Survive This! Kapitel 12.

(WeHeartIt la ner så jag fick ta lite bilder i repris ^)
Fick en jättebra idé av en läsare, att jag ska skriva tillbakablickar i början. Så skriver en för hela novellen nu och sen skriver jag en om senaste kapitlet på de följande kapitlerna. Hoppas det låter bra ^^

Detta har hänt:
Sasha som är journalist har fått ett erbjudande om att intervjua killarna på väg ner mot Australien. Men planet får problem och de krashlandar på en öde ö. Det har varken mat eller vatten. Fjärde dagen så blir Harry biten av en giftorm och faller i koma. Louis är helt förtvivlad, dock visar Niall upp sina läkarkunskaper och det finns en chans att Harry kan tillfriskna, men den är liten. Efter att de inte haft vatten i sju dagar ger sig Zayn iväg och letar, till sin lycka hittar han en mycket liten källa med rent vatten dit de går varje dag och fyller på föråden. Än har de ingen mat. Även fast Harry ligger i koma så kan han höra vad de andra säger, han varken ser eller känner men han hör, även fast han inte kan visa att han gör det. Nu har även Niall börjat intressera sig för Sasha.
-------------------------------------------------------------------------------------------
Harry:
Harry kände sig hoppfull, han försökte att samla all sin inre energi för att han med lite hopp skulle kunna rycka till i något som visade att han var på väg tillbaka. Han visste att han var kapabel till att göra det bara han frambringade all sin energi och samlade den på ett ställde. Intill honom gnolade Niall på något som lät väldigt iriskt. Harry försökte tänka bort mumlet och koncentrerade sig på sin mun istället. Energin skulle dit.
Niall:
Niall sjöng tyst på en gammal irisk folkvisa medan han såg bort på Sasha och Liam som stod och pratade under ett träd. Han kände sig lite avundsjuk men Liam skulle aldrig välja Sasha före Danielle. Speciellt inte när Danielle troligen oroade sig för honom. Niall rengjorde Harrys sår och gick sen upp till de andra. Sasha bjöd honom snabbt plats bredvid sig och han satte sig.
- Now I am hungry. sa han. Liam höjde ena ögonbrynet.
- You kidding me? frågade han ironsikt och Sasha fnittrade till bredvid Niall. Niall grimagerade och såg på nöten. Inget hade funkat med den, och han hade på allvar gett upp när den träffat hans tå redan första dagen. De pratade om lite allt möjligt och plötsligt nämde Liam att han saknade Danielle.
- Who is Danielle? frågade Sasha. Niall och Liam höjde båda på ögonbrynen men Liam log. Det var lite roligt att hon inte visste det.
- You don't know? frågade Niall som om han trodde att hon skämtade.
- No.. svarade hon generat och kinderna började bli röda.
- Danielle is my girlfriend. sa Liam och log.
- I don't know that you have a girldfriend. sa Sasha intresserat. Niall skrattade till lite men hon brydde sig inte.
- How she looks? frågade hon.
- Brown hair and brown eyes.
- And curly hair, like Harrys but worse. sköt Niall in. Liam log och höll med.
- What she works with? fortsatte Sasha.
- She is a dancer. svarade Liam. Sasha nickade och lät bli att fråga mer, han kunde få berätta om han ville.
- I miss her. suckade han. It is pretty strange cos I've never have miss her as much like now. But we traveling around the world hole time... han avbröt sig och förde handen till ögonen för att torka bort en tår som trängt sig fram. Niall kramade om Liam för att få honom på andra tankar. Men det kändes bra att hans nämnt Danielle, eftersom det annars varit helt tyst från Liams sida och det gick i kontrast till Louis eviga tjat om Eleanor. Niall såg på Sasha med värme i blicken, han var den enda som inte saknade någon fullt ut.
Phoebe(Louis syster):
- Mum, where is Lou? frågade Phoebe sin mamma, precis som hon gjorde varje dag. Hon hade märkt att hennes mamma betedde sig konstigt, Lottie hade förklarat att hon var orolig men Phoebe förstod ändå inte. Hon och Daisy brukade ligga på kvällarna och prata om det. Såklart visste de att Louis var känd och reste mycket, men han var fortfarande deras bror och hörde av sig minst varannan dag. Nu hade det gått över två veckor sen senast. Jay brukade alltid läsa upp hans sms högt vid middagen.
Jay såg på Lottie och Fizzy, de nickade och Fizzy bet sig i läppen.
- Ehm.. började Jay och hennes underläpp darrade lite. Phoebe nickade och såg på Daisy som också såg intresserat på sin mamma.
- Louis have disappeared. förklarade hon såg gott hon kunde.
- Where? frågade Daisy.
- No one knows where he are, thats the point. förklarade Lottie och frambringade ett litet leende i den allvarliga situationen.
- But where is Niall or Harry? frågade Phoebe.
- They have disappeared to, just like Zayn and Liam. förklarade Lottie och Jay gav henne en tacksam blick. Phoebe tänkte lite på det och nickade tyst för sig själv.
- But he's allright? frågade hon till sist.
- We don't know. svarade Jay och Phoebe stirrade på henne, sen på Lottie och Fizzy. Att Louis var okej var hon väldigt mån om, han var trots allt hennes enda bror.
--------
Så vad tycker ni?
Detta blev inte så händelserikt men har planerat en grej till kapitel 13 ^^

Kommentarer
Postat av: Anonym

Jag tycker du har en jättebra handling och den är annorlunda. Men en sak som är ganska irriterande är engelskan.. Stavfel, grammatik fel osv..

Det gör fanficen sämre på ett sätt. Förlåt, menar inte att vara elak eller så, men du kanske kan tänka på det till de andra delarna? :)

2012-05-01 @ 20:04:29
Postat av: Cim - ägare

Jättebra att du påpekar det :) Beror nog mest på att jag nästan aldrig använder translate pga att det bara blir ännu mer fel då. Men stavfel ska jag genast börja tänka på ;)

2012-05-02 @ 16:28:32

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0