Survive This! Kapitel 2.

Harry:
- Take it easy. viskade Harry lugnade ner mot Louis som satt ihopkrupen på marken och darrade. Han la armen om sin bästa vän och Louis lutade sig mot honom.
- What r' going to happend with us? frågade han och såg upp med tårdränkta ögon på Harry. Harry kände sig lite besvärad. Trots allt visste han inte.
- I don't know. sa han till sist och såg bort längst stranden. Några meter bort stod Liam och Niall med alla sakerna de fått med sig och disskuterade med Zayn och den där tjejen. Liam använde vilda gester när han förklarade sin mening. Zayn stod bara och skakade på huvudet åt dem. Harry såg på Louis som stirrade ut över havet.
- I never going to se Eleanor again. mumlade han. Harry såg allvarligt på honom.
- Don't say that, It can be someone here. We just need to find him! Harry log och Louis pressade fram ett leende mot honom.
- Come on, we need to give them some help. sa Harry och häve sig upp på fötter och räckte Louis handen. Louis tog den och de hävde sig upp för att gå fram till de andra.
Liam:
- We need somewhere to sleep! menade Liam och såg allvarligt på Zayn och Niall.
- But they r' going to find us soon! They come before the night. sa Zayn och Liam skakade på huvudet.
- The black box is gone and we r' in the middle of nowhere. sa han allvarligt.
- Eh, guys. We going to have food, right? frågade Niall allvarligt. Zayn och Liam började motarbeta varandra i även denna fråga. Liam menade nej, medan Zayn sa att de inte behövde oroa sig för det. Sasha klev irriterat fram.
- We need a plan. bröt hon in och såg från Liam till Zayn till Niall. De kunde inte hålla på att bråka som två småbarn om de skulle kunna överleva det här.
- I and Niall take and find some food, Liam and Zayn makes a shelder and Louis and Harry find stuff we can juse for other good. Questions?
1D:
Killarna nickade stumt över hennes beslutsamhet och pallrade iväg upp djungeln. Louis såg oroligt bort mot planet som nu bestod av en stor hög med skrot men det rök inte längre. Mest beronde på att många delar låg i havet. Han och Harry började försiktigt rota i de sönderbrända delarna.
Liam:
Liam sprang entusiastiskt fram till två träd med tre meters mellanrum. Båda hade en klyka 150cm över marken som man kunde lägga en tillräckligt lång pinne på. Han sa åt Zayn att leta efter något tillräckligt långt och Zayn kom snart tillbaka med en tre meter lång pinne han hittat. Liam anordnade försiktigt upp den. Zayn började leta fler pinnar och de fick upp ett hyfsat bra sammarbete. Snart hade de fått till ett rätt så bra vindskydd och de skakade nöjt hand med varandra och gick ner på stranden igen för att hjälpa Louis och Harry. De samlade upp en hel del skrot de skulle kunna ha nytta av och la det i en stor hög. Bland annat metalldelar, som nästan var det enda som klarat sig och en av stolarna.
Louis:
Louis grävde i en av högarna av skrot och aska. Han var svart i ansiktet och om händerna av all aska men han fortsatte ändå. Han bände undan en tjock metallskiva som varkade ha klarat sig bättre än de andra textilierna. Han började rota igen och stack ner handen under någon som såg tygaktigt ut, metallskivan måste ha gjort att det klarat sig hyfsat. Hans hand stötte emot något mjukt och han fumlade på det och strök undan aska och damm som låg på obejektet. När han drog undan ett lager fick han syn på något vitt, ivrigt fortsatte han gräva men gav till ett tjut när han insåg vad det var. Flygvärdinnans lik låg under det tjocka lagret damm och han drog sig bort. Harry kom emot honom och såg på liket.
- We have to bury her. sa han beslutsamt och försökte att inte äcklas av liket som låg där. Han förstod att de var ute i verkligheten nu. Han fick hjälp av Zayn att få bort all aska från hennes överkropp men var nära att spy när de insåg hur liket behandlats av explotionen. Hela den lilla kvinnans underkropp var bortsliten och den sotiga marken blänkte röd av mörkt blod. De tog båda varsitt djupt andetag och lyfte sedan upp kroppen. Den var slapp och alldeles vit av blodförlusten och hennes mage var nersmetad med blod. Liam hade fullt sjå att att gräva upp en grop och de la varsamt ner kroppen i den och öste över med sand. De bad tillsammans en tyst bön för henne och började sen rota igen. Liket efter kaptenen verkade vara helt försvunnet.
Sasha:
- I hate this, utropade Niall när han för tionde gången försökte krossa nöten han nu kastat in i ett snår. Sasha hade inte heller så stor lycka med att få upp den. De hade hittat bärliknande frukter som ingen av dem vågade smaka av. Men annars var det helt tomt. Niall letade upp nöten igen och kastade den mot en sten. Nöten studsade och landade på hans tå istället.
- Aih! utropade han och höll sig om stortån. Sasha log och tog upp nöten och tog den under armen.
- You survive, log hon och stödde tafatt upp honom. Han log och tog sig loss sammtidigt som han försäkrade henne om sitt välmående. De började gå tillbaka mot "lägret" och möttes av Zayn som for upp på fötter.
- You have any food? de skakade på huvudet och han sjönk ihop igen.
- You see, we need food. sa Liam strängt och såg ut att njuta av att han haft rätt över Zayn. Liam såg upp från sitt arbete att samla ihop torrt gräs och småkvistar. Han viftade med en tändsticksask och Sasha hurrade tillgjort för honom. Eld hade de i alla fall.
Sasha inspekterade Liam och Zayns arbete. De hade verkligen tagit det på allvar och anordningen såg riktigt robust ut. Den skulle nog kunna hålla dem någolunda torra under natten. Liam hade fått fyr på de små pinnarna och killarna satt och värmde sig framför brasan eftersom det börjat skymma och temperaturen började sjunka kraftigt. Hon slog sig ner mellan Zayn och Niall och lutade sig mot brasan för att bli uppvärmd. Niall nynnade på en sång, Moments om hon inte hade fel och snart sjöng de allihopa. Som om någon hade lärt henne texten.
1DMoments:
Shut the door, turn the light of
I wanna be with you
I wanna feel your love
I wanna lay beside you
I cannot hide this
Even I thoght I try...

Liam:
Liam började varligt plocka fram och dela ut filtar. Harry och Louis svepte sina omkring sig och såg ut att lyssna intensivt när Niall började på sin del, de mumlade med i låten och snart såg det ut som om Harry somnat. Sasha log och svepte sin filt tätare omkring sig.
Zayn:
- I take the first shift. mumlade Zayn och det blev tyst. Det var bara han och natten, och en fladdrande brasa.

Kommentarer
Postat av: Frida

Jätte bra och annorlunda fanfics!!

Längtar till nästa del :D

2012-04-21 @ 10:50:37
Postat av: Cim - ägare

Jättekul att höra :D

2012-04-21 @ 22:40:21

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0