Survive This! Kapitel 32.


Detta har hänt:
Dani och Eli köper glass och kjolar. Zayn och Liam bråkar och Niall och Louis letar vidare.
--------------
Harry:
Harry gör plats åt Zayn på filten och hans vän sätter sig ner. Zayn skakar på huvudet och fnyser.
- He yelled to me. berättar Zayn och upprepar det han och Liam sagt, eller rättare sagt rytit åt varandra.
- I heard everything. säger Harry så att Zayn ska slippa berätta om det.
- He isn't him self. fortsatte Zayn och slog ut med armarna för att överdriva sina sagda ord.
- I know. But he haven't cried for 2 months now. sa Harry i försvar mot Liam.
- He don't need to scream! parerade Zayn och det var i och för sig sant. Man behövde inte skrika för att bli hörd. Men ärligt talat verkade inte de andra lagt så mycket tid på Liam. Inte för att Harry ville uttala sig om det, trots allt hade han inte varit närvarande, men det kändes så. De ser med gemensam blick ner mot Liam som gestikulerar vilt mot Sasha som försöker få honom att samarbeta.
Liam:
- Don't scream to me! skriker Sasha och tornar upp sig ovanför Liam. Hans ansikte skrynklas ihop och han skriker en gång till till sitt försvar.
- Just shut up! varnar Sasha och han känner hur adrenalinet pulserar under hans skinn. Han lyfter handen och puttar undan Sasha med ett välriktad slag mot hennes mage. Hon viker sig dubbel och han puttar bort henne och börjar springa bort från lägret.
Sasha:
Sasha lägger sig på rygg och drar upp benen mot magen. Det känns som om magsäcken sitter i halsen och hon har kväkningar. Zayn och Harry rusar fram till henne och frågar hur hon mår. Som svar spyr hon på hans hand som placerats vid sidan av hennes huvud. Zayn far upp och springer de få metrarna till havet och sköljer av sig innan han rusar upp igen. Harry har dragit upp Sasha på fötter och frågar hur hon känner sig.
- Im fine. säger hon och tar sig lite för magen. Zayn frågar oroligare eftersom han känner på sig att hon ljuger.
- Im fine, it is okay. upprepar hon och rätar på sig. Hon ljuger faktiskt inte. Mest var hon bara chockad. Liam som varit så lugn och sansad hela tiden hade slagit henne. Det kändes konstigt och hon trodde nästan inte på det. Harry hjälper henne upp mot lägret och virar en filt om henne. Måste vara något gentlemannamässigt eftersom det egentligen inte var någon fara med henne. Men ärligt talat var det sjönt att bli ompysslad för en gångs skull.
Liam:
Liam springer med långa steg. Revbenen smärtar och buktar sig inanför bandaget, men han fortsätter ändå. Ingen skriker efter honom, bara vinden som snärtar honom i ansiktet och visslar om hans ben. Smidigt hoppar han över en stock och fortsättet. Adrenalinet håller honom igång. Men även hans ben börjar tillsist vika sig. Det var längesen han sprang och till råga på allt var han uttorkad. Som en rädd hare ser han sig omkring och försöker upptäcka en vattensamling någonstans. Inget kommer inom hans synfält och han fortsätter inåt skogen. Det är tyst och fridfullt tills han råkar bryta av en kvist som ligger och skräpar på marken.
- Sch. You heard that? säger någon från en position alldelses i närheten.
- Yes. svarar en välkänd irisk stämma. Det knakar lite bland träden.
- Hello, someone there? ropar den brittiske av dem men Liam står bara och stirrar framför sig på stigen. Blicken är fäst på ett stort, gulnat blad som slagit sig till ro på hans färdväg.
Louis:
- Liam? frågar Louis och går fram till gestalten som står framför dem på stigen. Försiktigt lägger han handen på Liams axel. Liam vänder om lika snabbt som en man kan vända på handen och stirrar rakt in i Louis ögon.
- Louis. säger han med tillgjord röst. Niall bryter fram bakom Louis och ser hoppfullt på Liam. Louis hinner fatta talan innan Niall.
- Where is Sasha, Harry and Zayn?
- In the camp. säger Liam kort och fortsätter att stirra på Louis. Louis känner sig lite illa till mods.
- Are they okay? frågar Louis och drar sig mentalt tillbaka lite. Allt verkade inte helt rätt med Liam.
- Why did you leave? ställer han som en följdfråga.
- Sasha yelled to me. säger han enkelt.
- Are Sasha okay? bröt Niall in och tog två steg framåt. Liam nickar.
- Propebly.
- Propebly? frågar Niall ängsligt och vågar sig på att fråga om något hänt henne.
- I hit her in her stomach.
Louis tar bestämt ett tag om Nialls midja. Han hade haft rätt. Något stod inte helt rätt till med Liam. Niall klöser sig ur hans armar och kastar sig mot Liam som i försvar håller upp armarna och knuffar bort Niall, lika lätt som om han vore en kudde. Niall tog ny sats och lyckades kroka benen om Liams midja och försökte rikta in en rak vänster på honom. Liam var typsikt nog beredd och placerade en välberäknad knytnäve på Nialls vänsterkind.
- LIAM! skriker Louis upprört och ser på Niall som med blod i ansiktet reser sig igen och gör ett nytt anfall. Liam slår till honom över örat och sen slänger han ner honom på marken. Louis ser att Liam gör sig redo att springa och han låter honom löpa. Niall var det viktiga nu.
Niall:
Niall känner hur det sipprar blod ur örat på honom. Eller hela hans ansikte var nersmetat med det.
- Niall? Louis röst hörs vid hans högeröra och sen känner han ett par starka armar som lyfter upp honom och släpar honom framåt. Niall stapplar med och det känns som om de går i en evighet. Men när han börjar höra upprörda röster stannar Louis och skriker tillbaka till de andra. Niall hör sitt egna namn i fyra olika stämmor. Harry frågar varför Nialls ser ut som något katten släpat in och Louis svarar så gott han kan.
- Liam says he hit Sasha and Niall just threw himself over Liam. Sasha mumlade och nojjade intill Niall och han kände en ljummen stråle vatten träffa honom i ansiktet. De sköljde bort blodet och upptäckte att han inte hade några ytliga sår i alla fall. De tar honom bort till filten och lägger honom där. Låter honom vila.
Sasha:
- Hello you. Sasha kysser mjukt Nialls kind när han vaknar. Han ler och sätter sig upp för att omfamna henne i en stor kram. Hon kramar honom tillbaka.
- Id think you was ded! säger han och hon fingrar på klövern. Han ler och fattar vinken. Försiktigt lutar hon sig fram för att viska i hans öra. När hon lutar sig tillbaka så ler han konstigt.
- What? frågar han. Hon viskar igen och han upprepar frågan.
- Oh my god. viskar hon och han hör plötsligt igen, när hon är framför honom.
- What is it? frågar han och hon skakar på huvudet och knäpper med fingrarna vid hans vänsteröra. Han verkar inte reagera och hon knäpper vid hans andra öra, han vänder sig mot ljudet och hon drar en halv lättnadens suck.
- He beats you on your left ear, right? frågade hon och han nickade.
- I think he made you deaf. yttrar hon och han drar efter andan.
---------------
Hehe, såhär är ni inte vana att se Liam va? ^^
Ska skriva ett till ikväll men någon liten kommentar kan ni ju alltid slänga in! :D

Kommentarer
Postat av: Anonym

Jättebraa!

2012-05-16 @ 18:18:52
Postat av: Alicia

Super braaa! :D Mer ikväll snälla rara??? :3

2012-05-16 @ 18:46:42
URL: http://lifeasiknow.webblogg.se/
Postat av: Fanny ~ moments in time

ASSÅ SHIT VA BRA, BLEV SÅ CHOCKAD ATT JAG SATTE HANDEN FÖR MUNNEN OCH BAH "OMG NEJ" HELA TIDEN! <3

2012-05-16 @ 19:20:43
URL: http://momentsintimefic.blogg.se/
Postat av: victoria

ååh asbra!! :D

2012-05-16 @ 19:52:39
Postat av: :D

Jättebra!Mer!

2012-05-16 @ 19:53:46
Postat av: Johanna

Men guud, såå bra!! mer!!

2012-05-16 @ 21:00:27
Postat av: Jaqueline

Jag klarar inte det här! Du måste göra Liam normal och göra så att de kommer hem igen!!

2012-05-17 @ 10:48:05

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0