Survive This! Kapitel 30.

Detta har hänt:
Förra kapitelet var i huvudsak en inblick i Anne, Savans och Eleanors liv. Polisen har lagt ner sökandet efter pojkbandet vilket de alla tre reagerar helt olika på. Men alla med sorg.
-----------
Sasha:
Liam jämrade sig klent bortifrån båren. Sasha gick fram till honom och frågade om han hade ont. Som svar klämde han fram ett svagt ja och hon knäpper upp hans skjorta för att undersöka blåmärket han har över bröstkorgen. Lätt drar hon med fingrarna över det och han piper till.
- It hurts. får han ur sig och vaggar lite från sida till sida som för att undkomma smärtan. Vaggningen gör bara saken värre och han slutar igen. Hans lungor kändes fortfarande ihoptryckta och små. Sasha stödjer trots smärtan upp honom för att försöka komma på ett sätt att binda om honom. Försiktigt läggs han ner igen och Sasha joggar fram till Harry.
- Get your shirt of. beordrar hon och han tar lydigt av sig den. Hon tar den mintgröna skjortan och studerar sömmarna på den innan hon rycker i ena armen så att sömmen går upp.
- Ey, thats mine. ryter Harry och försöker ta tillbaka skjortan men hon håller den i ett järngrepp och rycker sönder den andra armen också.
- Here you go. säger hon och slänger tillbaka den söndertrasade skjortan till Harry som tar emot den och sätter på sig den som en väst.
- This is unfair. muttrar han och knäpper alla knapparna upp i halsen. Zayn skattar lite åt honom och de börjar brottas lekfullt i sanden. Liam ler och tar med samma leende emot Sasha igen. Trots att det gör ont så låter han henne stötta upp honom och lägga en pinne längs sidan som hon sen knyter fast med hjälp av de mingröna tygslamsorna. Hon frågar om det känns bra och han ler stelt och nickar. Han sätter sig upp och märker att han faktiskt inte har lika ont längre. Sasha hjälper honom upp och han vinglar fram några steg.
- It works. säger han och grimagerar lite. Zayn håller kamratligt upp honom och de börjar gå från platsen. Harry verkar fortfarande lite sur för det där med skjortan. Men när han ser att Liam mår bättre slutar han tjura och går hurtigare.
Zayn:
Zayn känner igen den steninga stranden. Han höjer blicken och granskar det grova underlaget. Trots att de skulle kunna gena genom skogen så fortsätter han gå under tystnad. De rundar kanten och börjar gå åt andra hållet igen.
- We almost in the camp now. uppmuntrar han Liam som faktiskt ökar på stegen lite. Zayn är alltid noga med att se till att hans hand ligger just vis låret i lagom greppavstånd för Sasha. Tyvärr tog hon aldrig hans hand.
Niall:
- Come on, we go now. Louis tryckte ner en sista filt i ryggsäcken som han sen slänger över axeln. Niall kastar en sista blick på lägret innan han och Louis beger sig in i djungeln. De har beslutat att de ska börja leta efter dem andra. De kunde vara skakade och ligga och vänta på sin dom mitt ute i djungeln. Efter lång övertalning hade Niall i alla fall gått med på att lämna lägret. De hade väntat i tre dagar och nu var det dags att de tog saken i egna händer. Planen var att gå till källan och fylla på den enda vattenflaskan de hittat och sen gå runt ön i skogsbrynet. Niall var ändå ganska posetiv till det hela, att leta ökade hans chanser att hitta Sasha. De gick tillsammans på den välkända lilla stigen till källan. Det lilla hålet var välfyllt så de stannade för att dricka sig otörstiga innan de fortsatte. Niall greppar automatiskt med handen där hans klöver brukade hänga men han inser att den är borta. Snart minns han att Sasha fått den av honom och han lugnar sig. Mörkret lägger sig fortare än vanligt och de tvingas så läger ute på stranden. Tillsammans kurar de under en av filtarna och väntar ut natten, ända tills stjärnorna gäspar och kryper ner under solen igen.
Sasha:
Sasha sprang upphetsat de sista metrarna till det sönderblåsta lägret. Hon rotade runt bland allting. Det enda som verkade ha klarat sig var två filtar som var helt genomsura. Besviket såg hon bak på de andra. Liam såg helt knäckt ut. Han som jobbar så hårt med att få lägret till yttersta perfektion, allt var sönderblåst nu.
- Liam Im so sorry. hennes röst var hes och hon ville bara skrika ut Nialls namn. Men för att inte göra Liam ännu mer illa till mods så höll hon det inne. Liam sätter sig bedrövat ner i sanden och lutade fram huvudet mellan knäna. De stirrar alla på honom en tyst sekund innan hans gråt bryter ut i gryningsljuset. Liams första tårar träffar sanden under honom och Harry rusar fram och håller om honom.
- I hate this. How could I trust my self? frågar han hulkande ner i sina chinos.
- Liam... mumlar Harry och försöker hjälpa till.
- We can't survive this! Liams tårdränkta röst börjar plötsligt skratta. Which idiot im been. We can't survive this. upprepar han muntert. Zayn ställer sig nära Sasha och väser lågt mellan tänderna:
- I think he's goes crazy. Sasha nickar och går fram hon också med Zayn i släptåg.
- Take it easy Liam. Han måste vara helt knäckt. Han är den som lagt ner mest tid på deras läger och behov. Han var den som inte spillt några tårar. Harry ser lite rädd ut men sitter kvar hos Liam som halvt om halvt gråter, halvt om halvt skrattar.
Harry:
Under dagen försöker de bara lugna ner Liam, Harry undrar om Liam faktiskt kan ha rätt.
Hur skulle de kunna överleva?
-----------
TackTackTack för alla fina kommentarer jag fick, hotade er lite där ^^
Men ska påpeka att det är era kommentarer som driver mig. Inga kommentarer, ingen ny del!

Så 6 kommentarer? :D

Kommentarer
Postat av: rebecka

OMG, så bra är duuuuu! :D

2012-05-14 @ 20:57:40
URL: http://www.nattstad.se/rebeckaaaa
Postat av: jossan

RIKTIGT RIKTIGT RIKTIGT BRA!!!

2012-05-14 @ 20:57:54
URL: http://directiontheone.blogg.se/
Postat av: carro

Så himla bra!! Längtar efter nästa kapitel!! :)

2012-05-14 @ 21:08:52
Postat av: Frida

Åhh du skriver sjukt bra!!

2012-05-14 @ 21:22:46
Postat av: Alicia

Jätte bra! En ny del snarast snälla? Detta är en utav mina favorit fanfics! :D <3 Keep going ;D

2012-05-14 @ 21:35:56
URL: http://lifeasiknow.webblogg.se/
Postat av: Lisa

sjukt bra :'3

2012-05-14 @ 21:54:46
Postat av: sara

ge oss meeeeeer! :D

2012-05-14 @ 22:06:57
Postat av: directioner

Såå bäst.

2012-05-15 @ 07:52:35
Postat av: Zanna

Jag har sagt det förut och jag säger det igen : galet bra! Längtar till nästa del! :)

2012-05-15 @ 12:20:09
URL: http://makeyoumineff.blogspot.se
Postat av: :D

Asså guud!!! dom är så jäkla bra!!! Mer nu snälla!?!

2012-05-15 @ 17:08:32

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0