Survive This! Kapitel 5.

Harry:
Harry rotade med händerna i en buske där han tappat ner en penna han suttit och lekt med för att fördriva tiden. Liam stod lite längre bort och höll på att försöka bygga ut vindskyddet. Louis letade pinnar till Liam precis som Zayn gjort dagen innan. Harry fick tag i pennan och skulle precis dra tillbaka handen när han kände en smärta alldeles nedanför lillfingret. Han ryckte tillbaka handen och granskade den på den sidan av handen det sved. Två små röda märken skrek mot honom och han torkade av det lilla blodet som kommit på byxorna. Liam ropade på honom och han gick fram till honom.
- Can you hold this?! frågade Liam och gav honom en lång pinne som han visade skulle sättas fast med hjäp av små sammanflätade grenar. Harry höll varsamt pinnen över huvudet tills Liam fått fast den och han släppte ner dem längst sidorna igen.
- You think Zayn and Sasha is back soon? frågade han Liam som mumlade tillbaka ett ja från den positionen han hade ovanpå en knölig trädrot i full fart med att förbättra vindskyddet. Han hoppade ner och kliade sig i hårfästet.
- I think so. svarade han och spanade ut över stranden.
- There they are. sa han och pekade mot två upprätta gestalter några hundra meter bort. Harry log och vinkade mot dem, gestalterna höjde armarna ovanför huvudet och vinkade tillbaka mot honom. Han sänkte händerna igen och ropade på Louis som snabbt inbefan sig vid sidan av sin vän, de vinkade tillsammans.
Zayn:
- The island is not so big, it takes a hour to go around it. förklarde Zayn med sin spelande östländska stämma. Sasha stämde in och förklarade att den var rätt smal på sina ställen också. De andra lyssnade intensivt på vad som sades.
- You find some food? frågade Niall. De suckade och skakade på huvudet. Niall slutade le.
- I have not eat enoght in two days! informerade han dem för hundrade gången. Ingen orkade ens förklara för honom en gång till varför de inte hade mat. Men Niall hade rätt i att maten var ett problem, de hade bara en macka kvar och om de inte kom på ett sätt att få upp kokosnötterna fanns det inte mycket hopp. Och vatten var ännu viktigare. Två små flaskor med vatten räkte inte mer än två dagar.
Louis:
Louis tröttnade plötsligt på den nedstämda inställningen alla hade omkring honom. Han drog av sig tröjan, skorna och började springa mot havet. De turkosa vågorna bröt sig mot hans bara bröst och han tjöt hjärtligt.
- This is azum! uppmanade han de andra och dök ner mot bottnen. De andra ryckte på axlarna och följde hans exempel. Bara Niall stannade på stranden, satte sig i stranden och vred fram skärmen på Liams keps han snott från lägret.
Niall:
Niall såg ner på de andra, han hade ingen lust att göra någonting nu. Magen var det enda han tänkte på. Den värkte och krånglade. Han försökte tala in sig själv om att han snart skulle få något att äta, men magen fortsatte gå i uppror mot honom. Den ville ha sin mat, och det med samma.
- Niall, come on. This is amazing! ropade Louis men han rörde sig inte utan satt kvar på samma fläck. De andra lät honom hållas och fortsatte att leka runt i det inbjudande vattnet. Frestelsen ökade och han reste sig.
- I go and fix something in the camp! ropade han och började gå upp mot den lilla del av stranden de tagit över. Han började samla ihop blad och kvistar de kunde ligga på och började pilla lite med vindskyddet även fast det var näst intill perfekt. Hans tankar gick till Irland, och via Irland till Nandos. Och Irlänsk öl. Och allt annat som fanns där som var ätbart. De andra började droppa tillbaka upp till lägret igen och han log mot dem. Ett klent leende. Harry och Louis kom sist. Han följde dem med blicken, de skrattade med varandra. Han siktade in sig på Louis, det var härligt att se honom glad igen. När han fixerade in blicken på Louis minspel såg han en orolig skugga över det. Munnen formade sig till Harrys namn och han tog ett steg i sidled, mot Harry. Niall förflyttade blicken åt sidan. Harry vinglade på stället. Louis ryckte honom i armen men Harry verkade helt borta och snart var han nere på knä och mage.
- Help! Louis tjut fick dem alla att rusa upp och emot Louis och Harry. Louis vände över Harry på rygg och börjar söka med blicken över sin vän. Niall gör samma sak och lyfter upp Harrys slappa hand lite.
- This is not good. mumlar han och granskar en stor, röd uppsvullnad del av Harrys hand. Louis ser förtvivlat på Niall.
- He is not ded, right? frågade han oroligt. Niall kände på Harry puls.
- I dont think so.
- THINK SO? frågade Louis upprört och såg ner på Harry. Zayn och Liam lyfte försiktigt upp den slappa kroppen och bar den till skuggan.
- Definitely snake, konstaterade Niall och såg på de små röda irriterade fläckarna mitt i uppsvullnaden.
- What r' we going to do? frågade Louis och försökte ta sig samman.
- I don't know, svarade Niall.
-----
DaDaDaa, lite spänning blev det där :)
Så vad tycker ni? Minst 5 kommentarer till nästa del!

Kommentarer
Postat av: Carro

Ååh! Meer! <3 den här är så sjukt bra! ^^

2012-04-22 @ 21:47:06
Postat av: Cim - ägare

Tack och bock :'D

2012-04-22 @ 21:50:50
Postat av: Frida

Mer!!:00

2012-04-22 @ 21:51:22
Postat av: Anonym

Meeer :;D

2012-04-23 @ 15:44:27
Postat av: Z

Jag har sagt det förut och jag säger det igen, meeer! :D

2012-04-23 @ 16:22:30
URL: http://makeyoumineff.blogspot.se
Postat av: Cim - ägare

Naw, tack alla :D

2012-04-23 @ 16:54:07

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0