Survive This! Kapitel 20.

Detta har hänt:
De kivas lite om vilken låt de ska sjunga för Niall. Louis insisterar på Justin Bieber och tillsist kommer de överrens om Somebody To Love.
-------------
Harry:
Harry vaknade upp och rörde lite på sig. Ingen fanns i närheten och han såg nyfiken bort mot lägret. Det såg välorginiserat ut och Harry förstod att Liam varit i farten med sina idéer. De sover allihopa under en filt. Det som är konstigt är att han inte ser någon som håller vakt, men efter att han tittat en stund ser han att en av filtarna sitter halvt om halvt och sover. Det ljusbruna håret får honom att förstå att det är Liam.
- Liam? ropar han lågt och Liam rycker till och vänder sig mot honom, uppenbart sömnig. Ändå skyndar Liam sig fram och ställer sig på knä bredvid Harry.
- Can I got the bottle? frågar Harry och pekar lamt på flaskan. Liam tar upp den och ska precis föra den till Harrys läppar då Harry hejdar honom och själv griper tag i flaskan. Långsamt håller han den upp mot munnen och när den varma plasten snuddar dem börjar han dricka.
- How r' you? frågar Liam och sätter sig med benen i kors snett framför Harry. Harry tänker efter en kort sekund innan han svarar.
- Pretty good, you?
- I'm fine. försäkrar Liam och hjälper Harry att skruva på korken och ställa flaskan i skuggan.
- I'm sorry.
- For what?
- I missed your birthday.
Liam ler och säger att det inte var Harrys fel att han gjort det, inte mycket att göra när man ligger i koma.
- But I heard everything. Liam ser förvånat på Harry.
- Everything? Harry nickar och säger att han har hört allt sen han föll i koma. Allt de sagt omkring honom, men att han varken har kunnat se eller känna. Liam nickar imponerat och ser ut att fundera ett tag. Harry mumlar något till honom och han nickar gillande. Harrys idé är skitbra.
Liam:
Liam springer upp till lägret och väcker de andra. Zayn verkar ha brått iväg och Liam låter honom gå. Han höll väll på med någon av sina superhemliga saker.
Zayn:
Zayn såg nöjt på sitt arbete. Det var en vacker skapelse som säkert skulle kunna uppskattas av Niall. Han strök ömt med handen över de grova flätorna han omsorgsfullt knutit ihop till den enkla konstruktionen. Efter att ha ryckt lite i alla flätorna för att försäkra sig om att det håller tar han två stora blad som han slår in allt i. När allt är klart tar han det under armen och börjar leta sig tillbaka till lägret längst stranden. De andra kollar undrande på honom men han bara ler och gömmer paketet under sin filt.
Liam:
Liam samlar ihop dem. Han anordnar så att de får sin del av Somebody To Love. De lyckas hålla Niall på lagom avstånd från dem men han verkar inte tycka det är konstigt utan sitter och sjunger för sig själv uppe i lägret.
Sasha:
Även fast Sasha vill krypa upp i Nialls knä så stannar hon med de andra och ser till att få sången precis rätt för dem. Allt flyter på och Sasha blir riktigt förtjust i låten, det fanns kanske en chans för henne att gilla Justin trots allt.
Liam:
De övar hela eftermiddagen och när de äntligen blir klara drar de sig upp till lägret och av någon konstig anledning sjunger de Chris Medina, men alla är nöjda med det och kryper ner under sina filtar. Liam erbjuder sig att ta vakten hela natten och de andra rynkar först på pannan men ifrågasätter det inte utan är tvärt i mot glada över att få sova ut. Liam ler och ser bort mot Harry, det skulle bli kanon.
---------------
Väldigt kort, men är redan på G med nästa kapitel. Ville ta min lilla överraskning då. Så ni får hålla ut ett kapitel till som jag snart slänger upp :D

Kommentarer
Postat av: Alicia

Snälla ett kapitel snart igen..! Vad är hans plan? Jag vill veta nuuu! :D

2012-05-07 @ 20:16:57
URL: http://lifeasiknow.webblogg.se/
Postat av: :D

Meer nu snälla!!:) Den är verkligen jätte bra!:D

2012-05-07 @ 20:30:25

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0