Survive This! Kapitel 58.

Niall:
Niall såg ner i påsen han fått in på sitt rum. I den låg en ny, ljusblå piké, ett par chinos, ett par svarta converse, en baseballkeps och en tunn, grå kofta. Han drog på sig de nya kläderna och allt kändes bekvämt och rörligt. De skulle skrivas ut samma dag och få flyga hem till UK. Han granskade sig själv i spegeln som hängde mitt emot hans sjukhussäng och han såg rätt normal ut, om man bortsåg från håret. Pyjamasen vek han prydligt ihop och la på sängen tillsammans med en kudde.
Zayn:
Zayn kikade ner i den ena påsen och räckte den till Liam. Den innehöll ett par jeans, mörkgrön skjorta och ett par vita pumaskor. Den andra påsen var hans egen och han hällde ut den på sin säng. Han väcklade ut kläderna och höll upp dem framför sig. Chinos, orange jersey, svart t-schirt och ett par pumaskor till honom också. Kläderna passade perfekt och han drog tacksamt på sig dem, de var skönt att ha på sig något normalt igen. Liam och han granskade varandra och godkände den andres kläder, de såg ut som vanligt igen.
Harry:
- Here we go. Louis drog upp Harrys chinos och knäppte dem. Harry log generat och ursäktade sig hela tiden för att han besvärade Louis så mycket. Louis avfärdade det bara och hjälpte Harry att knäppa sin rosa skjorta för att sen dra en mörkgrå kavaj över det. Harry försökte få på sig skorna, det lyckades men Louis hjälpte honom att knyta de långa skosnörerna.
- Thanks, sa Harry och log. Louis log han med och studerade Harry uppifrån och ner.
- You look like Harry again. sa han och snurrade ett varv så att Harry skulle se hans klädsel ordentligt.
- Tight pants, stripes, red converses, galluses and a nice cap. checkade Harry av och kliade sig i håret.
- Ready to go home? frågade Louis och Harry nickade. Såklart han var.
Sasha:
Sasha satte sig på sin säng, killarna hade beställt upp kläder till henne också men hon vågade inte kolla vad de hade valt till henne. En lätt knackning på dörren fick henne i alla fall att se upp från sina händer och möta ett par klarblåa ögon.
- Hello Niall. sa hon med en lätt suck. Han gick fram till henne och satte sig på hennes vänstra sida så att han skulle höra vad hon sa.
- Hi beautiful. sa han, precis på samma sätt som han gjort på ön. Sasha kände hur hon rodnade men behöll sin allvarliga min.
- I think I love Zayn. sa hon och stirrade ner i knäet.
- I know. sa Niall och hon kunde inte riktigt placera om det var bra eller dåligt att han sa så.
- I love you to, but more like a little brother. sa hon och såg in i hans vackra, sommarälvs-ögon. Han nickade men sa inget. De satt tysta en lång stund tills hans blick fångade hennes påse istället.
- Why haven't you dressed yet? frågade han och såg på sin nya klocka, de skulle åka om fem timmar men det var långt till flygplatsen.
- I am scared for what you guys have chosen to me. sa hon och Niall lät ett litet skratt slinka ut.
- Take it easy, it is Liam who chosed. sa han och hällde ut innehållet i påsen. Det ramlade ut en ganska enkel uppsättning kläder. En byxdress med sött blommönster, en tjock, gul kofta, svarta converse och ett skärp. Sasha skrattade åt vad Liam lyckats få till och tog upp byxdressen som hade ett heltäckande mönster av små, vita blommor. Niall snörade upp skorna medan hon bytte om och han gjorde tummen upp.
- I like it. sa han och hon drog på sig koftan utanpå alltihopa. Tillgjort höll han upp skon framför henne och hon stoppade ner foten i den och han snörde åt.
- Maybe we can be just friends. sa Niall och Sasha kände att allt lossnade, att hon fått bekräftelse från honom att allt var bra.
- Of course we can. sa hon och föll in i en lång kram hos sin blonda bästis.
----------
Snart åker de hem till UK, kommentera mycket så kan ni få ett kapitel imorgon också :D

Kommentarer
Postat av: Frida

Lika bra som vanligt:D

Hur gammal e du nu, vad var det rätta svaret?:D

2012-06-06 @ 21:39:59
Postat av: Anonym

Skit bra! :D Kommer gråta när den här är slut! :(

2012-06-06 @ 22:28:43
Postat av: Winnie

Meeeeeeeerrrrrr!!!

Den är as bra!!!! <3

2012-06-06 @ 22:33:49

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0