Survive This! Kapitel 28.

Detta har hänt:
Niall och Louis bråkar om vänskapen som finns i bandet och Zayn tvingar Sasha att stanna.
--------
Harry:
Harry byter hand igen. Hans vänsterhand börjar bli trött av allt gnuggande men han fortsätter i alla fall. Liam kvider av smärta under honom och han ser upp på den stjärnströdda himlen.
- Help! ropar han för första gången under hela deras vistelse på ön. Han skriker igen i hopp om att någon av de andra är i närheten. Liams hand fattar lite värme i hans hand och han byter igen. Natten består av honom, händer och en stjärnhimmel.
Zayn:
Zayn håller ömt om Sasha. Hon sitter lutad och sover mot hans axel och varligt lägger han ner henne i sitt knä. Långsamt stryker han hennes hår och nynnar tyst på en sång. Let me Love You. Stjärnorna överger himlen och ger plats åt sin närmaste kamrat. Han ruskar om Sasha lite som öppnar ögonen och ser upp på honom. Han slås direkt av varför Niall säger att hon har de vackraste ögonen i världen. Rent silver rinner i irisen och för att det inte ska droppa ut omsluts den av en blykant.
- You have beautiful eyes. informerar han henne och hon rodnar.
Sasha:
Sasha försöker tygla sig lite. Det var Niall hon älskade och inte Zayn. Varför föll hon då för allt smicker? Han hjälper henne upp och han borstar av lite sand från hennes armar.
- Can we search after them today? frågar hon och han nickar. Han verkar äntligen ha förstått att någon av dem kan vara skadade. De andra kanske inte klarat stormen lika bra som hon och Zayn.
- Good. hon reser sig och börjar gå med Zayn vid sin sida. Hans hand ligger sådär perfekt längst med sidan, sådär lagom så att hon skulle kunna ta den och hålla i den. Men hon avstår.
- I think they are somewere in the jungle. mumlar Zayn och hon håller med. Troligen så skulle de nog kunna vara det för att söka skydd. Men de kunde också söka sig utåt mot stranden precis som hon och Zayn gjort. De viker av inåt djungeln och börjar bana sig fram mellan höga palmer och buskar. De aktar sig noga för vart de sätter fötterna och låter solen värma deras axlar. Det blir kallare längre in och marken lerig efter regnet. Zayn håller upp handen och hon stannar bakom honom.
- Can you hear the sound? frågar han och hon spetsar öronen. Till höger låter det som om något rör sig. Ett mjukt skrapljud och ett lågt kvidande. Hon blir genast ivrig och kastar sig in i busken med Zayn hängande vid armen.
Harry:
Harry ser upp på busken som prasslat till.
- Niall? skriker någon men den dör ut direkt när gestalten som står där ser vem det är som ger ifrån sig ljud.
- Omg, Liam. säger Sasha och rusar fram. Harry reser sig och gnuggar sin friska hand mot byxorna för att få upp värmen.
- Vas Happenin? han hör Zayn bakom henne och ler åt den världsberömda frasen som nu för första gången yttrats mitt i ingenstans.
Sasha:
Sasha sitter lutad över Liam.
- How are you Liam? frågar hon.
- Squashed. han pressar fram ett leende mot henne och hon ler tillbaka.
- Let us se if we can lift it. säger hon och vinkar till sig Harry och Zayn. De tar tag under stocken och tvingar upp den några centimeter.
- Go Liam. ropar hon och han kravlar mödosamt bort från tyngden av stocken. Sasha släpper tager och den ramlar ner och slickar sig med marken.
- You really hold it up. säger hon och ser på Liam. Han kippar efter andan och hon rycker upp hans skjorta. Ett två decimeter tjockt blåmärke går tvärs över hans bröstkorg och det ser riktigt äckligt ut.
- Can you breat? frågar hon och han nickar mödosamt.
- Niall needs to check you. säger hon och reser sig. Zayn frågar hur länge Liam legat och Harry svarar runt 36 timmar. De beslutar att Liam behöver värmas upp och fixar en bår till honom som de sedan bär honom på. Sasha är glad att de hittat två av de saknade, men Niall saknades fortfarande.
-----------
Kände mig tvungen att skriva ett till :)

Kommentarer
Postat av: Alicia

Jätte bra!! Mer idag snälla?? :D

2012-05-13 @ 17:49:28
URL: http://lifeasiknow.webblogg.se/
Postat av: :D

Jättebra! Mer! Idag?!

2012-05-13 @ 18:41:41

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0