I'am almost from the Middle East, Just like you! Kap5.


Manuella:
Hon stod där, precis som dagen innan och väntade. Mitt i det tjutande och gråtande folkhavet som knuffade henne än hit, än dit. Ibland kastade hon nervösa blickar på Zayn. Precis som dagen innan lämnade den sista personen rummet och Harry ropade:
- Take Care! efter henne. Manuella stod tyst kvar i mitten av rummet. Zayn vred på huvudet och höll på att hoppa ur stolen av överraskning, som om han inte trodde hon skulle komma. Hans förvånade min blev snabbt utbytt mot ett vänligt men pressat leende. Manuella kunde inte låta bli att le tillbaka. Han reste sig sakta med de andras blickar fästa vid sig. Den enda som kollade bort från honom var Niall som grävde i sin ryggsäck som stod lutat mot stolsbenet tills han fick upp en svampig ostmacka som han började äta på, sen följde han också scenen. Zayn gick snabbt fram och förde in mig i skuggan bakom en pelare, utom synhåll för de andra.
- Thank you. mumlade han. Manuella la armarna i kors och försökte komma underfund med vad hon egentligen höll på med. Det snurrade i skallen. Hon stod framför sin absolut största idol och såg sur ut. Hur tänkte hon egentligen? Käkarna pressades ihop och hon stirrade stint på honom.
- I will give you this. han höll fram ett litet armband med ett inristat Z på.
- Give me your hand. hon räckte lydigt fram handen och han fäste det runt hennes handled.
- I want to learn you better. mumlade han och tog min hand.
- But you dont even remember my name. mumlade hon tillbaka och drog tillbaka handen. Hon skämdes för sin engelska och rodnade ner i marken.
- Come with me. Just for a day. sa han lite mer desperat men Manuella drog sig bort lite. Det kändes bara så weird, att ens idol flörtade med en kunde ju inte vara sant och hon skakade på huvudet. Det gick för fort fram. Han kunde inte alltid ta eller få det han ville ha.
Zayn:
Varför krånglade hon så? De flesta tjejer skulle inte ens tvekat över frågan. Men Manuella var så annorlunda. Sättet hon gick på, betedde sig på. Allt var bara så konstigt. Som om hon flydde honom på något sätt. Men han var lycklig att hon bara kommit till deras ensidiga möte och märkte hur han fick en lätt tunghäfta. Louis röst bröt sig in i hans lilla bubbla av funderingar och han vände sig hastigt mot sin vän.
- What r' you doing, we need to go! Louis lät ovanligt stressad och han flackade med blicken på vakterna. Zayn såg på Manuella.
- I nedd to go. mumlade han och gick sin väg och lät henne stå själv, än en gång.

- Why you did that? frågade han upprört och såg på Louis.
- You're in love! retades Louis. You need to give her some space.
Louis hade rätt, det visste han. Ingen tjej kunde gilla att man gick så fort fram. Han skämdes men känslorna hade tagit över situationen. Nu ville hon absolut inte träffa honom igen, det var han säker på. Men han plockade upp mobilen och klickade fram "Love" och började skriva ett litet sms.
//Sorry for that, u know Louis. I want to see u and give u more space. Zayn xx//
Han stoppade undan mobilen och lutade sig tillbaka. Louis, Liam och Harry skrattade högt åt ett skämt medan Niall vigde stunden åt ännu en macka.
Manuella:
Manuella klev ut i solskenet. Gatan var blockerad av filtar, läskburkar och paraplyer från de som sovit utanför studion. Hon sparkade på en colaburk och tänkte på samtalet som Zayn i huvudsak fört. Men hon hade märkt att han ansträngt sig för att kunna prata över huvud taget. Han hade snubblat på orden och verkligen menat det han sagt. Men det var ändå en omöjlighet att han skulle tycka om henne. Hon svängde runt hörnet och hörde pipet i fickan. Hon halade upp mobilen och såg att det stod det nummer hon nu kunde utantill och öppnade meddelandet. Det var kort och precis och det värmde henne inombords. Han brydde sig faktiskt. Fingret svävade över skickaknappen en stund innan hon bestämde sig och klickade på den.
//Well, when can I see you next time? oo//
----------
Kort blev det.
Ni får stå ut!
Så tycks? :D

Kommentarer
Postat av: Linda

Du är så duktig, fortsätt :)

mera :D

2012-04-16 @ 22:44:58
Postat av: manuella'

Sjukt bra asså ! :)

meeer ;)

2012-04-17 @ 06:38:03
Postat av: Cim - ägare

Naw, tack alla :D

2012-04-17 @ 16:06:12

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0