Survive This! Kapitel 27.


Detta har hänt:
De försöker alla lugna ner varandra och vänta på uppbehåll.
------------------
Sasha:
Sasha ryckte till och satte sig upp. Zayn satt med utsräckta armar bredvid henne. Troligen hade hon somnat i hans knä och han hade borrat ner fingrarna i hennes hår. Hur kunde hon somna? Nu när Niall kanske var allvarligt skadad, eller om någon av de andra var skadade. Någon kanske rent av var död.
- Good morning. sa Zayn utan att se på henne. Han såg ut över den vindpinade stranden och vidare ut över det turkosa havet. Havet såg ut som vanligt igen, turkost och med små vågor som rullade in över land. Efter att de suttit en stund så tog hon mod till sig och tackade Zayn för att han inte låtit henne springa iväg.
- You r' welcome. han såg med sina genomborrande bärnstensögon på henne och hon log generat. Hur kunde han använda dem så effektivt? Han såg rakt igenom en med samma kraft som ett spjut, men med känslan av honung.
Zayn:
Zayn såg på Sasha, försökte läsa av henne. Hennes trassliga hår var fortfarande uppsatt i den hemska flätan Niall lyckats åstakomma för tre dar sedan. Men han lämnade den och såg på henne istället. Hennes kläder var någorlunda hela, jeansen var upprullade och linnet smutsigt. Och i annsiktet hade hon små kanaler i smutset. Hon var riktigt söt, han förstod varför Niall var så förtjust i henne.
- Ehm Sasha? började han prövande.
- Yes? Zayn gav sig en mental örfil och stammade fram:
- Nothing. hon gav honom en konstig blick men kommenterade det inte. Tur det, han hade inte kunnat svara.
Louis:
Louis gnuggade händerna imot varandra och blåste varm luft i dem. Han och Niall försökte leta sig ut mot stranden. Solen stod högt på himlen men träden var fortfarande blöta och det droppade ner på dem ibland. Niall gick framför honom med två kokosnötter under ena armen. Deras mål var att hitta tillbaka till lägret, och förhoppningsvis de andra. Men han tvivlade på det. Ett ljud studsade emot hans trumhinna, han han inte uppfatta vad det var men han vred sig snabbt mot det. Niall såg på honom med frågande min.
- What? frågade han.
- I heard some strange sound. mumlade Louis som svar. Niall skakade på huvudet och gick vidare. Louis släppte motvilligt den riktningen ljudet kommit ifrån för att följa efter Niall som verkade vara på nedstämt humör eftersom han varken pratade eller skrattade. De fortsatte tyst framåt och kom tillslut ut på stranden. Den var finkornig och de såg både till höger och vänster. Niall tog till vänster och Louis följde efter som en lydig hundvalp. Niall verkade ha rätt i det han gjorde och de hittade snart en av deras filtarsom nästan var övertäckt med sand. Louis grävde upp den innan de fortsatte.
- Look, there is the camp! informerade han och Niall höjde blicken. Han mumlade något ohörbart till svar men skyndade på stegen.
Niall:
Niall rusade in i lägret och såg sig omring. Vindskyddet hade slitit sig loss och hamnat knäckt på marken. Hängmattan var borta, troligen till havs och brasan helt död.
- It is nobody here. hördes Louis kraftiga accent bakom honom. Han vände sig mot honom. Tårarna trängde fram och han såg på en av sina bästa vänner.
- I want to go out and find her. väste han mellan alla tårar.
- Take it easy. rådde Louis och fattade hans handleder.
- Let me go. morrade Niall och ryckte sig ur Louis grepp. Sasha is out there.
- And my Harry, and the others! skrek Louis upp i ansiktet på honom. Han hade aldrig sett Louis blossa så som han gjorde.
- Zayn, Liam and Harry is out there to!
- But Sasha.. började Niall.
- Is she more importen than your best friends? frågade Louis och hans ögon brann.
- She is my best friend. slungade Niall tillbaka och det fick Louis helt att tappa tråden. Han hade aldrig tänkt på det så. Han hade tagit för givet att de som bandkompisar var näst intill de bästa vännerna de hade.
- Oh, mumlade han och glöden försvann ur hans ansikte. Han sjönk ner på den mjuka sanden. Niall gjorde samma sak. De satt tysta och tänkte över grälet. Och vad de skulle göra.
Harry:
- Liam? Harry slog till honom över kinden med handflatan. Liams ögonlock fladdrade lite och han stönade lågt.
- Im sorry. I just want to check if you was okay. sa Harry och strök några strimmor lerigt hår från Liams ansikte. Det var spänt av smärtan som skjöt genom hans bröstkorg.
- Harry?
- Yes Liam?
- Iam cold.
- I know. Harry la försiktigt ner hans huvud på ett blad han ryckt åt sig från en buske och hoppade sen över stocken och grep tag och Liams hand. Den var iskall och han gnuggade den hårt så att den skulle bli varm. Liam fick inte försvinna från dem, inte nu.
------------
Det blev inte så spännande, men jag har ett virrvarr av tankar som snurrar uppe i knoppen. Måste bara komma på hur jag ska få ut dem :)

Tack för alla kommentarer senast!
Ni är alltid välkomna med frågor och idér :D

6 Kommentarer och jag skriver nästa ikväll!

Kommentarer
Postat av: annie

mer:D

2012-05-13 @ 11:43:15
Postat av: Directioner

Inte spännande? Det är väldigt spännande :O

2012-05-13 @ 12:50:02

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0