Survive This! Kapitel 48.


Jay(Louis mamma):
Jay satt omringad av sina fyra döttrar. Lottie hade kommit hem direkt från sin tjejdag när hon fick veta vad som hänt och nu satt de bara och höll om varandra. Lotties smink hade gjort svarta sträck på hennes kinder och Fizzys hår var salt av tårar. Framför dem på soffbordet låg den uppslagna tidningen. En stor bild på Louis och Niall, båda iförda knasiga grimager, log mot dem. Jay visste att bilden hade blivit tagen i Dublin, Louis hade MMS:at den till henne efter konserten.
- Maybe it is not true. mumlade Lottie och torkade sig under ögonen. Rörelsen gjorde att mer av sminket smetades ut och Jay la en hand om henne men sa inget. Det var inte värt det.
Danielle(Liams flickvän):
Danielle kramade tidningen mellan sina fingrar. Pappret knögglade sig och hon bredde ut tidningen på ett bord. Artikeln satt som huggen i sten på hennes ögonlock och hon kunde inte skaka den av sig. Var Louis och Niall döda var troligen Liam det också. Annars skulle de ha funnit honom i livet. Fumligt tar hon upp mobilen och bläddrar i kontaktlistan. Rätt så högt upp hittar hon nummret hon söker. Anne Cox (Harrys mum).
Savan Kotecha(Killarnas sångcoach):
Savan känner att någon pickar honom på axeln och han vänder sig om. En informatör står bakom honom med ett ansiktsuttryck som förmedlar både sorg, medkänsla och stress. Savan frågar tyst vad hon vill och hon lutar sig närmare.
- It is about One Direction. Savan ser på Cher som står bredvid honom och hon nickar.
- I'll be right back. försäkrar han och lämnar Cher bakom scenen. Egentligen har han absolut inte tid med något sånthär under Chers sista rep inför konserten under kvällen. Informatören stannar honom bakom en stor kuliss och drar fram en tidning hon haft tryckt mot ryggen.
- My friend took this with him from London. informerade hon fort och Savan nickade och tog emot tidningen. Han bläddrade hastigt igenom den och fick fram sidan där en välkänd tandställning och en randig tröja blänkte mot honom. Han skummade chockat igenom artikeln och höll på att släppa tidningen när han var klar. Informatören tog emot den innan den slog i golvet. Savan vände på klacken och gick tillbaka till Cher.
- What was it? frågade hon och strök håret ifrån ansiktet.
- Some idiot thinks they have found Louis and Niall. sa han kort.
- But thats wonderful. sa hon på sin hesa brittiska accent.
- Ded. meddelade han och hennes mungipor sjönk. Faktum var att hela hon sjönk.
- Oh.. var allt hon fick fram men Savan log uppmuntrande mot henne och bad henne fortsätta med showen. Eftersom han var hennes coach lydde hon och fortsatte, men Savans utstrålning hade blivit sorgsen.
Louis:
Louis drämde till två kokosnötter i snabb följd. Han spatserade stolt fram med dem till de andra och knäckte sist av allt en till honom och Niall som fortfarande envisades med att vara väldigt tyst. De satt tillsammans runt brasan och Louis försökte få Niall att skratta igen. Harry satt och vägde huvudet i händerna och Liam och Zayn såg ut att spela en sorts luffarschack. Ingen var social med den andre.
- Come on guys. We can't just ignore each other. Louis lät en nöt studsa från den ena till den andra handen.
- Hey, Sasha. Catch! ropade han och kastade nöten mot henne. Hon fångade den vant och han såg imponerat på henne. Hon kastade den vidare mot Liam som skickligt fångade den trots att den flög lite ovanför honom. Zayn och Liam bollade lite fram och tillbaka och sedan riktade Zayn in ett väldigt rättvist kast mot Harry. Harry fångade den med stor svårighet med ena handen och gjorde sedan ett klumpigt kast tillbaka till Liam.
- Wrong hand you know. ursäktade han sig men Liam bara log och kastade den till Sasha som bollade över den till Louis.
- Are you ready? frågade Louis mot Nialls nakna ryggtavla. Niall rörde sig inte och Louis kastade den lilla nöten hårt emot honom. Som en blixt sköt Nialls arm ut och hans fingrar slöt sig perfekt om nöten.
- Good work, Irishboy. berömde Louis och Niall ryckte på axlarna och rullade över bollen till Louis igen. Louis suckade och tog upp nöten.
- Good night. sa Niall kort och la sig ner med filten över huvudet.
-------------
Sorgattacker, men jag funderar som vanligt på en grej till längre fram... ^^

Sju kommentarer? :)
Några frågor?

Kommentarer
Postat av: Frida

Hur ska dom bli hittade?D:

Dom måste ju bli det!!!!

2012-06-01 @ 23:42:37
Postat av: Anonym

Sjukt bra som vanligt!! Men en fråga bara.. Hur längd har de varit försvunna? Känner att jag inte alls har någon koll :P

2012-06-01 @ 23:46:12
Postat av: Alicia

Jätte bra som vanligt!! Älskar din Fanfic! Den är ju bara bäst.. :D Mer snarast!!!

2012-06-02 @ 00:19:35
URL: http://lifeasiknow.webblogg.se/
Postat av: IKA

seriöst det är så sjukt sorgligt det enda jag vill är att dom ska bli hittade jag känner sorgen med dom personerna som tror att dom är döda det är ju hemskt

2012-06-02 @ 09:39:58
URL: http://baramunthernovell.blogg.se/
Postat av: IKA

Ps. skriv mer älskar din novell

2012-06-02 @ 09:40:16
URL: http://baramunthernovell.blogg.se/
Postat av: Rebecka

ÅH så bra du äääääär!

2012-06-02 @ 10:17:22
URL: http://www.nattstad.se/rebeckaaaa
Postat av: :D

Jättebra!MER!

2012-06-02 @ 16:42:47
Postat av: jossan

hur många kapitel till kommer den vara ? :)



Skit bra! :D love it

2012-06-02 @ 17:33:56
URL: http://directiontheone.blogg.se/
Postat av: Johanna

Så bra ju! älskar din ff :D

2012-06-02 @ 19:36:21
Postat av: sara

åh, vill bara hoppa in i datorn och ge niall en kram o säga att det kommer bli på något sätt. han kan ta mig om han vill.. (a)

vart får du alla dina idéer ifrån?

hoppas att denna fanfic varar läääääängeeeeeeeee! typ..100 kapitel (a)

2012-06-02 @ 23:28:12
Postat av: Tove

Snälla nästa så fort som de bara går älskar den!!:D

2012-06-07 @ 22:29:13

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0