Survive This! Kapitel 7.

Harry:
Harry lyssnade på natten, sedan på dagen. Allt verkade flyta förbi relativt snabbt. Det som oroade honom var den nästan konstanta gråt han hade i sitt vänsteröra. Flera gånger hörde han Liam, Zayn eller Sasha försöka få Louis att göra något, men han sa bara att han inte kunde lämna Harry. Niall såg till Harry flera gånger om dagen. Det var under hans besök någon fick Louis att prata på riktigt, men då bara om saker som rörde Harry. Det som chockade Harry mest var Nialls läkarkunskaper, han förklarade allvarligt för Louis vad han gjorde. När han band om såret, sköljde det eller bara fuktade Harrys panna, men det låg alltid en viss underton i hans prat. En ton av meningslöshet. Men han var ändå glad att någon tog hand om honom. Men när Louis tvingades från sin plats på Harrys vänstersida låg han bara och lyssnade på havet eller den sprakande brasan, på något sätt var det ganska fint ändå, att bara få en anledning till att tänka över livet.
Övriga världen:
"EN VECKA - INTE ETT SPÅR"
Sasha:
Sasha såg ner på sina händer, sen upp på Liam som höll i deras tomma vattenflaska.
- We need to find water now! upprepade han för tredje gången.
- I know! skrek hon tillbaka. Det raspade i strupen när hon gjorde det och hon ångrade sig genast. Liam ryggade skrämt undan.
- Take it easy. mumlade han.
- I try. svarade hon och tog ett djupt andetag. Zayn och Niall slöt upp bredvid dem. Niall slängde in en kommentar om att Louis höll på att torka ut fullständigt. De andra hajade till, för första gången nämde inte Niall sig själv och mat i samma mening. Alla nickade allvarligt och såg bort mot Harry och Louis. De stod tysta en stund och funderade på vad de skulle göra. Vattenbristen var ett faktum och verenda liten gummibjörn var slut. Den som började tala igen var Zayn.
- I want to search after water. sa han kort och ställde sig framför dem.
- We don't know what...
- Sasha, come on. It is a island.
- But...
- Sasha, someone must do it!
- Zayn it can...
- SASHA, listen to me! Zayn röt till så plötsligt att hans röst kom som ett knytnävsslag. Han knep ihop munnen men ansiktet slätade ut sig. Liam och Niall tog Zayns parti.
- We r' going to die if he dosen't do it. sa Niall med sin allvarliga nyupptäckte läkarröst. Liam stämde in. De tre 93'orna stirrade som ett öga på henne och hon vek sig.
- Okay, but I want you home before tomorrow night. Zayn log.
- Of course. svarade han och vände helt om för att gå upp till lägret och göra sig iordning.
Zayn:
Zayn vinkade mot de andra.
- Bye! Se you tomorrow! ropade han och började gå längs den kritvita sanden. Hans skor fylldes med sand som skavde mot hälarna och han gick ner mot vattnet och gick beskymmerslöst i den stabila, våta sanden. Han såg ner på den enkla klockan som satt på vänster hand och såg att han gått i en halvtimme, han svängde upp mot den gröna djungeln och gick sakta in i den. Den var väldigt fridfull. Bladen vajade lite när han strök förbi dem med blicken fäst i marken. Om han bara kunde hitta en liten vattenfläck skulle han bli otroligt glad och lättad. Men marken envisades med att vara snustorr. Han svängde åt höger och sicksackade sig fram mellan de stora buskarna och träden. Hungern gnagde i magen och tösten skar honom i strupen. Smärtan gjorde det ändå möjligt för honom att fortsätta. Utan att han noterade det började marken sakta förändras. Den blev frodigare och mjukare, som om den livnärde sig på något. När han först noterade det så var det när marken sviktade oroväckande mycket. Han såg ner på sin fot som stod i något grönt och mossliknande. Han blev genast piggare och letade sig längre in i skogen och sökte av området utan framgång.
- I know it is here, somewhere. mumlade han för sig själv.
Mörkret började falla på medan han letade, och snart såg han inte ens handen framför sig. Han kisade mot himlen och började gå mot det håll han trodde stranden låg. Tillsist kände han den mjuka sanden under sina skor och stannade, drog av sig den lilla väskan som innan han gått omfamnat en flytväst och drog fram en tröja han lånat av Niall. Han satte på sig tröjan och la sig med huvudet mot sanden och slöt ögonen.
Sasha:
Sasha kastade en sista blick bortåt stranden. Zayns syndes inte till och hon la sig ner, kastade en sista blick på Louis och Harry och somnade med Niall som vakade över henne.
--------
Kan nästan lova ett till kapitel idag. Men då vill jag ha 3 kommentar tills jag kommer hem från katorin ^^

Kommentarer
Postat av: Johanna

jättebra!

2012-04-26 @ 18:53:41
Postat av: Sofia

Jätte bra mer!

2012-04-26 @ 18:55:35
Postat av: Frida

Mer :D

2012-04-26 @ 19:08:21
Postat av: Directioner

Bästa fanficen jag läst hittils :)

2012-04-26 @ 20:20:36
Postat av: Cim - ägare

Tack så jättemycket!

Directioner: Det glädjer mig!

2012-04-26 @ 21:05:16
Postat av: sara

skriv meeer :D

2012-04-26 @ 23:01:02
Postat av: flis

Katorin gick ju så bra asså :D

2012-04-27 @ 16:27:46
Postat av: !!!

Seriöst har aldrig läst en så här bra fanfic innan och jag har läst många!!:D

2012-04-27 @ 20:17:36

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0