på Liam som gick snett bakom honom. De tog sig försiktigt fram genom den täta djungeln och var ytterst noga med att se var de satte fötterna. Det fanns riktigt stora myror lite här och var och en och annan orm hade de sett. Louis kom efter Liam, sen Sasha, Zayn och Harry. Efter att de tjatat i en kvart på att Louis skulle rulla ner byxorna för att förhindra att något skulle bita honom hade de gett sig in i skogen. Ingen av dem var bra klädda för djungelexpeditioner men de gjorde så gott de kunde. Bara tanken på att de kanske skulle hitta mat drev honom. De letade i tre timmar en bit in i djungeln, de vågade inte gå allt för långt in och vände om när de kommit runt hundra meter. De hade försökt ett antal gånger att få upp kokosnötter som ramlat ner på marken, men ingen av dem hade lyckats att få sönder en. Men när Zayn sa att klockan var tre på eftermiddagen började de gå tillbaka. Utan mat att ta med. Bären de hittat dagen innan var spårlöst borta från sina buskar och det fanns inget att göra åt det.
Till middag tog de en sjättedels macka var igen. Liam och Sasha disskuterade hur man bäst skulle kunna ransonera maten så den skulle räcka så länge som möjligt. Niall gillade inte deras samtal, han ville äta precis hur mycket och vad han ville. Men det hade Liam dragit ett föredrag om att det inte fanns den möjligheten och att de behövde prioritera. Niall suckade tungt, mat hade han alltid tagit för givet. Men det var det visst slut med.
Louis:
Louis ritade den sista bokstaven med en pinne i sanden. ELEANOR stod det med stora bokstäver, han stirrade en stund på namnet. Försökte föreställa sig hur det var att pilla med hennes mörkbruna hår eller smeka henne över kinden. Det kändes som om allt höll på att rinna ut i sanden, försvinna. Som om han redan gett upp. Han trummade med handen mot låret och stötte emot en fyrkatig sak, mobilen. Han hade inte haft en tanke på det, han fumlade med den och fick upp den. 1% batteri. Typsikt. Han såg på täckningen, existerade inte ens. Precis när han skulle trycka in på nödsamtal kom en liten skylt upp på skärmen, "Battery Emty".
- F*ck this shit, han kunde inte låta bli att svära. Han fingrade på mobilen, höjde den över huvudet och kastade. Med all sin kraft kastade han den ut mot havet. Med ett stilla plask landade den i det turkosa vattnet och sjönk, ner mot bottnen.
Sasha:
Sasha såg när Louis kastade den lilla smartphonen. Den gjorde en snygg båge och landade med ett osmikrande plask. Hon ursäktade sig och skynade bort mot Louis. Men när hon kom närmare saktade hon av och gick sakta emot honom bakifrån. Han vände på huvudet och sköt fram ett leende.
- Hello. sa han satte sig för att stirra ut mot havet igen.
- Hello. svarade hon och satte sig intill honom och följde hans blick över det vidsträckta havet som inte bjöd på någon civilisation. De stora bokstäverna drog till sist till sig mer uppmärksamhet än havet och hon tittade länge på dem.
- I miss her. förklarade Louis och ritade till ett hjärta efter Eleanor's namn. Sasha log.
- I understand that. sa hon och försökte le. De satt tysta, havet hade en lugnande inverkan på dem så ingen av dem märkte Harry som smög upp bakom dem. Båda hoppade till när han petade dem i ryggen och trängde sig ner emellan dem.
- You should hear Niall, he whines. suckade Harry. Sasha nickade. Hon var också hungrig och utsliten. Det verkade inte finnas något att äta på ön och det var inte nådigt. Zayn var den enda som fortfarande trodde att de skulle bli hittade så snart som han sagt, det var enligt de andras mening en omöjlighet utan svarta lådan. De satt där som tre vålnader tills det började bli mörkt på allvar och då reste de sig för att börja gå tillbaka mot lägret.
Niall, Sasha och Louis tog nattens shift och de skötte det rätt så bra. Niall lyckades korta av sitt skift med en timme och istället fick Sasha sitta den timmen. Men eftersom mörkret skänkte henne ett lugn gjorde det inget, trots allt så kände hon sig trygg. Hon satt tills solskivan började häva sig över havet och då väckte hon alla killarna. De åt frukost, endast en halva av det som de fått dagen innan till Nialls stora förtret. Hans gnäll ledde till vilda disskutioner som Liam eller hon oftast tog hem. I ett kort råd så bestämde de att hon och Zayn skulle utforska ön så långt som stranden gick och att de andra skulle bygga ut lägret med hjälp av alla flygdelar som de samlat ihop. Efter mycket knorr gick alla med på det och hon och Zayn plockade med sig en av vattenflaskorna, som endast hade ett halverat innehåll och några av de gummibjörnar de fått med sig. De började promenera i den vita sanden, alldeles vid strandkanten där det var aningen blött och mer stabilt att gå. Förflyttningen skedde under tystnad. De stannade bara en gång för att ta lite vatten och en björn var, sen fortsatte de. Efter att de gått i en halvtimme började stranden smalna av och kröka sig. Zayn sa sina första ord på hela morgonen:
- I think we're on the tip now. Sasha höll med. Efter kröken såg det ut att bli lite steningare strand och grön djungel.
- I don't think this island is so big. sa hon och han nickade instämmande.
- Come on. Sasha började försiktigt gå på den grova stenen, på vissa ställen kunde man se havet skymta mellan träden och det bevisade att ön var smal på sina ställen. Det tog ytterligare 45 minuter att gå runt den delen som var kvar, inräknat en paus. Men de kunde inte veta vad som väntade när de kom fram...
------
Nu börjar det kanske hända saker ^^
Sköts uppdelningen mellan karaktärerna bra eller vill ni ha ännu mera variation?
Men vad tycker ni än så länge?
:) Lämna gärna en kommentar!

Survive This! Kapitel 3.

Zayn:Zayn lyssnade ut i natten. Brasan knastrade lite avlägset och den lös mjukt upp hans ansikte. Djungeln knakade lite i nattens dunkel men han brydde sig inte om det. Han tänkte inte visa sig lättskrämd. Men när han satt där och stirrade in i det kompakta mörkret började han tänka på sin familj, sina vänner och allt annat. Världen som saknade honom. Och som han saknade.
För första gången fällde han en tår för händelsen. Liam hade rätt, det var i princip omöjligt för någon att veta vart de var. Men han ville inte sluta hoppas eftersom det alltid kunde finnas hopp. Han såg ner på sina händer och sen in i djungeln igen. Kompakt mörker som ville kasta sig över honom, men elden höll den borta. Han såg ner på klockan som lyste mot honom i det trögflytande mörkret. Sju minuter över tre, dags att väcka Harry. Han gick fram till sin vän och ruskade om honom.
- Mum? mumlade Harry och drog filten över huvudet. Zayn log och skakade om honom igen så att han satte sig upp.
- Uhm, it is you Mum? frågade han sömndrucket.
- No, it is me, Zayn Malik.
- Oh, yes. My pass right? mumlade Harry och Zayn nickade. Harry ställde sig upp och sträckte på sig. Zayn tog över Harrys varma filt och la sig med huvudet mot en knippe blad och somnade.
Harry:
Solen började stiga över himlen. Harry gäspade och tog upp en vattenflaska som han snabbt tog två klunkar ur innan han skruvade tillbaka korken och ställde tillbaka den i skuggan. Trots att han varit vaken de senaste timmarna så kände han sig inte speciellt trött, mest hoppfull på att någon skulle hitta dem. Zayn satte sig upp, han såg lika fresch ut som vanligt när han drog fingrarna genom håret och sträckte på sig. Harry nickade mot honom och han nickade tillbaka. Ingen mening att slösa ord.
- You asked if I was your mum last night. informerade Zayn efter en stund. Troligen för att få igång ett samtal.
- Did I? frågade Harry och höjde på ögonbrynen, men han log också.
- Yes. svarade Zayn och log han med. Twice!
- Oups. Harry log. Han visste att han kunde göra det ibland. Blicken föll ner på hans fötter som var utsträckta framför honom i den mjuka sanden. Skorna låg slängda bredvid. Han stirrade på sina tår en stund innan han hörde en rörelse från en annan av filthögarna, det var den där tjejen, Sasha som rörde på sig. Hon satte sig upp och hälsade med samma nick som de använt innan. Louis och Liam vaknade också snarast. De stirrade som en man på den hög som skulle vara Niall.
- I wake him up. avbröt Zayn tystnaden och steg upp och fram till Nialls filthög. Han ryckte undan filten och skulle precis gripa tag i axlarna på den som var under. Men han greppade bara tom luft.
- He is not here! meddelade Zayn och en orolig skugga flög snabbt över alla runt den utbrunna brasan. De följde med blicken över den vita stranden, flygplansvraket som var som en svart fläck med aska och sen mot djungeln.
Liam menade att det inte var likt Niall att bara gå sin väg sådär, såvida det inte handlade om mat. De andra höll med. Harry log bara.
- He's over there! Han pekade mot den sidan av stranden de inte genomsökt med blicken och mycket riktigt skymtade Nialls gröna piké lite längra bort.
- He sleepwalking for a hour ago, förklarade Harry. He just lay there and sleept on. Harry rykte på axlarna.
Zayn tänkte ändå utföra det han sagt han skulle göra och gick bort mot Niall för att väcka honom, de kom tillbaka tillsammans.
- Breakfast? frågade Niall sömnigt.
Övriga världen:
Medierna var på sin högsta punkt för tillfället. Löpsedel efter löpsedel rullade ut från tryckerierna:
"BRITTISKT POJKBAND FÖRSVUNNET, VAR FINNS DE?"
"HELA IRLAND UNDRAR, VAR ÄR DEM?"
"FINNS ONE DIRECTION DÄR UTE?"
"SVARTA LÅDAN SÖKS NU, TROS VARA BORTA!"
"LEVER DE FEM UNGA KILLARNA?"
Massor av frågor som ingen kunde förklara. Tidningarna gottade sig som bäst i skandalen medan miljoner fans vältrade sig i orden och grät av oro för sina idoler.
Ingen visste vad som hänt de fem pojkarna från One Direction.
Sasha:
- Only one were, we need to take care of the little we have! varnade Sasha och delade ut den uppskurna mackan. Den hade delats på sex och Niall tog besviket emot sin del.
- Just this, I'm a human, not an ant!
- We don't have more than this. varnade Sasha och Liam samtidigt. Niall suckade och stoppade hela sin bit i munnen och började tugga. De andra åt långsamt, som om de aldrig ville det skulle ta slut, eller som om det skulle mätta mer då.
- T'day we need to find some food. It can be everything like... hon sneglade åt sidan och i ögonvrån såg hon Harry dricka ur en av de tre vattenflaskorna de fått med sig.
- HARRY! utropade hon och gjorde en överdriven manöver och snappade åt sig flaskan.
- This is the only water we got. väste hon och skruvade på korken och la vattnet i skuggan så att solen inte skulle ta det lilla de hade.
- But I'm thirsty. klagade Harry och såg på henne med stora ögon men hon skakade på huvudet. Dessa pojkar var då inte lite att ha att göra med. Ämnet mat upptogs snabbt av Niall igen, för en gångs skull var det ett viktigt samtalsämne.
Niall:
Niall tänkte snabbt, en dag med en sjättedels macka gick inte. Nu började han bli desperat.
----------
Det var tredje kapitlet, lovar att det blir mer "fart" nästa gång ^^
Så tycks? :)

Survive This! Kapitel 2.

Harry:
- Take it easy. viskade Harry lugnade ner mot Louis som satt ihopkrupen på marken och darrade. Han la armen om sin bästa vän och Louis lutade sig mot honom.
- What r' going to happend with us? frågade han och såg upp med tårdränkta ögon på Harry. Harry kände sig lite besvärad. Trots allt visste han inte.
- I don't know. sa han till sist och såg bort längst stranden. Några meter bort stod Liam och Niall med alla sakerna de fått med sig och disskuterade med Zayn och den där tjejen. Liam använde vilda gester när han förklarade sin mening. Zayn stod bara och skakade på huvudet åt dem. Harry såg på Louis som stirrade ut över havet.
- I never going to se Eleanor again. mumlade han. Harry såg allvarligt på honom.
- Don't say that, It can be someone here. We just need to find him! Harry log och Louis pressade fram ett leende mot honom.
- Come on, we need to give them some help. sa Harry och häve sig upp på fötter och räckte Louis handen. Louis tog den och de hävde sig upp för att gå fram till de andra.
Liam:
- We need somewhere to sleep! menade Liam och såg allvarligt på Zayn och Niall.
- But they r' going to find us soon! They come before the night. sa Zayn och Liam skakade på huvudet.
- The black box is gone and we r' in the middle of nowhere. sa han allvarligt.
- Eh, guys. We going to have food, right? frågade Niall allvarligt. Zayn och Liam började motarbeta varandra i även denna fråga. Liam menade nej, medan Zayn sa att de inte behövde oroa sig för det. Sasha klev irriterat fram.
- We need a plan. bröt hon in och såg från Liam till Zayn till Niall. De kunde inte hålla på att bråka som två småbarn om de skulle kunna överleva det här.
- I and Niall take and find some food, Liam and Zayn makes a shelder and Louis and Harry find stuff we can juse for other good. Questions?
1D:
Killarna nickade stumt över hennes beslutsamhet och pallrade iväg upp djungeln. Louis såg oroligt bort mot planet som nu bestod av en stor hög med skrot men det rök inte längre. Mest beronde på att många delar låg i havet. Han och Harry började försiktigt rota i de sönderbrända delarna.
Liam:
Liam sprang entusiastiskt fram till två träd med tre meters mellanrum. Båda hade en klyka 150cm över marken som man kunde lägga en tillräckligt lång pinne på. Han sa åt Zayn att leta efter något tillräckligt långt och Zayn kom snart tillbaka med en tre meter lång pinne han hittat. Liam anordnade försiktigt upp den. Zayn började leta fler pinnar och de fick upp ett hyfsat bra sammarbete. Snart hade de fått till ett rätt så bra vindskydd och de skakade nöjt hand med varandra och gick ner på stranden igen för att hjälpa Louis och Harry. De samlade upp en hel del skrot de skulle kunna ha nytta av och la det i en stor hög. Bland annat metalldelar, som nästan var det enda som klarat sig och en av stolarna.
Louis:
Louis grävde i en av högarna av skrot och aska. Han var svart i ansiktet och om händerna av all aska men han fortsatte ändå. Han bände undan en tjock metallskiva som varkade ha klarat sig bättre än de andra textilierna. Han började rota igen och stack ner handen under någon som såg tygaktigt ut, metallskivan måste ha gjort att det klarat sig hyfsat. Hans hand stötte emot något mjukt och han fumlade på det och strök undan aska och damm som låg på obejektet. När han drog undan ett lager fick han syn på något vitt, ivrigt fortsatte han gräva men gav till ett tjut när han insåg vad det var. Flygvärdinnans lik låg under det tjocka lagret damm och han drog sig bort. Harry kom emot honom och såg på liket.
- We have to bury her. sa han beslutsamt och försökte att inte äcklas av liket som låg där. Han förstod att de var ute i verkligheten nu. Han fick hjälp av Zayn att få bort all aska från hennes överkropp men var nära att spy när de insåg hur liket behandlats av explotionen. Hela den lilla kvinnans underkropp var bortsliten och den sotiga marken blänkte röd av mörkt blod. De tog båda varsitt djupt andetag och lyfte sedan upp kroppen. Den var slapp och alldeles vit av blodförlusten och hennes mage var nersmetad med blod. Liam hade fullt sjå att att gräva upp en grop och de la varsamt ner kroppen i den och öste över med sand. De bad tillsammans en tyst bön för henne och började sen rota igen. Liket efter kaptenen verkade vara helt försvunnet.
Sasha:
- I hate this, utropade Niall när han för tionde gången försökte krossa nöten han nu kastat in i ett snår. Sasha hade inte heller så stor lycka med att få upp den. De hade hittat bärliknande frukter som ingen av dem vågade smaka av. Men annars var det helt tomt. Niall letade upp nöten igen och kastade den mot en sten. Nöten studsade och landade på hans tå istället.
- Aih! utropade han och höll sig om stortån. Sasha log och tog upp nöten och tog den under armen.
- You survive, log hon och stödde tafatt upp honom. Han log och tog sig loss sammtidigt som han försäkrade henne om sitt välmående. De började gå tillbaka mot "lägret" och möttes av Zayn som for upp på fötter.
- You have any food? de skakade på huvudet och han sjönk ihop igen.
- You see, we need food. sa Liam strängt och såg ut att njuta av att han haft rätt över Zayn. Liam såg upp från sitt arbete att samla ihop torrt gräs och småkvistar. Han viftade med en tändsticksask och Sasha hurrade tillgjort för honom. Eld hade de i alla fall.
Sasha inspekterade Liam och Zayns arbete. De hade verkligen tagit det på allvar och anordningen såg riktigt robust ut. Den skulle nog kunna hålla dem någolunda torra under natten. Liam hade fått fyr på de små pinnarna och killarna satt och värmde sig framför brasan eftersom det börjat skymma och temperaturen började sjunka kraftigt. Hon slog sig ner mellan Zayn och Niall och lutade sig mot brasan för att bli uppvärmd. Niall nynnade på en sång, Moments om hon inte hade fel och snart sjöng de allihopa. Som om någon hade lärt henne texten.
1DMoments:
Shut the door, turn the light of
I wanna be with you
I wanna feel your love
I wanna lay beside you
I cannot hide this
Even I thoght I try...

Liam:
Liam började varligt plocka fram och dela ut filtar. Harry och Louis svepte sina omkring sig och såg ut att lyssna intensivt när Niall började på sin del, de mumlade med i låten och snart såg det ut som om Harry somnat. Sasha log och svepte sin filt tätare omkring sig.
Zayn:
- I take the first shift. mumlade Zayn och det blev tyst. Det var bara han och natten, och en fladdrande brasa.

Survive This! Kapitel 1.


Sasha:
Sasha pillade nervöst på sin penna. Hon tryckte på toppen så att udden åkte ut, och sen tryckte hon igen så att den åkte in igen. Hela processen bildade ett störande klickljud. När en vakt ledde henne upp för trappan till flygplanet slutade hon, rätade på sig och klev in i det lilla planet där hon skulle hålla en interjuv medan de flög över Europa ner mot Austalien. Hon strök sitt kopparröda hår över axeln och kikade in i mittgången. Men där mittgången borde finnas fanns det en liten bardisk och några soffor, alla bekvämligheter man kunde tänka sig i ett litet hotellrum faktiskt. Fastspända i det som såg ut som vanliga passagerarstolar satt de fem hon skulle interjuva. Louis och Harry satt på ena sidan och de andra tre på den andra. De vinkade och Harry visade henne en plats bredid sig mot det lilla mellanrummet mellan honom och Zayn. Innan hon satte sig presenterade hon sig och skakade hand med alla. Piloten som lät som en man i trettioårsåldern meddelade att de snart skulle börja rulla och han begärde att alla spände fast sig. Sasha satta sig bredvid Harry och spände fast midjebältet. Harry log mot henne och tog hennes block för att stoppa det i fickan framför dem. Hon log tillbaka och lutade sig mot ryggstödet.

Knappt tre minuter senare rullade plantet ut på startbanan och kom upp i en enormt hög hastighet, bara för att kunna ta det där ansträngda skuttet upp i luften. Sasha såg på de fem killarna, alla verkade lugna och hon stirrade in i sätet framför sig istället, som om det beiga skinnet skulle varit en film eller något liknande. Efter tjugo minuter meddelade piloten att de var fria att knäppa lös sig och gå som de ville i planet. Ett samspelt klick hördes från bältena och de ställde sig upp samtidigt allihopa. De förflyttade sig till sofforna och Niall och Louis gick fram till bardisken. De frågade om någon ville ha något och delade sen ut läsk och godis till alla innan de också satte sig, de verkade ta det naturligt att Sasha var där.
De följande timmarna förföljdes av mycket skratt och frågor. Hon teckande snabbt ner allt på sitt block med den kluddiga handstil bara hon kunde tyda. Det fanns en flygvärdinna som mest höll sig för sig själv i ett hörn och bara kom fram om de behövde hjälp, men Sasha kunde se att hennes rödsminkade mun log ibland åt deras skämt. När frågorna tagit slut så fortsatte de att prata, det fanns inte mycket annat att göra. Hon kunde vara glad att det var just hennes tidning som blivit utvald att få göra den här interjun med One Direction, och att hon var den som fick göra den. Det var en härlig tanke att föreställa sig alla som var avundsjuka på henne.
Efter att de i en timme bara pratat konstant så föreslog Louis ett musikquiz, Harry var den första att stämma in och Louis fick sen höga tillrop av dem andra.
- Okay, who are this? frågade han och satte på en sång.
- Louis! utbrast alla när det var Save You Tonight som gick igång.
- I just kidding, han bytte och Niall skrek rätt ut.
- BOYFRIEND BY JUSTIN BIEBER!
- Thats right! utropade Louis och gav Niall en gummibjörn som pris. De fortsatte och det varierade från låtar de aldrig skådat förut till gamla godingar som Isn't she Lovely.
- This one I got in Sweden. Han visade skärmen och det blänkte ett svenskt namn mot dem, "Stormvind". Han satte på den och de började alla skratta.
- It sounds terrible! utropade Liam och alla stämde in. Louis nickade och såg på Harry som överröstade alla med:
- KOTTBULLE! de skrattade ännu mer och Harry förklarade vad det betydde för Sasha.
- And "Vi elsker dig" means I love you. berättade Louis. Sasha nickade och antecknade det också, all fakta var nödvändig fakta. Efter hon antecknat klart stoppade hon ner det lilla blocket i fickan igen tillsammans med pennan. Quizet fortsatte en kvart till och det skulle legat en präktig hög gummibjörnar framför Niall, men han sa att han inte slösade med sånt och det låg bara fem stycken där nu. Mitt i en låt av Rihanna så kom den väldresserade lilla flygvärdinnan emot dem.
- We have a problem! kraxade hon och pekade på stolarna. Attach you NOW!
Hon behövde inte säga något mer än ordet "Problem" för att få dem att sätta sig på sina platser och spänna fast sig. Sasha kikade ut genom det lilla fönstret och såg en tjock rök bolma ut från höger motor. Paniken greppade henne genast och hon grep tag i den handen som var närmast. Harrys mjuka hand. Vem som helst kunde varit glad över att få hålla Harry i handen, men just nu var det det värsta hon någonsin gjort. Harry greppade även efter Louis hand men fann att Louis händer var fastnaglade vid armstödet. Sasha såg åt vänster. Niall gjorde korstecknet och Liam var helt vit i ansiktet och Zayn satt framåtlutad med armarna om huvudet.
- We going down! ekade pilotens stressade röst i högtalarna. Sasha såg på Zayn igen och följde hans exempel, flätade ur fingrarna ur Harrys grepp och lutade sig framåt och tog sig för huvudet. Niall och Liam var redan neråtböjda och Sasha petade på Harry som tryckte ner Louis huvud och bände loss Louis fingrar och fick honom att lägga dem på nacken innan han själv gick ner i samma ställning.
Minuterna som följde var i absoluta tystnad. Bara Louis satt och viskade:
- I love my sisters, I love my mum, I love my dad, I love Eleanor, I love my friends, I love Doncaster...
Hans mummel gjorde Sasha illa till mods. Slutet var nära kände hon på något sätt. Det enda hon såg var sitt egna hår som omslöt henne som en ridå och de ljusblåa jeansen.
Stöten kom som ett blixtnedslag. Hon kände hur andan försvann ut i luften och hur planet skrapade mot den tjocka metallen. Nu skulle hon dö, hon visste det. Allt slungades omkring runt dem. Sen blev allt tyst igen, precis som sekunderna innan krashen. Hon höjde blicken och såg sig omkring. Harry och Louis satt fortfarande framåtlutade, likså Zayn och Liam. Niall stirrade rakt in i hennes ögon och hon såg skräcken blänka i dem. Han kinder var smutsiga. Båda sänkte blicken samtidigt neråt mittgången. Sasha skrek tillnär hon såg vad som låg vid hennes fötter. Den väldresserade lilla flygvärdinnan. Hon rörde sig inte och ryggen var vriden i en konstig vinkel. En tanke slog henne och hon knäppte lös sig.
- It will explode! skrek hon panikartat. Hon ryckte i Harrys arm som slingrat sig om Louis. Harry fick upp Louis och hans smutsiga kinder hade ränder av tårar.
- We r' going to die! hulkade han och hans vanliga humoristiska sida var som bortblåst i vinden. Harry ryckte i hans arm igen och de klev förskräckt över den lilla kvinnan i mörkblå dräkt och bort mot Zayn som envist sparkade på nöddörren. Liam hade ryckt åt sig en nödväska och några flytvästar och ryckte åt sig några vattenflaskor han gav till Niall. Zayn fick upp dörren och hoppade ut. Röken bolmade svart in i kabinen och han hjälpte Sasha och Louis ner. De andra klarade sig själva. De började springa bort från planet och när de kommit åttio meter bort vände de sig om och stirrade på det. Svart rök omgav det och motorerna brann. En hög explotion hördes och det lilla planet sprängdes framför ögonen på dem. Harry höll hårt om Louis som försökte slita sig loss. Han skrek fortfarande att de skulle dö men tillsist fick Harry och Liam ner honom på marken och han började mumla om sin familj igen.
Sasha såg sig omkring. Bara hav så långt ögat kunde se. Och tät djungel. Hur skulle det finnas någon cicilisation där?
------
Ja, det här tror jag kan leda någon vart ^^
Så vad tyckte ni om det första avsnittet?
Något jag kan förbättra?

Skadar inte om ni lämnar en liten kommentar! :)

Laddar nya novellen!

Snart kommer första kapitlet på den nya novellen ut, jag tror den kommer bli lite speciell ^^

I'am almost from the Middle East, Just like you! Sista kap.

Zayn:
Det öronbedövande vrålet som publiken alltid utstötte kom emot honom. Han gillade globen. Den var liten och det rymdes inte så mycket folk. Men det var synd också att alla fans inte fick plats. De radade upp sig. Louis längst ut bredvid honom själv. Sen Liam på sin vänstra sida och efter det Harry och Niall. De log mot varandra när musiken gick igång. Eftersom WMYB var lite av deras signaturlåt inledde de med den och följde den med UAN. Han sjöng precis där tonerna skulle sitta och var riktigt nöjd när de klev av scenen. Fansen fortsatte att skrika och de vinkade hjärtligt mot dem, trots allt var dem inget utan dem. Niall började twittra så fort han kom av scenen, som vanligt och så fick han tag på en macka, som vanligt. Den försvann snabbt och de satte sig ner för några minuter och tog emot tips från sångcotcherna och pratade om hur det gått. Coatchen berömde att Zayn prickat alla toner rätt och Zayn värmdes inombords.
Efter en liten stund blev de ledda till det lilla rum alla med VIP-biljetter samlats. De fotades med fansen och fick svara på frågor och kramas åt både höger och vänster. Det var ganska lugnt bland fansen, de hade troligen fått instruktioner om att hålla sig i skinnet men de pratade upphetsat med varandra på svenska. Harry sa stolt "Kottbulle" till alla han kom åt på och fansen förklarade att de älskade dem. En instruktör radade upp dem med fansen för att klippa av en gruppbild och då såg han henne, längst in i ett hörn med någon vid sin sida. En av dem hade i närmast svart hår i tunga lockar och den andra solblekt ljust.
- Manuella? viskade han mellan tänderna som han blottade i sitt charmiga leende. Flickan i skuggan log och gick fram, han var säker. Instruktören föste in flickorna bland de andra och han log mot Manuella. Tänk vad hon kunde komma på.
Manuella:
Instruktören tog dem nästan i öronen och föste in dem mellan Louis och Niall. Linda såg intresserat på Niall som inte kollade tillbaka utan hans blick var fixerad vid kameran. Manuella log mot kameran och var med på de bildrna som togs innan de blev dags för alla att gå. En hand grep tag i henne och hon grep i sin tur tag i Linda som stannade bredvid henne.
Zayn:
- Boys, this is Manuella! presenterade han Manuella för de andra fyra. Han sneglade på Linda som stod snett bakom sin kompis och frågade vänligt vem hon var.
- Linda, svarade hon generat och tog i hand med sina idoler. Hon kunde inte riktigt förstå verkade det som.
- Hi girls. hälsade Harry.
- Pretty girl you find there! konstaterade Louis och dunkade Zayn i ryggen. Manuella blinkade generat. Louis sa att hon var söt, det värmde.
- I know. Svarade Zayn och såg snabbt på Niall som hade fixerat blicken på Linda istället. Han tänkte på när han och Manuella hade sett ut som små guldfiskar, bara blinkat mot varandra. Liam trodde att det var kärlek vid första ögonkastet mellan Manuella och Zayn och de skrattade gott åt det.
Manuella:
Det surrade i fickan, Manuella svarade snabbt på henne som ringde, hennes mamma.
- Ja, vi kommer. hon la på och såg på Zayn.
- We have to go! hon sa det lite skämtsamt, allt deras möten gått ut på var att de inte hade tid och behövde gå. Han nickade.
Niall:
Niall stirrade en stund på Linda och skakade sen på huvudet för att kunna koncentrera sig på verkligheten. Hon var både rolig och söt, de hade fört ett samtal utanför de andras och han gillade henne redan. Liam sa det där om kärlek vid första ögonkasted och han nickade inom sig själv. Så var det verkligen.
Zayn:
- Can I see you again?
- Of Course, I need you here with me.
- I've the hole summer. Informerade Manuella och blinkade med ena ögat. Zayn blinkade tillbaka, hon hade rätt.
--------
Där var den novellen slut, allt gott varar inte förevigt.
Men det kommer snart upp en ny novell. Har en idé som jag tror kan arta sig rätt bra trots allt :)
Tack alla som läste I'm Almost From The Middle East, Just Like You!
Alla era fina kommentarer har hållt motivationen uppe.
Och tack till Linda och Manuella som jag fick sno till novellen ^^
--------
Skulle ni läsa om jag skrev en till?

I'am almost from the Middle East, Just like you! Kap7.

Manuella:
- Men jag vill verkligen hälsa på mamma! upprepade hon irriterat.
- Men..
- Vi har ändå lov om två dagar. manade hon på och hennes pappa vek sig.
- Kör till, du och Linda får ta första bästa flyg imorgon.

Manuella plockade upp telefonen och bläddrade fram Lindas nummer.
- We're going to Sweden! meddelade hon och ett öronbedövande skri hördes på andra sidan linjen. Tomorrow! instruerade hon Linda som gav ifrån sig ännu ett skrik av lycka. Lindas föräldrar hade gett med sig direkt men med Manuellas pappa hade det varit svårare. Han hade haft en massa argument mot idén men tillslut gett med sig. Det var trots allt bra att hon skulle få se sin mamma igen. Manuella slog på datorn och webbkameran så att hon och Linda kunde prata över den samtidigt som de kunde packa. Hon slog upp resväskan på vid gavel och började vika ner sommarklänningar och kjolar, linnen och smycken. Linda gjorde precis samma sak och de diskuterade hur det skulle bli i Sverige. Linda hade själv aldrig varit där och tyckte att det skulle bli extra spännande att åka dit. Hon visste egentligen inte om anledningen in på alla detaljer men hon visste att de fått tag på ett par biljetter, VIP till hennes stora förtjusning och då behövdes inga detaljer.
- I think it's beatiful in Sweden. Manuella log av sin kompis tanke.

#dear passengers, we ask that you fasten your seat belts before we go down for landing in Stockholm Arlanda?

Kära passagerare, får vi ber om att ni spänner fast era bälten innan vi går ner för landning i Stockholm Arlanda?#

Den knaggliga rösten från piloten bröt ut i planet men den kändes trygg och välbekant. Hon spände fast sig och såg på Linda som satt närmast fönstret. Linda höll en spänd utkik genom den lilla luckan för att få se sin första skymt av Sverige. Det lilla rycket i planet när det tog mark gjorde att hon genast kände sig som svensk igen och hon såg på mannen bredvid dem. Han gav henne ingen notis och hon såg på Linda igen. Piloten parkerade planet och när den lilla bilden med bältet på släcktes så stämde alla små bälten in i en kör som gav ifrån sig ett högt klick. De packade snabbt ner allt i sina handbagage och ställde sig upp. Linda snubblade fram i sin iver att komma ut och Manuella lugnade henne. De köade ut och de gick tillsammans ut på flygplatsen för att hämta bagage och leta reda på Manuellas mamma.
Med väskorna rullande efter sig begav de sig mot det ställe Manuellas mamma Karin sagt att hon skulle vänta. Hennes kopparöda hår syndes från långt håll och hon vinkade ivrigt med händerna ovanför huvudet.
- Linda, this is my mum Karin. presenterade hon Linda och Karin sträckte fram sin hand som Linda tog.
- Nice to meet you Linda. log hon. Readdy to se Sweden? Linda nickade ivrigt och Karin tog handbagen och började gå mot utgången.
På vägen hem berättade Karin engagerat om Stockholm och dess vyer. Manuella lyssnade bara på halva örat och intresserade sig inte så mycket för ämnet. Stockholm var hennes hem, och skulle alltid vara. De körde upp för uppfarten till det grisskära huset som låg mitt i Segeltorp.
- We call this quarter for the Pigvillage. förklarade hon skämtsamt. For that reason every house is pink. Linda skrattade och de skuffade in sig i den lilla hallen. De installerade sig och Karin visade att hon köpt mat på Heron City och ställt in i kylen så att de skulle kunna äta när hon fått hem tjejerna. En tystnad uppkom när de började äta, som om ingen av dem ätit på hur länge som helst.

- Are you crazy in One Direction to? frågade Karin Linda.
- Yes I am. svarade hon nöjt.
--------
Ännu ett kort kapitel, men jag hoppas ni tycker om det ändå.
4 kommentarer till nästa ^^

I'am almost from the Middle East, Just like you! Kap6.

Zayn:
Zayn trummade nervöst med händerna på låren. Två dagar innan hade han sänt Manuella ett VIP-kort till deras sista konsert i Storbritannien så att de kunde ses en sista gång. Dörren öppnades och en informatör kom in. Hon hade ett beslutsamt ansiktsuttryck som hon redan bestämt något, eller visste något.

- Someone insists that you are looking for this person! Hon hade ett äckligt uttryck av självbelåtenhet fastklistat i

fejset.

- Ofcourse I send her away, but she insist! Zayn stirrade på henne.

- Where are she? frågade han upprört och ställde sig upp.

- Out there! informatören pekade slappt med tummen över axeln och såg lite förskräckt ut över hans reaktion.

Zayn trängde sig förbi henne och ut i korridoren och följde den till ett litet rum som agerat väntrum under

konserten. Borta vid fönstret stod en skepnad och han kände genast igen det långa svarta håret som föll i tunga

lockar.
Manuella:
Manuella kände att någon närmade sig med blicken fäst på henne. Hon fortsatte att stirra ut genom fönstret och följde människornas rörelse långt där nere. En grov hand nuddade hennes arm och hon vände sig om. Zayns mjuka bruna ögon mötte henne. Han tog ett steg tillbaka, som om han följde sitt löfte om att ge henne mer utrymme.
- What are you want of me? frågade hon.
- I don't know. svarade han och verkade inte lika blyg som dagen innan.
- You don't know. We have seen etch other in mostly ten minuts and you are like an leech on me!
Zayn ryggade tillbaka, han var inte van vid den här behandlingen och visste inte riktigt vad han skulle säga.
- You should just stand there? frågade hon.
- I DON'T KNOW! han kände hur det bubblade upp inom honom. Han försökte vara trevlig hela jävla tiden men alltid skulle han få skit för det verkade det som. Nu var det Manuellas tur att rygga tillbaka.
- I'm sorry. But I can't grab you're here in front of me and.. nu brast det för henne och hon slog händerna för ansiktet. Allt var bara så jävla konstigt. Inget hängde ihop med det andra. Ett par varma armar slöt sig om henne och hon borrade in ansiktet i det mjuka tyget på hans tröja. Han kramade henne hårt och ingen av dem märkte när Harry och Liam kom in för att hämta lite saker de glömt. De mumlade något till varandra och smög ut igen.
- I need to go, again. viskade Zayn.
- Don't leave now.
- I have to.
- But when can I see you again?
- About eight months.
- EIGHT? utropade hon och såg upp i de ljuva ögonen. Han nickade sorgset. Precis när de funnit varandra, eller i alla fall kommit en liten bit på väg var han tvungen att åka.
- Where r' you going? frågade hon och släppte greppet om honom lite. Han var trots allt en helt främmande människa.
- To your homeland, Sweden. han log och släppte och lite av greppet. Harry visade sig i dörröppningen och Manuella gav honom en snabb blick.
- You've right. You need to go.
Zayn:
Han släppte motvilligt taget och lämnade henne för tredje gången, nu med en större tyng i hjärtat.
-------
Det krånglade lite med texten men jag tror ni ska se vad det står :)
Tycks?
Kort men det kommer strax mer ^^

I'am almost from the Middle East, Just like you! Kap5.


Manuella:
Hon stod där, precis som dagen innan och väntade. Mitt i det tjutande och gråtande folkhavet som knuffade henne än hit, än dit. Ibland kastade hon nervösa blickar på Zayn. Precis som dagen innan lämnade den sista personen rummet och Harry ropade:
- Take Care! efter henne. Manuella stod tyst kvar i mitten av rummet. Zayn vred på huvudet och höll på att hoppa ur stolen av överraskning, som om han inte trodde hon skulle komma. Hans förvånade min blev snabbt utbytt mot ett vänligt men pressat leende. Manuella kunde inte låta bli att le tillbaka. Han reste sig sakta med de andras blickar fästa vid sig. Den enda som kollade bort från honom var Niall som grävde i sin ryggsäck som stod lutat mot stolsbenet tills han fick upp en svampig ostmacka som han började äta på, sen följde han också scenen. Zayn gick snabbt fram och förde in mig i skuggan bakom en pelare, utom synhåll för de andra.
- Thank you. mumlade han. Manuella la armarna i kors och försökte komma underfund med vad hon egentligen höll på med. Det snurrade i skallen. Hon stod framför sin absolut största idol och såg sur ut. Hur tänkte hon egentligen? Käkarna pressades ihop och hon stirrade stint på honom.
- I will give you this. han höll fram ett litet armband med ett inristat Z på.
- Give me your hand. hon räckte lydigt fram handen och han fäste det runt hennes handled.
- I want to learn you better. mumlade han och tog min hand.
- But you dont even remember my name. mumlade hon tillbaka och drog tillbaka handen. Hon skämdes för sin engelska och rodnade ner i marken.
- Come with me. Just for a day. sa han lite mer desperat men Manuella drog sig bort lite. Det kändes bara så weird, att ens idol flörtade med en kunde ju inte vara sant och hon skakade på huvudet. Det gick för fort fram. Han kunde inte alltid ta eller få det han ville ha.
Zayn:
Varför krånglade hon så? De flesta tjejer skulle inte ens tvekat över frågan. Men Manuella var så annorlunda. Sättet hon gick på, betedde sig på. Allt var bara så konstigt. Som om hon flydde honom på något sätt. Men han var lycklig att hon bara kommit till deras ensidiga möte och märkte hur han fick en lätt tunghäfta. Louis röst bröt sig in i hans lilla bubbla av funderingar och han vände sig hastigt mot sin vän.
- What r' you doing, we need to go! Louis lät ovanligt stressad och han flackade med blicken på vakterna. Zayn såg på Manuella.
- I nedd to go. mumlade han och gick sin väg och lät henne stå själv, än en gång.

- Why you did that? frågade han upprört och såg på Louis.
- You're in love! retades Louis. You need to give her some space.
Louis hade rätt, det visste han. Ingen tjej kunde gilla att man gick så fort fram. Han skämdes men känslorna hade tagit över situationen. Nu ville hon absolut inte träffa honom igen, det var han säker på. Men han plockade upp mobilen och klickade fram "Love" och började skriva ett litet sms.
//Sorry for that, u know Louis. I want to see u and give u more space. Zayn xx//
Han stoppade undan mobilen och lutade sig tillbaka. Louis, Liam och Harry skrattade högt åt ett skämt medan Niall vigde stunden åt ännu en macka.
Manuella:
Manuella klev ut i solskenet. Gatan var blockerad av filtar, läskburkar och paraplyer från de som sovit utanför studion. Hon sparkade på en colaburk och tänkte på samtalet som Zayn i huvudsak fört. Men hon hade märkt att han ansträngt sig för att kunna prata över huvud taget. Han hade snubblat på orden och verkligen menat det han sagt. Men det var ändå en omöjlighet att han skulle tycka om henne. Hon svängde runt hörnet och hörde pipet i fickan. Hon halade upp mobilen och såg att det stod det nummer hon nu kunde utantill och öppnade meddelandet. Det var kort och precis och det värmde henne inombords. Han brydde sig faktiskt. Fingret svävade över skickaknappen en stund innan hon bestämde sig och klickade på den.
//Well, when can I see you next time? oo//
----------
Kort blev det.
Ni får stå ut!
Så tycks? :D

I'am almost from the Middle East, Just like you! Kap4.


Manuella:
Manuella vaknade nästa dag efter att hennes alarm hade slagit. Hon såg på klockan och den var 06.30. Hon behövde vakna tidigare eftersom att hon inte hann fixa sig annars. Hon tog på sig dom nya kläderna hon köpte förra veckan och dom passade perfekt. Hon tog upp mobilen och tänkte på Zayn. Hon skulle ju möta han idag. Undra vad han ville. Vad skulle han ge egentligen? Hon gick ner och såg att hennes pappa inte hade vaknat än. Det var ganska tidigt så hon satte sig vid datan och surafade runt lite innan hon gick ner och åt frukost. Hennes pappa åt samma frukost som vanligt men hon själv tog bara ett äpple.
- Ska du inte äta mer? frågade han skeptiskt och la undan tidningen.
- Jag är inte hungrig. svarade hon enkelt och bet igenom det tunna skalet på äpplet. Det var härligt syrligt och hon åt snabbt upp det. Han ryckte på axlarna som vanligt och fortsatte äta. Manuella kunde inte låta bli att fundera på vad Zayn ville henne, skulle hon berätta för Linda? Efter en stunds betänketid avgjorde hon att hålla det hemligt för alla utom Linda.
Zayn:
Zayn vaknade av att det var något som ramlade tungt mot golvet. Han slängde benen över sängkanten och gick fram för att öppna dörren. Dunset hade kommit från Niall som låg nere på golvet med endast ett ben kvar i soffan. Zayn log och gick fram till Nialls sovande gestalt.
- Niall? frågade han efter att han lagt sig på mage några centimeter från Nialls ansikte.
- Uhm..?? stönade Niall. What?
- You lie on the florr, almost! skrockade han och Niall spärrade upp ögonen och förvånansvärt fort var han på fötter. Zayn reste sig också upp och höll fram sin mobil mot Niall och visade en bild han tagit några sekunder innan. Den föreställde Niall halvt på golvet, halvt i soffan med vidöppen mun och håret på ända. Niall slog undan hans hand men kunde inte låta bli att skratta med Zayn över hur komiskt det sett ut. Louis och Harry blottade sig i dörröppningen båda iförda endast kalsonger som såg hastigt pådragna ut. De skrattade gott tillsammans och märkte knappt när Liam stack ut huvudet från toaletten för att kolla vad som stod på. De förklarade och de fortsatte skratta.
En gäll ringsignal hördes och det blev knäpptyst. Zayn kände att det darrade i handen och han såg ner. "LOVE" blänkte mot honom och han rodnade djupt. Liam fattade direkt och fick väldigt brått med att visa de andra utsikten. Zayn smet in i sitt rum denna gången så att han inte skulle förarga Niall igen och satte sig på sängen och klickade "lägg på".
Manuella:
Manuella stirrade tyst på skärmen. Det vanliga klicket av att någon la på hade mött henne fem signaler efter att hon ringt den hon förstått var Zayn och hon kände sig genast irriterad. Men han kunde ju vara på en fotografering eller vad som helst. Hon lät mobilen glida ner i fickan igen och reste sig för att springa ner för trappan.

- WHAT ARE YOU JUST SAYING???!! Lindas skarpa röst fick hela biblioteket att gunga och Manuella tystade fort ner henne.
- I am not shore but he says that. viskade hon upphetsat.
- But that's amazing! viskade hon hest tillbaka.
- I know. Manuella hade precis berättat om Zayn och Lindas reaktion var i närmaste skrattretande allvarlig.
- I go with you.
- No, you can't. He want to see just me. förklarade Manuella besvärat.
- Oh, now I not good enoght. viskade Linda irriterat.
- No, but you know what your parents wanna say..
- You right. Lindas röst blev mjukare och hon kramade om sin vän.
Linda:
Linda kunde inte direkt säga att hon trodde på Manuella, det var en ren omöjlighet. Speciellt när de max träffats i 20 sekunder liksom. Det var så orättvist. De berättade ju alltid allt för varandra!
Eller så hade de berättat allt för varandra...
--------
Så tycks? ^^
Det blev lite rörigt man så kan det gå.
Vi kör på 4 kommentarer för nästa del.

I'am almost from the Middle East, Just like you! Kap3.


Zayn:
Zayn stirrade en stund på sin telefon. Han hade knappt sagt hej till personen på andra sidan linjen och skakade långsamt på huvudet och såg på numret det korta samtalet lämnat efter sig. Han svävade med fingret över retursamtalsknappen men drog bort det i sista stund. Det sista han ville vara var påflugen, det var inte hans grej. Motvilligt la han ner mobilen på bordet och såg ut genom det höga hotellfönstret. Långt där nere stod det en skara fans och sjöng på Gotta Be You. Han log och vinkade, även om han visste att de inte kunde se honom.
- How r' you? ekade plötsligt en röst ut i rummet. Zayn vred på huvudet och fick syn på Liam som stod i dörröppningen med en macka i ena handen. Zayn log och beredde plats för Liam i den lilla soffan som stod helt ensam i den lilla takvåningen. Liam gick fram och satte sig och räckte fram mackan mot Zayn som skakade på huvudet och Liam började förnöjt att själv äta på mackan.
- It's the girl? Right? frågade Liam förståndigt.
- Ehh... No. Ok, yes, it is!
- I know that! Liam dunkade honom tafatt i ryggen och kurade sen ihop sig i sitt hörn av soffan igen. Zayn flinade och ryckte mackan ur händerna på Liam och åt upp det lilla som återstod av den som straff.
- Call her t'night! sa Liam med en befallande ton och Zayn nickade lydigt. Det hade han tänkt i alla fall.
- Guys! The car is here! ropade Louis från hallen och Zayn och Liam rusade upp och höll på att krocka med Harry som höll på att slänga på sig en kavaj. De drog på sig var sin jacka och rusade ut mot bilen så snabbt de kunde för att inte väcka alltför mycket uppmärksamhet. Livvakterna skuffade undan några fans som sen jagade deras bil i fyra kvarter innan de gav upp. Zayn fingrade otåligt på sin mobil under hela signeringen och intervjun med radion. När de kom hem igen var han först med att springa in i lägenheten igen och stänga in sig i Nialls rum där den enda dubbelsängen stod och bläddra fram till det numret han döpt till "LOVE, Can U call me?". Med darrande hand klickade han på "ring" och väntade otåligt på att någon skulle svara.
Manuella:
Det darrade till i mobilen på nattduksbordet. Hon såg undrande på den och la undan Forever Young och tog den svarta smartphonen i ena handen och headsetet i den andra och klickade osäkert på svara eftersom det stod dolt nummer.
- Hello, its Zayn. Don't hang up, please! Den plötsliga inledningen på samtalet fick henne att få hjärtat i halsgropen. Det var någon som lurades, bara en kille i klassen som fått tag på hennes nummer och lurades.
- Don't kidding me! sa hon irriterat och satte sig med benen slängda över sängkanten.
- Marilla, this is not a joke!
- My namne is not Marilla, its Manuella! rättade hon ännu mer irriterat.
- Iam so sorry, we need to talk!
- Who r' you? frågade hon lite vänligare men långt ifrån lugn.
- Zayn Malik, singer in One Direction. Please listen to me...
Hans senaste mening fick henne att nästan tuppa av, hon pratade med Zayn Malik. En av världens hetaste artister. Men vad ville han henne?
- Okay, I listen. svarade hon osäkert.
Zayn:
Zayn trummade oroligt med handen på benet och tryckte mobilen hårt mot örat. Det bultade på dörren.
- Zayn, Iam tired. Please let me come in!
- No! svarade han dovt på Nialls vädjan att få lägga sig. Han lyssnade noga på varje paus Manulla gjorde, som om det var hans sista sekund i livet. Hans hjärta lättade en aning när hon sa att han kunde fortsätta berätta det han ville ha sagt.
- Tomorrow, At the signing.
- Yes... svarade hon tålmodigt.
- Can we meet after that? Han hörde att rösten var nära att vika sig av hopp när han intensivt lyssnade på hennes andetag.
- Ehm.. why? frågade hon.
- I must give you something.. ljög han.
- Deal? frågade han snabbt innan hon hann säga något mer.
- Okay, but.. Nervositeten tog över och han la på. Mobilen landade bredvid honom på sängen och han mötte blicken på Nialls gosedjur av en irlänsk pyssling. Han stirrade in i mysdjurets porslinsögon ett tag innan han hävde sig upp och gick fram till dörren och öppnade den. Det var tyst, klockan var två på natten och han smög tyst in i vardagsrummet. Han såg ner på skärmen, det förvånade honom att det gått 30 minuter sedan de hade kommit tillbaka till lägenheten. På soffan hittade han Niall lugnt sovande i ett konstig och omöjlig ställning. Han drog en filt över sin vän och viskade "Thanks for the loan" Niall grymtade och Zayn smög sig in i hans och Liams rum där han bytte om och kröp ner i sängen.
------
Tycks? Kommer Manuella till det ensidigt avtalade mötet?
Minst 3 kommentarer för kapitel 4 :)

I'am almost from the Middle East, Just like you! Kap2.

Manuella:
Hon vände och vred på lappen. Hon försökte minnas vem som gett henne den. Men nu för tiden så la man ju in numren direkt utan att krångla så mycket med lappar och annat. Medan hon tänkte strök hon med pekfingret över Zayns autograf i boken när en helgalen tanke slog henne. Men hur skulle det kunna vara så? Han var en världsberömd popstjärna och flickfavorit och hon var bara... Manuella. Tunga steg avbröt tystnaden och hennes pappa kikade in i rummet.
- Släck nu. Du ska upp tidigt i morgon!
Han hade rätt. Hon kunde inte ora sig för tokerier när skolan väntade och klockan redan var 2 på natten. Efter att ha tvekat med handen la hon lappen på sängbordet och släckte lyset.
Väckarklockan tjöt likt ett brandalarm, just intill hennes öra. Fumligt letade hon efter snooze-knappen och slog på snoozen. Det varma täcket slöt sig om henne och hon kisade mot klockan.
07:14, då var hon i alla fall i fas för skolan. Trött kröp hon ur sängen och gick ner för trappan. Hennes pappa satt och åt müsli och drack kaffe.
- God morgon gumman, har du sovit bra? frågade han utan att kolla upp från morgontidningen och med en sked yoghurt halvägs till munnen.
- Mm.. mumlade hon och gick in i det lilla badrummet för att stänka vatten i ansiktet och vakna. De kalla dropparna fick henne att genast bli piggare och hon log mot spegeln. Hon ville göra dagen till en bra dag och började med att ta en grapefrukt och varm choklad till frukost. Hennes pappa kastade en skeptisk blick på det lilla sockerberget som hon hällt upp på grapen men lät henne hållas och återgick till tidningen.
Manuella slängde i sig maten och sprang upp på rummet. Bredvid sängen låg Forever Young och hon tog ömt upp den och stängde den och la den på sängen för att inte glömma den. Hennes tankar gick till den lilla lappen och hon la sig på knä bredvid sängen för att kolla efter lappen under den. Den lilla lappen ville inte bli hittad under sängen så hon letade i sängen också och fann den inkilad mellan madrassen och karmen. De svarta bokstäverna skrek något så självklart mot henne att hon inte kunde komma underfund med varför hon visste så tydligt vem som skrivit det. Troligen var det för att hennes sinnen sa att det rent av var en omöjlighet.
När hon kollade på klockan igen hade den blivit 07:42 och hennes buss till skolan gick 55 så hon fick en aning bråttom att ta på sig och springa ner i hallen för att klä på sig ytterkläder. Den långa halsduken slingrade sig varv efter varv om hennes hals och hon tog på sig sin skinnjacka och gick utanför dörren. Men tanken på Lindas bild fick henne att snabbt springa in, upp för trappan och rycka åt sig bilderna och Forever Young. Bussen väntade på gatuhörnet och hon spörtade sista biten för att hinna. Busschauffören som precis tänkt åka såg surt på henne men släppte på henne och startade bussen med ett ryck som fick henne att skuffas mot ett säte. Tyst svor hon och satte sig bredvid Neela, en annan tjej i hennes klass som absolut inte gillade One Direction. För att slippa Neelas blickar mot Forever Young boken hon hade i knäet satte hon i lurarna och satte på More Than This på samma ställe där den slutat dagen innan. Som i ett töcken följde hon efter alla ut ur bussen och upp till skolan där Lindas skarpa röst kom emot henne.
- Manuella!! Come over here! ropade hennes bästa vän och vinkade ivrigt från en bänk som stod intryckt på ett onormalt sätt med millimeter i marginal bredvid hissen. Manuella sprang fram och höll upp boken.
- Look what I got last night! ropade hon tillbaka och visade autograferna för vännen. Linda såg avundsjukt på dem.
- But, I have something fore you... Hon öppnade boken och tog fram den signerade bilden som hon rättat Zayn på under föregående natt. Linda omfamnade henne hårt och tog sen varsamt emot den.
- It's this for me? Really? frågade hon och strök med fingret över det svarta tuschet. Manuella nickade och tog upp boken för att bläddra i den. Den lilla vita lappen med siffrorna.
- Whats that? frågade Linda utan att riktigt intressera sig över det frågan var ställt för.
- I don't know, I just find it last night. But I have any idea of what it can be...
- Let me see. Linda tog den ifrån henne och försökte tyda handstilen, utan framgång eftersom det var så kluddigt.
- Call him, or she and ask. sa Linda enkelt. Manuella hade tänkt göra det, men att göra det 2 på natten var det inte att tala om. Man går inte och väcker folk bara sådär. Men nu kunde hon i och för sig göra det.
- Ok, I will. hon tog upp lappen och drog ur lurarna som band ihop henne med musiken och tog fram knappsatsen. För varje siffra blev hon mer ivrig. Signalerna gick långsamt fram och efter fyra stycken hörde hon att någon svarade.
- Hello.. sa hon osäkert. Who is it?
- Hi, Zayn Malik here. och det var allt som krävdes för att hon skulle slänga på luren!
--------
Okej, vad tycker ni? 2kommentarer för nästa del :)

I'am almost from the Middle East, Just like you! Kap1.

Välkommna till min blogg och nya novell :)
Hoppas du gillar den och får en trevlig lässtund!

Zayn:
- Bye! sa han och såg den sista personen motvilligt lämna rummet. Han tog ett djupt andetag och såg på sin högra sida där Niall satt. Niall hade ett brett leende som vanligt över hela ansiktet och han skrattade med sitt porlande smittande garv. Zayn drog lite på mungiporna och såg sig om i rummet. Hans blick fastnade på något framför dem i rummet. En gestalt med ljusblåa chinos och mörkgrön huvtröja.
- Hello, who are you? frågade han mjukt och lutade sig lite över bordet. Det var en tjej såg han, med svart hår som föll i stora lockar över hennes axlar. Hennes hy liknade hans egen till viss del och hennes kinder blänkte i ljuset från de starka lamporna. Hon verkade så inåtvänd och blyg på något sätt. Han vinkade henne till sig och hon gick långsamt fram. Hennes hand kramade två bilder och under ena armen bar hon deras självbiografi Forever Young.
- Hello, who are you? frågade han igen och tog boken ur händerna på henne.
- I am.. Manuella. stammade hon vilset fram och pressade fram ett leende bakom den stela fasaden. Han var nästan chockad över hennes lugn och yta, troligen stod hon framför sina absolut största idoler, efter att ha köat hur länge som helst utan att ens visa tecken på glädje. Han öppnade boken och tog sin svarta permanentpenna för att signera den. "'To Manuella. thanks fore your support xx Zayn Malik..." Han lät sen boken vandra vidare till Niall, Harry, Liam och Louis som tyst signerade den för att sen låta den vandra över till Zayn igen. Hon gav dem bilderna och precis när han skulle skriva Manuella igen så stoppade hon honom.
- Write Linda, its to my friend. han omvandlade hastigt M:et till ett L och skrev "To Lina xx Zayn.." och fotot gjorde samma vandring.
- Where are you from, Manuella? frågade han för att det inte skulle bildas en pinsam tystnad mellan de sex personerna.
- Oh, Sweden. I've just moved. Zayn nickade.
- But it didn't sound like that..
- My dad is from Syria and..
- Aha, I understand. klippte Zayn av när han fick tillbaka fotot från Niall.
- Can I get a hug? frågade hon osäkert. Det var trots allt bara de där, hon skämdes för att de troligen var trötta och behövde vila men Harry for upp med väldig fart.
- Of course you get a hug. Come here! Han lutade sig över bordet och omslöt tjejen i en stor Harry-kram. Liam och Niall delade i tur och ordning ut sina och Louis gav henne sin atograf på handen också innan han också kramade henne. Zayn satt och trummade på boken tills han mentalt blev tvungen att ställa sig upp och kramas han också. Han drog fingrarna genom håret och räckte henne boken.
- We maybe se you another time!? sa han och petade på Niall så att han skulle lämna tillbaka den sista bilden, den till Linda.
- Take care. sa Louis och Harry i kör och vinkade energiskt när hon började gå mot utgången, mentalt ledd av en vakt. Zayn såg efter henne, måtte hon upptäcka det.
Manuella:
En kall vindputs slog emot henne på gatan. Just som hon steg ut började några tjejer peka på en svart bil som var omringad av poliser och började springa. Vakterna måste ha eskorterat de fem pojkarna snabbt ut till bilen med tanke på att hon för en minut sen tagit emot ett papper av Niall och gått. Hon började gå, de svarta gränderna skrämde henne lite men hon fortsatte ändå framåt till korsningen där hon skulle möta sin pappa. Ett antal andra Directioners kom springande runt hörnet vilt sjungande på Gotta Be You. Hon kunde inte låta bli att le, tänk vad folk kunde göra för fem av flera miljarder människor som vandrade på denna planet. Hon ökade på stegen och sprang fort över gatan till sin pappas bil som väntade på andra sidan. Hon vinkade lite på håll och hoppade in. Daggen låg i små droppar på hennes skinnjacka och hon borrade ner sig i det mjuka sätet för att finna värme.
- Fick du träffa dem? frågade hennes pappa halvt intresserat och hon nickade och hummade ett "ja" till svar.
- Hur var de? fortsatte han.
- Som tja, killar typ. Trevliga, såg bra ut. svarade hon och och kollade ut genom det daggprickiga bilfönstret. Hennes pappa slog på vindrutetorkarna och de rullade iväg hemåt genom Londons inte så tysta gator. Eftersom klockan var mycket så lutade hon huvudet mot vindrutan och blundade. I luren hon hade i örat spann More Than This och hon följde med i texten i huvudet. Precis när Nialls solo tog slut bromsade hennes pappa hårt och det ryckte till i säkerhetsbältet.
- De kör som idioter i den här stan. mumlade han och fick bilen att rulla igen, denna gången utan missöden fram till radhuset som blivit deras nya hem för knappt tre veckor sedan. Manuella gäspade och klev ur bilen och tog emot nyckeln från sin pappa och hasade sig upp för den tre steg långa trappan till dörren, öppnade och klev in. Doften av katt slog emot henne. Det stank verkligen i huset. Mest beroende på att de köpt huset som ett dödsboende efter en gammal dam som levt för sig själv och tagit hand om sina 11 katter i det lilla radhuset och överleft på kaffesump och rökning verkade de som. Kaffedoften och rökdoften hade de fått bort nästan helt men kattdoften smög sig ut från en fåtölj som måste tillhört katterna. I köket hällde hon upp ett glas mjölk och gick upp för trappan till sitt rum där hon smällde igen dörren och bytte om till pyamas. Hon kastade sig på sängen och kröp ner under duntäcket för att hålla sig varm och öppnade Forever Young för att beundra sina fem nya autografer. Hon bläddrade lite i den nötta boken hon hade läst minst tio gånger och sen tillbaka till första sidan för att läsa den för elfte gången. Lika tyst som en snöflinga ramlade en liten lapp ur boken och landade på hennes täcke. Liams vackra flin grinade mot henne och hon tog upp den. Det såg ut som om den var riven från ett foto. Några svarta, feta bokstäver skymtade igenom lappen när hon höll den mot lampan och hon vände på den.
"Call me!" stod det tätt följt av en kombination siffror...
-----------------
Tack för att du läste första kapitlet :)

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0