I'am almost from the Middle East, Just like you! Kap3.


Zayn:
Zayn stirrade en stund på sin telefon. Han hade knappt sagt hej till personen på andra sidan linjen och skakade långsamt på huvudet och såg på numret det korta samtalet lämnat efter sig. Han svävade med fingret över retursamtalsknappen men drog bort det i sista stund. Det sista han ville vara var påflugen, det var inte hans grej. Motvilligt la han ner mobilen på bordet och såg ut genom det höga hotellfönstret. Långt där nere stod det en skara fans och sjöng på Gotta Be You. Han log och vinkade, även om han visste att de inte kunde se honom.
- How r' you? ekade plötsligt en röst ut i rummet. Zayn vred på huvudet och fick syn på Liam som stod i dörröppningen med en macka i ena handen. Zayn log och beredde plats för Liam i den lilla soffan som stod helt ensam i den lilla takvåningen. Liam gick fram och satte sig och räckte fram mackan mot Zayn som skakade på huvudet och Liam började förnöjt att själv äta på mackan.
- It's the girl? Right? frågade Liam förståndigt.
- Ehh... No. Ok, yes, it is!
- I know that! Liam dunkade honom tafatt i ryggen och kurade sen ihop sig i sitt hörn av soffan igen. Zayn flinade och ryckte mackan ur händerna på Liam och åt upp det lilla som återstod av den som straff.
- Call her t'night! sa Liam med en befallande ton och Zayn nickade lydigt. Det hade han tänkt i alla fall.
- Guys! The car is here! ropade Louis från hallen och Zayn och Liam rusade upp och höll på att krocka med Harry som höll på att slänga på sig en kavaj. De drog på sig var sin jacka och rusade ut mot bilen så snabbt de kunde för att inte väcka alltför mycket uppmärksamhet. Livvakterna skuffade undan några fans som sen jagade deras bil i fyra kvarter innan de gav upp. Zayn fingrade otåligt på sin mobil under hela signeringen och intervjun med radion. När de kom hem igen var han först med att springa in i lägenheten igen och stänga in sig i Nialls rum där den enda dubbelsängen stod och bläddra fram till det numret han döpt till "LOVE, Can U call me?". Med darrande hand klickade han på "ring" och väntade otåligt på att någon skulle svara.
Manuella:
Det darrade till i mobilen på nattduksbordet. Hon såg undrande på den och la undan Forever Young och tog den svarta smartphonen i ena handen och headsetet i den andra och klickade osäkert på svara eftersom det stod dolt nummer.
- Hello, its Zayn. Don't hang up, please! Den plötsliga inledningen på samtalet fick henne att få hjärtat i halsgropen. Det var någon som lurades, bara en kille i klassen som fått tag på hennes nummer och lurades.
- Don't kidding me! sa hon irriterat och satte sig med benen slängda över sängkanten.
- Marilla, this is not a joke!
- My namne is not Marilla, its Manuella! rättade hon ännu mer irriterat.
- Iam so sorry, we need to talk!
- Who r' you? frågade hon lite vänligare men långt ifrån lugn.
- Zayn Malik, singer in One Direction. Please listen to me...
Hans senaste mening fick henne att nästan tuppa av, hon pratade med Zayn Malik. En av världens hetaste artister. Men vad ville han henne?
- Okay, I listen. svarade hon osäkert.
Zayn:
Zayn trummade oroligt med handen på benet och tryckte mobilen hårt mot örat. Det bultade på dörren.
- Zayn, Iam tired. Please let me come in!
- No! svarade han dovt på Nialls vädjan att få lägga sig. Han lyssnade noga på varje paus Manulla gjorde, som om det var hans sista sekund i livet. Hans hjärta lättade en aning när hon sa att han kunde fortsätta berätta det han ville ha sagt.
- Tomorrow, At the signing.
- Yes... svarade hon tålmodigt.
- Can we meet after that? Han hörde att rösten var nära att vika sig av hopp när han intensivt lyssnade på hennes andetag.
- Ehm.. why? frågade hon.
- I must give you something.. ljög han.
- Deal? frågade han snabbt innan hon hann säga något mer.
- Okay, but.. Nervositeten tog över och han la på. Mobilen landade bredvid honom på sängen och han mötte blicken på Nialls gosedjur av en irlänsk pyssling. Han stirrade in i mysdjurets porslinsögon ett tag innan han hävde sig upp och gick fram till dörren och öppnade den. Det var tyst, klockan var två på natten och han smög tyst in i vardagsrummet. Han såg ner på skärmen, det förvånade honom att det gått 30 minuter sedan de hade kommit tillbaka till lägenheten. På soffan hittade han Niall lugnt sovande i ett konstig och omöjlig ställning. Han drog en filt över sin vän och viskade "Thanks for the loan" Niall grymtade och Zayn smög sig in i hans och Liams rum där han bytte om och kröp ner i sängen.
------
Tycks? Kommer Manuella till det ensidigt avtalade mötet?
Minst 3 kommentarer för kapitel 4 :)

Kommentarer
Postat av: manuella'

ASBRA! :D

love it!

2012-04-15 @ 15:32:13
Postat av: Julia

Riktigt bra! Fortsätt :D

2012-04-15 @ 15:38:51
Postat av: Cim - ägare

Tack, det värmer att höra :D

2012-04-15 @ 16:12:04
Postat av: Moa

Jätte bra, meeer! :D

lägg gärna en kommentar på min blogg när nästa avsnitt kommer! :D

2012-04-15 @ 16:28:08
URL: http://www.chocolateking.devote.se
Postat av: Anonym

Mer :D

2012-04-15 @ 17:46:02
Postat av: Linda

Du är grym! Så himla kul att läsa :D

2012-04-15 @ 20:46:24
Postat av: Cim - ägare

Tack så mycket allihopa. Era underbaringar :D

2012-04-16 @ 16:56:39

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0