Survive This! Kapitel 61.



FYRA MÅNADER SENARE, MITTEN AV MARS 2013

Niall:
Niall sprang av scenen och drog ut snäckorna han hade i öronen. Liam kom bakom honom och Louis klängde upp på hans rygg. De skrattade och pratade i munnen på varandra medan de gick tillbaka genom en smal korridor som ledde tillbaka till deras omklädningsrum. De tog av sig kostymerna och drog på sina normala kläder igen.
- Ready to meet some fans? frågade Zayn ivrigt och tog lite vax på fingrarna för att rätta till håret som hamnat lite på svaj. De stämde in i ett högt "ja" och leddes sedan genom lite gångar tills de kom fram till ett litet men luftigt rum där fem lyckliga fans skulle få träffa dem. De satte sig ner för att vänta och snart öppnade en vakt dörren och släppte in fansen. Killarna vinkade och tjejerna gick så lugnt de kunde fram till dem. Niall kramade om dem och de upplyste dem om att de nästan gråtit ihjäl sig när alla sagt att de varit döda. Niall försökte att bara le och skratta, säga rätt saker. De bjöd tjejerna plats på var sin stol och satte sig själva i soffan. De frågade om de undrade något och allihopa frågade i kör om Harrys hand-rykte var sant. Harry log och höll fram handen så att de fick känna på det mjuka gummit. Tjejerna klämde lite men låtsades att de inte var chockade på något sätt. De var tillsammans med tjejerna i en halvtimme till och sedan leddes de bort från rummet. Det hade varit deras första fanträff sedan de börjat uppträda igen och det hade varit riktigt trevligt.
Harry:
Harry såg fram emot den lediga tiden som de blivit lovade, visserligen bara fem dagar men det var bättre än inget. Han hade med hjälp av sin mamma bjudit ut alla fyra killarna till Cheshire och den lilla gården de bott på ett par gånger förut. Det skulle bli skönt att få slappna av lite.
Sasha:
Sasha lutade huvudet mot bilrutan och såg ut på de stora fälten som for förbi. Himlen var regntung och det såg ut att bli ett riktigt skirväder, men hon brydde sig inte. Zayn hade ringt henne och sagt åt henne att åka ut till Cheshire så att hon skulle få en överraskning. Såklart gjorde hon som han sa. En hand lades på hennes axel och hon rätade på sig, Bella pekade med sin långa nagel framåt på vägen och berättade att de var framme. Sasha rättade nervöst till sin duvblåa klänning innan hon klev ur bilen ut på gårdsplanen. Bella satt kvar i bilen och vinkande åt henne att gå framåt mot dörren. Generat knackade hon och ett par fotsteg hördes på insidan. Dörren gick upp och hon såg in i ett par välbekanta, blåa ögon.
- Hello big sister. sa Niall skämtsamt och brast upp i ett pojkaktigt leende.
- Hi Babybrother. hälsade hon och gick förbi honom i dörröppningen. Niall fick syn på hennes mamma i bilen och vinkade åt henne att komma. Bella klev ur och gick fram mot dem. Niall erbjöd sig att ta Bellas jacka och Bella såg imponerat på honom och när hon följde efter Niall ut på altanen lutade hon sig intill sin dotter.
- I like him. viskade hon med ett fniss.
- Mum! sa Sasha och såg sig omrking på den lilla altanen. I en hammock satt Liam och Zayn tillsammans med en tjej med stort lockigt hår och Louis kickade fotboll med tre tjejer på gräsmattan. Zayn for upp och gick snabbt fram till Sasha.
- Hi handsome, sa hon när han kramade om henne och han log ett strålande leende.
- Mum, this is my friend Zayn Malik. One of the band members.
- You forgot Boy before friend. sa han och hon log retsamt mot honom. Bella såg lite besviken ut men hälsade på Zayn och han talade om för henne att hon hade en ljuvlig dotter.
- I know. sa Bella med ett leende och rättade till sin blus.
--------
fortsättning följer...
(Det blev lite långt annars ^^)

Kommentarer
Postat av: Rebecka

OMG OMG OMG! DU är så bra, orkar inte :(

Du måste verkligen skriva en till ff, jag dör annars! :o <3

2012-06-07 @ 18:10:21
URL: http://www.nattstad.se/rebeckaaaa
Postat av: Carro

Neej, den är slut snart :'( fingers crossed för att du skriver en ny fanfic! Annars kommer jag inte klara mig! <33

2012-06-07 @ 18:30:23
Postat av: Alicia

Jag får damp här hemma! Min lillebror skriker till mig att jag måste lugna ner mig hahah... Men vill verkligen inte att det tar sluta!! AAAHH! Så bra! :D

2012-06-07 @ 19:18:50
URL: http://lifeasiknow.webblogg.se/
Postat av: sara

Bra!

Ett till kapitel nu :o

2012-06-07 @ 20:40:38
Postat av: Johanna

SÅ bra!! Älskar den ju ! :D

2012-06-08 @ 08:27:18
Postat av: Tove

En del till snälla! Dör så bra!:D

2012-06-08 @ 12:19:18

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0