I'am almost from the Middle East, Just like you! Sista kap.

Zayn:
Det öronbedövande vrålet som publiken alltid utstötte kom emot honom. Han gillade globen. Den var liten och det rymdes inte så mycket folk. Men det var synd också att alla fans inte fick plats. De radade upp sig. Louis längst ut bredvid honom själv. Sen Liam på sin vänstra sida och efter det Harry och Niall. De log mot varandra när musiken gick igång. Eftersom WMYB var lite av deras signaturlåt inledde de med den och följde den med UAN. Han sjöng precis där tonerna skulle sitta och var riktigt nöjd när de klev av scenen. Fansen fortsatte att skrika och de vinkade hjärtligt mot dem, trots allt var dem inget utan dem. Niall började twittra så fort han kom av scenen, som vanligt och så fick han tag på en macka, som vanligt. Den försvann snabbt och de satte sig ner för några minuter och tog emot tips från sångcotcherna och pratade om hur det gått. Coatchen berömde att Zayn prickat alla toner rätt och Zayn värmdes inombords.
Efter en liten stund blev de ledda till det lilla rum alla med VIP-biljetter samlats. De fotades med fansen och fick svara på frågor och kramas åt både höger och vänster. Det var ganska lugnt bland fansen, de hade troligen fått instruktioner om att hålla sig i skinnet men de pratade upphetsat med varandra på svenska. Harry sa stolt "Kottbulle" till alla han kom åt på och fansen förklarade att de älskade dem. En instruktör radade upp dem med fansen för att klippa av en gruppbild och då såg han henne, längst in i ett hörn med någon vid sin sida. En av dem hade i närmast svart hår i tunga lockar och den andra solblekt ljust.
- Manuella? viskade han mellan tänderna som han blottade i sitt charmiga leende. Flickan i skuggan log och gick fram, han var säker. Instruktören föste in flickorna bland de andra och han log mot Manuella. Tänk vad hon kunde komma på.
Manuella:
Instruktören tog dem nästan i öronen och föste in dem mellan Louis och Niall. Linda såg intresserat på Niall som inte kollade tillbaka utan hans blick var fixerad vid kameran. Manuella log mot kameran och var med på de bildrna som togs innan de blev dags för alla att gå. En hand grep tag i henne och hon grep i sin tur tag i Linda som stannade bredvid henne.
Zayn:
- Boys, this is Manuella! presenterade han Manuella för de andra fyra. Han sneglade på Linda som stod snett bakom sin kompis och frågade vänligt vem hon var.
- Linda, svarade hon generat och tog i hand med sina idoler. Hon kunde inte riktigt förstå verkade det som.
- Hi girls. hälsade Harry.
- Pretty girl you find there! konstaterade Louis och dunkade Zayn i ryggen. Manuella blinkade generat. Louis sa att hon var söt, det värmde.
- I know. Svarade Zayn och såg snabbt på Niall som hade fixerat blicken på Linda istället. Han tänkte på när han och Manuella hade sett ut som små guldfiskar, bara blinkat mot varandra. Liam trodde att det var kärlek vid första ögonkastet mellan Manuella och Zayn och de skrattade gott åt det.
Manuella:
Det surrade i fickan, Manuella svarade snabbt på henne som ringde, hennes mamma.
- Ja, vi kommer. hon la på och såg på Zayn.
- We have to go! hon sa det lite skämtsamt, allt deras möten gått ut på var att de inte hade tid och behövde gå. Han nickade.
Niall:
Niall stirrade en stund på Linda och skakade sen på huvudet för att kunna koncentrera sig på verkligheten. Hon var både rolig och söt, de hade fört ett samtal utanför de andras och han gillade henne redan. Liam sa det där om kärlek vid första ögonkasted och han nickade inom sig själv. Så var det verkligen.
Zayn:
- Can I see you again?
- Of Course, I need you here with me.
- I've the hole summer. Informerade Manuella och blinkade med ena ögat. Zayn blinkade tillbaka, hon hade rätt.
--------
Där var den novellen slut, allt gott varar inte förevigt.
Men det kommer snart upp en ny novell. Har en idé som jag tror kan arta sig rätt bra trots allt :)
Tack alla som läste I'm Almost From The Middle East, Just Like You!
Alla era fina kommentarer har hållt motivationen uppe.
Och tack till Linda och Manuella som jag fick sno till novellen ^^
--------
Skulle ni läsa om jag skrev en till?

Kommentarer
Postat av: Anonym

Jag skuell läsa :D

men vad menar du med namnet på den här novellen?

2012-04-18 @ 18:01:25
Postat av: Linda

Jättebra :D

Såklart jag läser!! :)

2012-04-18 @ 19:09:01
Postat av: Cim - ägare

Zayns rötter finns ju i pakistan, och Manuellas i syrien, båda ligger i mellanöstern ^^

2012-04-18 @ 21:45:28

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0