Survive This! Kapitel 56.

Louis:
Louis kramade Harrys hand en sista gång innan han åkte in på operationen. Zayn la armen om Louis axlar och förde honom mot matsalen. De hade precis kommit in när en stark blixt brändes av från en gigantiskt kamera. Skyddande höll de upp händerna för ansiktet men de stod kvar. En läkare fick leda bort dem och en sjuksyster schasade bort papparazzin.
- We are so sorry for that. ursäktade sig läkaren och Louis nickade sammanbitet. Det var inte deras plan att bilder skulle komma ut i pressen, men gjort var gjort. De gick tillsammans bort till ett allrum som hade avgränsats bara för dem. Niall satt själv och läste tidningen. Han höll upp den och de svarta rubrikerna lyste mot dem.
- Look, I am in the newspaper again. sa han skämtsamt och pekade på en suddig bild där han hade en äcklad min samtidigt som han höll upp lite av den orangea purén på en gaffel. Louis och Zayn skrattade till och förstod att papparazzin varit på Niall också.
- Me and food, thats not something new. sa Niall med en axelryckning och bjöd sina kamrater plats. Louis nickade, hans tankar gick bara till Harry som just nu blev nersövd innan operationen. Operationen var enligt läkarna så gott som riskfri men Louis orade sig ändå, han ville inte se Harry livlös en gång till.
Liam:
Liam såg ut genom fönstret. Deras överlevnad hade läckt ut till massmedian nu och en galen flock fans stod utanför sjukhuset. Men fansen var inte hans största problem, det var att han inte fick ringa någon då chansen att bli avlyssnad eller att signalen skulle spåras var för stor. Egentligen var det överdrivet men han lät polismännen få sin vilja igenom. Långsamt drog han handen över sin nyrakade kind och mindes tiden på ön. De hade blivit lovade att få åka ut och hämta viktiga saker, vad nu det kunde vara, lite senare. Det knackade på dörren och en sjuksyster kom in. Hon meddelade att Harry just nu låg på opperation och när de allihopa kunde bli utskrivna. Han lyssnade bara på ett halvt öra och lät henne sedan undersöka honom. Det var sjönt att vara bland folk som inte brydde sig om att han var en världskändis, Brandon hade inte ens vetat vilka One Direction var.
- Thanks. sa han när hon lämnade rummet och såg sedan ut genom fönstet igen.
Niall:
Niall granskade Louis som satt i bar överkropp. Louis gillade inte deras tunna pyjamaser något vidare och gick oftast utan tröjan. Louis kropp var inte den muskelknippe den varit förut och han var riktigt mager, kanske ganska uppenbart med tanke på att han knappt druckit under hela Harrys komatid, inte rört sig heller.
- You most fix your hair. sa Louis och såg på Nialls utväxt. Den var mycket mörkare i jämförelse med det blonda som grädden på moset också var solblekt.
- I know, more pain. sa Niall med en grimas. Louis log och plockade fram ett litet luffarschack som stod på en hylla till vänster om fönstret.
- You remember this? frågade Louis och Niall nickade. Såklart han gjorde. Luffarschack hade varit deras sysselsättning 28 augusti, dagen före Liams födelsedag. De spelade några omgångar som Niall faktiskt vann, Louis var lite trögstartad verkade det som.
- You need some rest. sa Niall och stödde upp Louis och tog honom till hans rum, nummer 44. Han la ner Louis i sängen och drog en filt över honom.
- Rest now. beordrade Niall och satte sig bredvid sängen. Louis somnade och snart sov Niall också med huvudet på sängkanten.
--------
Lite mellankapitel :)

Kommentarer
Postat av: Carro

Äntligen är de räddade! Jag vet lite sent att skriva det nu men jag hade inte läst sen kap 52 så jag hade lite att ta igen ^^ jag gillar verkligen sättet du skriver på, det går inte för snabbt och det gillar jag :)

2012-06-06 @ 01:02:10

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0