I'am almost from the Middle East, Just like you! Kap4.


Manuella:
Manuella vaknade nästa dag efter att hennes alarm hade slagit. Hon såg på klockan och den var 06.30. Hon behövde vakna tidigare eftersom att hon inte hann fixa sig annars. Hon tog på sig dom nya kläderna hon köpte förra veckan och dom passade perfekt. Hon tog upp mobilen och tänkte på Zayn. Hon skulle ju möta han idag. Undra vad han ville. Vad skulle han ge egentligen? Hon gick ner och såg att hennes pappa inte hade vaknat än. Det var ganska tidigt så hon satte sig vid datan och surafade runt lite innan hon gick ner och åt frukost. Hennes pappa åt samma frukost som vanligt men hon själv tog bara ett äpple.
- Ska du inte äta mer? frågade han skeptiskt och la undan tidningen.
- Jag är inte hungrig. svarade hon enkelt och bet igenom det tunna skalet på äpplet. Det var härligt syrligt och hon åt snabbt upp det. Han ryckte på axlarna som vanligt och fortsatte äta. Manuella kunde inte låta bli att fundera på vad Zayn ville henne, skulle hon berätta för Linda? Efter en stunds betänketid avgjorde hon att hålla det hemligt för alla utom Linda.
Zayn:
Zayn vaknade av att det var något som ramlade tungt mot golvet. Han slängde benen över sängkanten och gick fram för att öppna dörren. Dunset hade kommit från Niall som låg nere på golvet med endast ett ben kvar i soffan. Zayn log och gick fram till Nialls sovande gestalt.
- Niall? frågade han efter att han lagt sig på mage några centimeter från Nialls ansikte.
- Uhm..?? stönade Niall. What?
- You lie on the florr, almost! skrockade han och Niall spärrade upp ögonen och förvånansvärt fort var han på fötter. Zayn reste sig också upp och höll fram sin mobil mot Niall och visade en bild han tagit några sekunder innan. Den föreställde Niall halvt på golvet, halvt i soffan med vidöppen mun och håret på ända. Niall slog undan hans hand men kunde inte låta bli att skratta med Zayn över hur komiskt det sett ut. Louis och Harry blottade sig i dörröppningen båda iförda endast kalsonger som såg hastigt pådragna ut. De skrattade gott tillsammans och märkte knappt när Liam stack ut huvudet från toaletten för att kolla vad som stod på. De förklarade och de fortsatte skratta.
En gäll ringsignal hördes och det blev knäpptyst. Zayn kände att det darrade i handen och han såg ner. "LOVE" blänkte mot honom och han rodnade djupt. Liam fattade direkt och fick väldigt brått med att visa de andra utsikten. Zayn smet in i sitt rum denna gången så att han inte skulle förarga Niall igen och satte sig på sängen och klickade "lägg på".
Manuella:
Manuella stirrade tyst på skärmen. Det vanliga klicket av att någon la på hade mött henne fem signaler efter att hon ringt den hon förstått var Zayn och hon kände sig genast irriterad. Men han kunde ju vara på en fotografering eller vad som helst. Hon lät mobilen glida ner i fickan igen och reste sig för att springa ner för trappan.

- WHAT ARE YOU JUST SAYING???!! Lindas skarpa röst fick hela biblioteket att gunga och Manuella tystade fort ner henne.
- I am not shore but he says that. viskade hon upphetsat.
- But that's amazing! viskade hon hest tillbaka.
- I know. Manuella hade precis berättat om Zayn och Lindas reaktion var i närmaste skrattretande allvarlig.
- I go with you.
- No, you can't. He want to see just me. förklarade Manuella besvärat.
- Oh, now I not good enoght. viskade Linda irriterat.
- No, but you know what your parents wanna say..
- You right. Lindas röst blev mjukare och hon kramade om sin vän.
Linda:
Linda kunde inte direkt säga att hon trodde på Manuella, det var en ren omöjlighet. Speciellt när de max träffats i 20 sekunder liksom. Det var så orättvist. De berättade ju alltid allt för varandra!
Eller så hade de berättat allt för varandra...
--------
Så tycks? ^^
Det blev lite rörigt man så kan det gå.
Vi kör på 4 kommentarer för nästa del.

Kommentarer
Postat av: manuella'

Love it! :D

mer :*

2012-04-16 @ 18:36:19
Postat av: Anonym

Jättebra! :)

en fråga bara vad menar du med namnet på fanficen? :D

2012-04-16 @ 19:43:59
Postat av: Cim - ägare

Namnet kommer av att Manuella's pappa är från Syrien. Vilket är ett namn nära Pakistan där Zayns pappa är ifrån. Och den delen med småland kallas mellanöstern :) Därav namnet. Jag är nästan från mellanöstern, precis som du!

2012-04-16 @ 21:21:59
Postat av: Linda

Jättebra :D

meeeraa :]

2012-04-16 @ 22:37:39

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0