Survive This! Kapitel 13.

Detta har hänt:
Harry har bestämt sig för att komma tillbaka. Liam kommer in på ämnet Danielle och om hur mycket han saknar henne. Till deras förvåning är Sasha helt ovetande om vem Danielle är. Phoebe börjar även fråga om Louis och om varför han inte hört av sig.

Niall:
Liam målade med ord upp en ny bild av ett bättre läger. Han visade hur de skulle kunna använda flygplansdelarna till att bygga upp ett litet tak de kunde ha skydd under och en slags säng åt Harry. De andra blev genast bruksamma men Niall sa att han var tvungen att få i Harry lite vatten. Liam protesterade först men med Louis hjälp kunde han smita ner till Harry för att mata honom. Försiktigt gjorde han om samma process som dagarna innan och satt sen bara där.
- Ehm.. Harry. Be strong now. Promise? han förstod såklart att Harry inte kunde svara, men känslan av att Harry hörde fick honom att säga det.
Harry:
Harry hörde Niall. Hans ord gjorde att han kunde fokusera ännu mera på sin mun. All energi han kunde frambringa låg där nu och han ansträngde sig till det yttersta för att något skulle hända. Ett upphetsat tjut från Niall bekräftade att han fått resultat på ansträngningen.
Niall:
Niall tjöt till.
- Oh My God! ropade han och vevade upphetsat med armarna.
- Louis! var det andra han skrek och Louis kom snabbt rusande från lägret.
- Whats up? frågade Louis och såg från Niall till Harry, sen på Niall igen. Niall försökte lugna ner sig och tog ett djupt andetag.
- He moved his mouth. berättade Niall exalterat.
- Oh My God! Niall kasatade sig om halsen på Niall och omfamnade honom i en stor kram.
- Thanks, thanks, thanks. sa han och Niall la sina armar om honom och kramade honom tillbaka. Louis släppte tillsist och föll på knä bredvid Harry.
- Come on buddy, you can make it. viskade han i Harrys öra och for sen upp och bort mot lägret igen. När han kom springande tillbaka hade han Zayn, Liam och Sasha i släptåg. Han förklarade ivrigt vad Niall berättat och de andra tappade nästan hakan av förtjusning. Niall och Zayn sa snabbt något till varandra och snart stämde Zayn in i Delta Goodrems Be Strong. Niall körade i bakrunden och snart var de på allihopa.
Harry:
Harry log inombords, de sjöng för honom. Sången kändes bekant någonstans men han kom inte ihåg varifrån, men vacker var den. Han förstod att den hette Be Strong i alla fall. När de sjungit klart försökte han något nytt, att säga något. Det krävdes yttersta kraft men han hörde sin egen röst mycket svagt när den bröt ut i lyften.
- Beautiful. pressade han fram och han hörde hur det blev knäpptyst runt om honom. Det dröjde en hel minut innan någon sa något och det var Louis som gjorde det högsta glädjevrålet någonsin. Sen hörde han gråt, Louis gråt, det hördes tydligt.
Louis:
Louis slet i håret. Han var så fullkomligt chockad, lycklig och tacksam på samma gång. Han fick ett glädjerus genom hela kroppen över att Harrys torra läppar format ett ord. Ett vackert ord till och med.
Han sprang fram till Harry och kysste honom pojkaktigt på kinden. Ingen av de andra tyckte det var speciellt konstigt, endast Sasha som stirrade lite på honom men han brydde sig inte över huvud taget.
Den kvällen var mycket gladare, han lyckades till och med få de andra att sjunga "Who let the dogs out?" en runda innan han till och med erbjöd sig att ta första vaktpasset. Men Sasha och Niall beklagade och sa att de redan lagt beslag på det. Han klagade inte utan kröp ner under sin filt och somnade.
Niall:
Sasha lutade sig mot Nialls axeln. Han la prövande armen om henne och sen satt de bara där och stirrade in i brasan. Niall såg ibland upp på himlen och när de båda satt och såg på de dansande stjärnorna så såg han på henne.
- You saw the falling star? frågade han henne och pekade.
- No. svarade hon.
- I wished a thing. sa han och höll om henne lite extra.
- What?
- You and I forever. svarade han och såg ner på henne. Hon log och lutade sig mot honom, han gjorde samma sak och deras läppar möttes i en första kyss.
---------
Där var kapitel 13 avslutat. Det blev inte så långt men vad gör det när kärleken flödar?
Så vad tycker ni? ^^

Vill ha minst 5 kommentarer till nästa del!

Kommentarer
Postat av: Lisa

aww, så bra :'))

2012-04-30 @ 02:06:59
Postat av: Johanna

azuum, nästa nu! :D

2012-04-30 @ 08:37:58
Postat av: directioner

Fantastiskt bra.

2012-04-30 @ 12:02:31
Postat av: :)

asbra!! Mer!:P

2012-04-30 @ 15:24:54
Postat av: :D

Den är verkligen jätte bra!

2012-04-30 @ 15:25:49

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0