Survive This! Kapitel 26.

Detta har hänt:
Niall ger Sasha sitt halsband så att hon alltid ska minnas honom vad som än händer. Som beställning bryter då en storm ut och de skilljs åt när de flyr. Niall får med sig Louis, Zayn får Sasha och Liam Harry.  Efter att de flytt inåt skogen bryts ett träd av och kilar fast Liam mot marken, därifrån han inte kan komma upp.
------------------
Harry:
Harry hade snabbt ställt sig på knä bredvid Liam. Med den friska handen försökte han flytta den tjocka stammen från Liams bröstkorg.
- Stop, you do it worse! ropar Liam upp till honom. Harry slutar ögonblickligen och lutar sig över Liams huvud så att han inte ska få vatten i ansiktet.
- Are you okay Liam? ropade Harry. Vinden stal stora delar av hans röst och han lutade sig närmare Liam. Liam grimagerade illa men sa att allt var okej med honom. Marken började förvandlas till lera och Liams hår färgas mörkbrunt av den tjocka sörjan. Harrys hjärna går i högvarv medan han försöker komma på något. Helt sjölv och med bara en arm är han rätt så maktlös mot den tunga palmen som håller Liam i ett järngrepp. Efter att ha försökt komma på ett sätt ger han tillsist upp och tar tag om Liams huvud och lyfter det ovanför leran så att den inte ska kväva honom.
- Im going to fix this. mumlar Harry även fast Liam inte kan höra honom.
Niall:
Niall ryckte med sig Louis under ett fallet träd för att söka skydd. Utanför dundrade det som om en påk slogs mot metall och ljudet gjorde honom illamående. Louis kved tyst bredvid honom och de höll skräckslaget om varandra. Luften var kall och deras andedräkter avbildades som vita moln när de kom ut i världen. Regnet trängde envist igenom deras inproviserade skydd. Kläderna var dyngsura när det slutligen avtog och regnet började falla i lätt dugg istället. Trots att det var riskfritt att krypa fram under deras lövverk till skydd stannade de och väntade på att det skulle bli ett fullkomligt uppbehåll.
Zayn:
Zayn tog tag i Sashas arm och drog henne till sig.
- Calm down, we find them soon. sa han och försökte låta lugn.
- But Niall is out there, I need to find him now! tårarna trängde fram och grävde kanaler på hennes smutsiga kinder. Envist torkar hon bort dem med baksidan av handen och försöker rycka sig ur Zayns grepp igen. Han är beslutsam och låter henne inte gå.
- Calm down. säger han igen och hon stirrar in i hans mjuka honungsögon.
Sasha:
Sasha stirrar på Zayn. Han som alltid sett så fresh och välvårdad ut såg till och med skabbig ut. Han hade skägg som såg väldigt ovårdat ut och hans vita t-shirt hade hål lite överallt och byxorna var slamsiga upp till knäna. Skorna var blöta och utslitna. Men ögonen spelade av medkänsla.
- Okay. mumlar hon och slappnar av i armen så att han släpper den. Den faller slappt till hennes sida men spänns sen likså resten av kroppen. Stranden är blöt och det ligger drivved och sly på stranden. Ön ser riktigt oinbjudande ut. Tveksamt slår hon sig ner bredvid Zayn för att hämta andan lite, tankarna går till Niall och hon griper tag om klövern som hänger om halsen.
- Please, let him survive. viskade hon ner mot det. Please.
Liam:
Liam kippar än en gång efter andan. Trädet trycker ihop lungorna på honom och han är 70% säker på att han brutit något, antingen i ryggen eller bröstkorgen. Harry sitter fortfarande lutad över honom med händerna under hans huvud, hela ställningen är väldigt obekväm men Harry gör det av ren välvilja, så han klagar inte. Regnet duggar bara lätt omkring dem, men ändå tillräckligt mycket för att deras hår och kläder ska vara blöta hela tiden. Harrys hår hänger ner till axlarna på honom och det är trassligt. Ihopsnärjt av vind och tårar.
-----------------
Kort kapitel, men måste tänka över händelserna lite nu. Ska lägga mig och göra en mindmap över det hela. Godnatt på er :)

Är det fortfarande någon som läser? Fick bara 3 kommentarer sist :(
5 Kommentarer nu då? :)

Kommentarer
Postat av: sara

jag läser! :D

och det är superduper bra :o

2012-05-13 @ 01:05:17
Postat av: Lisa

jag läser oxå ;) grymt bra!

2012-05-13 @ 02:41:19
Postat av: Johanna

Super! Och jag läser fortfarande! :D

2012-05-13 @ 08:56:52
Postat av: Carro

Hur skulle man någonsin kunna sluta läsa den här? :o den är asbra ju! :D

2012-05-13 @ 09:23:47
Postat av: anniebyströööm.

mer:D

2012-05-13 @ 09:48:23

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0