Survive This! Kapitel 14.

Detta har hänt:
Niall och Sasha erkänner sig förälskade och Harry ger dem ett första livsecken i form av ett ryck i mingipan. När Louis nu laddats med extra hopp så stämmer han in i låten "Be Strong av Delta tsm. med Niall och Zayn. Sången är till Harry och han känner sig så peppad av den att med stor anstränging lyckas han klämma fram ett ord:
- Beautiful...
---------------
Louis:
Louis ritade in en cirkel i den lilla rutiga spelplanen.
- Got you! säger han triumferande och drar ett sträck över sina cirklar han placerat i rad. Niall slår tillgjort med handen i den läsa sanden och de skrattar tillsammans.
- How long have we been here? frågade Niall som inte hade någon datumruta på sin enkla klocka. Louis såg ner på sin som där i mot hade det.
- We flight from London August 2'th. And t'day it is August 28'th.
- You say 28? frågade Niall och Louis nickade. Han förstod inte det speciella med det och rynkade frågande på pannan. Niall suckade.
- It is a speciall day tomorrow! instruerade han.
- Why? frågade Louis förvirrat och försökte räkna ut om det var något speciellt med morgondagen, som om de varit där exakt en månad då eller liknande, men det stämde ju absolut inte. Niall suckade igen. Han pekade bort mot Liam och höjde på ögonbrynet.
- Oh shit, sa Louis. You means Liam!? frågade han och kikade bort mot Liam som pratade med Zayn.
- What is it with Liam? frågade Sasha och Niall log mot honom.
- It is he's 19th birthday. svarade han och minnet av när Liam sa att han ville vara en födelsedagstårta dök upp framför honom. Louis verkade tänka samma sak eftersom han citerade det Liam sagt i den videodagboken. Niall och Sasha skrattade hjärtligt åt Louis som fixade till "Bieber-frillan" och drog upp knäna under hakan.
- I want to be a birthday-cake. citerade han och de skrattade allihopa. Zayn fick ögonen på dem och Louis vinkade honom till sig men stoppade Liam med handen. Liam såg först besviken ut men återgick till att plocka i lägret.
- What? frågade Zayn och hukade sig ner bredvid dem. Hans tröja började bli lika smutsig som de andras, men han var den som hållt sig prydligast längst. Om man räknade bort Harry som inte var särskilt fysiskt värksam.
- Its Liams birthday tomorrow. påminde Niall och Zayn slog handen för pannan.
- Oh shit, thats right. mindes Zayn och satte sig på riktigt.
- We need a present. sa Louis beslutsamt och kliade sig på stubben han hade på hakan. Sasha hade inte tänkt på det men nu när han utmärkte det så såg hon att de allihopa hade en fin matta om hakan. Hon log.
- Like what? A unopened coconut! frågade Zayn och höjde på ögonbrynen med ett brett flin.
- No. Louis funderade hårt på vad de kunde ge honom.
- A song? föreslog Sasha och ryckte på axlarna. Louis knäppte gillande med fingrarna.
- Simple but effective, just like Harry had said. utropade han men tystades snabbt ner av en hand över munnen från Zayn.
- But which song? frågade Sasha eftertänksamt.
- He likes Leona Lewis. påpekade Zayn. De andra killarna höll med. De såg på Sasha som om hon skulle svara.
- I like her song Iris. svarade Sasha och rodnade lite, den var lugn men fin.
- I like that one to! hakade Zayn på och försäkrade också att han kunde den utantill. Niall hakade också på till slut och Louis gnuggade företagssamt händerna.
- A cover of Iris. bestämde han och de log mot varandra. Louis sa att de kunde lura Liam att Zayn skulle ta första vakten, försäkra sig om att Liam somnat och sen öva. Alla gick med på planen och de skakade hand allihopa för att försäkra varandra om löftet.
Zayn:
Zayn joggade tillbaka upp till Liam som la huvudet på sne och såg undrande på honom. Zayn bortförklarade sig och föreslog att de kunde ta en extra runda till källan. Liam gick med på det och de smög iväg ut i djungeln tillsammans.
Liam:
Liam förstod att de planerade något, något han inte riktigt visste vad det var. Hans klocka saknade också datumräknare och han hade inte frågat Louis eller Zayn om det. Han frågade inte heller, de kunde få tassla om de ville. Zayn gick lite framför honom. Zayn var den som kunde vägen till källan allra bäst eftersom han hittat den. Liam föreställde sig hur det skulle varit om han inte hittat den, troligen hade de varit döda allesammans. Med van hand strök Zayn undan busken som gömde källan till ett nästan osynligt läge, han fyllde sen på vattenflaskorna och räkte dem i tur och ordning till Liam. De gick tillbaka i samma tystnad som de kommit dit i, men de gick långsammare. Lägret bjöd ändå inte på några äventyr.
Harry:
Harry var stolt över sig själv. Han hade samlat enormt mycket energi. Det kändes nästan som om han skulle kunna ställa sig upp och gå i princip, men all den energin ville han lagra och göra något speciellt av. Louis röst cirklade i hans vänsteröra och han lyssnade spänt.
- It is Liams birthday tomorrow. berättade Louis och Harry kände hur det stack till i hjärtat, han skulle inte kunna vara med de andra.
- I promise to sing extra high so you can hear! lovade Louis och strök Harry över lockarna innan han gick sin väg. Harry log inombords. Någon tänkte på honom.
------------------
Nu tänkte jag att ni kanske var intresserad av en karta på ön, målade ihop en lite slarvig som finns här nedan: (klicka för större bild)

------------------
26 dagar har de nu varit fångna. Hur många fler dar blir det!?
Så vad tycker ni?

Minst 5 kommenarer till nästa del :)

Kommentarer
Postat av: Alicia

Gud vad bra!! Meer Snälla! :D

2012-05-01 @ 01:39:24
URL: http://lifeasiknow.webblogg.se/
Postat av: Sofia

Jätte bra lite til så Niall och Sasha kan få lite romantik tillsammans och att det typ blir oväder och alla tappar bort varandra förtom niall och Sasha och tillsammans så måsyte do ´m lete över hela ön för att hitta dom nadra!



Asså bara försalg;)<3

2012-05-01 @ 09:57:24
Postat av: jossan

SIT BRA!!! MER :D riktigt spännande...

2012-05-01 @ 10:03:36
URL: http://directiontheone.blogg.se/
Postat av: Cim - ägare

Tack alla :D

Sofia: Riktigt bra idé, den ska jag fundera vidare på!

2012-05-01 @ 10:58:02
Postat av: :D

Meeerrrr!!!!!

2012-05-01 @ 11:46:59
Postat av: directioner

Jättebra! meer!!

2012-05-01 @ 11:47:49

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0