Survive This! Kapitel 11.

Harry:
Harry hörde hur de andra rörde sig omkring honom. Nu när Niall sagt att han troligen, med lite hopp, kunde bli realtivt frisk igen. Louis satt inte och pratade lika mycket med honom nu, det var ganska avslappnande med tanke på att han förde rätt mycket oväsen när han var i närheten. Nu fick Harry tid att bara tänka. Han spolade tillbaka sitt liv, för att börja om och fundera på varför allt gått som det gått. Han funderade på sitt första uppträdande och alla kulturistiska saker han hållt på med.
White Eskimo kom också in i bilden på sina ställen, till deras små gig på bröllop och liknande. Men mest tänkte han på X-Factor. Han hade kommit dit helt ovetande om vad som skulle hända och hur tävlingen skulle förändra hans liv.
Hans första auodition hade varit rätt hemsk egentligen. Bara skickas upp på en scen, framför massor av människor, och bara göra sin grej. Sedan vänta på deras åsikter. Det som nästan varit det hemskaste under hela resan var Louis nej. När han hade sagt nej så hade det kännts som om hela världen rasade ihop. Han gick ju vidare men det där nejet förföljde honom tävlingen ut.
Men den som fått nejet att suddas ut lite grann var såklart den andra Louis, hans bästa vän.
Alla videodagböcker när de andra killarna dragit honom i lockarna och gullat med dem som om det vore små bäbisar. Alla Louis galna skämt och påhitt. Hans Louis.
Harry avbröts i sina tankar av att någon skrattade, tätt följt av flera skratt. Han log inombords, det gladde honom att de hade roligt och inte gruvade sig för honom så mycket. Skrattet kom närmare och han kände igen Nialls speciella garv. Ett par starka händer grep tag i honom och lutade honom uppåt. sammtidigt som något som borde vara vatten hälldes i hans mun och masserade hans hals. Harry hajade till rejält, han kände vad de gjorde. Ett rus spred sig inom honom att han försökte röra sig, men lyckades troligen inte eftersom inget särkilt utrop kom från de som höll på med honom.
- Do you think he hear us? frågade Louis från hans vänstra sida.
- Hm. No idea. Maybe. svarade Niall och lyfte upp Harrys hand, som fortfarande ömmade lite trots att det gått så pass lång tid sen bettet uppkommit. Eller han trodde i alla fall det gått lång tid. De andra hade hållit tidsräkningen utanför hans hörselområde. Men tydligen var det tillräckligt länge för att han skulle bli bra.
Niall:
Niall drog av sig sin piké och gick ner till vattnet. Vågorna dränkte hans fötter och han gick ut i det turkosa vattnet. Det var ganska härligt ändå, att bara få skölja av sig lite. De andra såg på honom från stranden. Han log och drog fingrarna genom det rätt så solblekta håret och dök sedan ut en bit. När han kom upp igen var en annan också i vattnet, Sasha.
- Hello. sa hon och simmade ut till honom. Trorts att hon simmade så nådde de botten där han var.
- Hi. svarade han och såg på henne. Hon var lite längre än honom, det var lite pinsamt med tanke på att han då var kortsast. Men han var ändå van och lät bli att kommentera det.
- I love this water. sa hon eftertänksamt och stirrade ut över havet.
- Yes, it is nice. sa han och följde hennes blick. Bort mot horrisonten. Sasha frågade lite om hur Harry mådde och Niall svarade att läget var stabilt och att de kunde hoppas på att han vaknar. Sasha log.
- You have very kind. sa hon och han ryckte på axlarna.
- Someone must do it. svarade han och kände hur det blommade på kinderna.
- No, you take care of them very well. fortsatte hon och han log snett, men sa inget. De följde med gemensam blick solen som började gå ner.
- I think I need a sleppover tomorrow. sa Niall när halva skivan var borta. Sasha log och blinkade mot honom.
- Me to. De gick tillsammans upp till lägret. De sjöng Forever Young och gick sen och la sig. Niall satt uppe och pratade med Liam som hade vakten. Liam flinade mot honom.
- What? frågade Niall och slog ut med armarna. Han drog blicken från Sasha.
- Niall has fall in love I think. sa Liam retsamt.
- No, I haven't. svarade Niall men han hade en generad underton i rösten. Liams flin blev bredare. Niall gav med sig.
- Ok, I am in love. erkände han och såg ner på Sasha som sov med ryggen mot brasan. Liam log och klappade honom på ryggen.
- Good. sa han kort.
Sasha:
Sasha log, hon följde intresserat Liams och Nialls disskution. Hon hade lagt sig med ryggen mot brasan av just den anledningen. Hon visste att Niall ville prata med Liam, annars skulle han redan lagt sig. Nialls ord värmde henne.
- And I think I love you.. mumlade hon tyst mot djungeln.
------
Tänkte att lite kärlek kunde vara på sin plats!
Jag vill ha massor av åsiktet, är det något jag kan ändra?

Minst 5 kommentarer till nästa del!

Kommentarer
Postat av: emilia ;D

MER ! :D

2012-04-29 @ 15:14:51
URL: http://hhannaemilia.blogg.se/
Postat av: Frida

Mer!!

Kan du inte lägga in " detta har hänt" i början av varje kapitel? :)

2012-04-29 @ 15:56:25
Postat av: Anonym

skitbra! :D

2012-04-29 @ 16:19:37
Postat av: Johanna

Jääättebra!! :D

2012-04-29 @ 17:08:22
Postat av: Cim - ägare

Superbra idé Frida, ska börja göra det direkt :D

2012-04-29 @ 18:06:55
Postat av: Sara

Jättebra, som varje del! Bra variation mellan perspektiven, men det skulle vara kul om du skrev lite från syskonens perspektiv, tex. Louis systrars? :)

2012-04-29 @ 18:43:56
Postat av: :D

JÄTTEBRA!!MER!!:P

2012-04-29 @ 20:59:12
Postat av: Cim - ägare

Smart idé Sara. Det kommer i nästa kapitel. Blev lite sugen på Greg & Pheobe :)

2012-04-29 @ 21:41:25

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0