Survive This! Kapitel 16.

Detta har hänt:
Liam fyllde hela 19 år och de firar det på bästa möjliga sätt som en öde ö kan erbjuda. Tillsammans gör de en cover på Leona Lewis "Iris" vilket uppskattas enormt av Liam.
-----------------------
Liam:
Liam somnade lycklig den kvällen. De andra hade verkligen brytt sig under dagen och han kunde erkänna att det var en av de bästa födelsedagarna i hans liv.
Harry:
Harry försökte kisa med ögonen. Det lyckades och han såg upp på en suddig stjärnhimmel. Louis hade varit snäll nog att lägga en filt över honom vilket kändes sjönt, den värmde lite i alla fall. För att inte tappa all ork så slöt han ögonen igen och började fokusera på det han skulle istället.
Zayn:
Solskivan hävde sig mödosamt över havet och Zayn granskade det orangea klotet ingående. Det såg ut vara så nära, men ändå långt bort. Precis som hoppet för räddning. Han suckar och går bort till Harry. Efter att han sett Louis och Niall mata Harry kan han göra det också känns det som. Han lutar upp Harry och häller lite vatten i munnen på honom och börjar att massera halsen. Harrys hals buktar ut sig och vattnet försvinner. Zayn ler. Till och med han som kan noll om läkekonst förstår att Harry svalt vattnet helt på egen hand. Vattenflaskan töms fort av Harry innan Zayn lägger ner honom igen.
- Good work Harryboy. mumlar han mellan tänderna.
- Good Morning! en hurtig röst får honom att vända runt och han ser in i Louis tindrande ögon. Louis måste ha stått där hela tiden och sett det eftersom hans ögon verkar piggare än vanligt. Zayn låter därför bli att kommentera vad Harry har gjort och ser istället på när Louis ställer sig och stryker Harrys hår medan han lugnt pratar med sin bästa vän, ungefär sådär som en öm mamma gör på helgerna. Zayn ler mot Louis som ler tillbaka.
Harry:
Harry känner det ljumma vattnet i strupen. Hela processen med att de ska massera ner vattnet är rätt obehaglig så han bestämmer sig för att testa att svälja själv. Det funkar och när personen som matar honom märker det så får han mer vatten. Även fast han inte kunde säga det till varken Niall eller Louis var han rätt törstig. Inte uttorkad, bara sugen.
Sasha:
Sasha ser på Niall som ligger och sover mitt emot henne. Han ler i sömnen och hans blonda hår är rufsigt. Ställningen han lyckas sova i ser inte heller så bekväm ut så hon tassar upp och går fram till honom.
- Niall, viskar hon och böjer sig över honom. Han jämrar sig lite och hon viskar igen. Långsamt öppnar han sina klarblåa ögon och ser upp i hennes gråa.
- Good Morning. säger han sömndruket och sätter sig upp. Hon talar om för honom att han är väldigt söt när han sover och för den kommentaren delar han ut en puss till henne. Liam busvisslar från sin bädd och Niall drar sig undan. Hans kinder blossar röda och han ställer sig upp och skyller på att han måste se till Harry. Han skyndar iväg bortåt Zayn och Louis och sitter ensam kvar med Liam. Hon ger honom en mördande blick och reser sig hastigt.
- Sasha, come on. It was a joke! han flinar men hon skjuter fram underläppen och spatserar ifrån platsen med bestämda kliv.
Zayn:
Zayn sätter sig ner i den lösa sanden. Louis kommer och sätter sig bredvid honom. De ser bort på Sasha som närmar sig Niall bakifrån. Han vänder runt när hon kommer. Egentligen borde han inte hört henne i den lösa sanden men när han ser sig om så ser han Louis som pekar med tummarna bakåt mot Sasha. Zayn smäller till hans händer och Louis rycker åt sig dem och mumlar att det var onödigt. Zayn bara sneglar på Niall och Sasha och lyckas flytta Louis uppmärksamhet dit. De studerar tyst den rödhåriga flickan och blonda pojken som närmar sig varandra. Deras uppmärksamhet ligger bara på varandra. Zayn känner en näve mot sin arm, sådär pojkaktigt som man gjorde när man var liten. Han ser på Louis som gör ett hjärta med händerna. Trots att Zayn tycker tecknet är rätt töntigt så ler han mot Louis. Även fast det smärtar på insidan.
Niall:
Niall ser på Louis som håller upp tummarna mot det motsatta hållet. Snabbt vänder han om och en knapp meter ifrån honom står Sasha med händerna knäppta framtill. Han ler och drar fingrarna genom håret så att stråna ska falla på rätt plats. Sasha ler också och kastar en snabb blick på Liam, det ligger något mordisk i den men Niall förstår nästan varför.
- Hi beautiful. hälsar han och tar hennes hand. Hon fnissar till men kramar ändå om den hand han just greppat hennes med.
- Hi handsome. hälsar hon tillbaka och av ren reflex sträcke han lite på ryggen men släpper inte kontakten med hennes silverögon. Försiktigt stryker han en slinga rött hår från hennes ansikte och hon slår ner blicken för några sekunder men fångar sedan hans blåa blick igen. De säger inget, de går bara närmare varandra. I ögonvrån ser Niall att Zayn brottat ner Louis och tryckt handen för munnen på honom, en spydig Louiskommentar var det minsta som behövdes just då. Niall lutade sig lite närmare och deras läppar är bara några millimeter ifrån varandra. Ett sista leende slipper ur honom innan de möts och det känns som om hela världen försvinner.
-----------
Löv in the air! ^^
Har några idér i bakhuvudet som tyvärr får vänta något kapitel, men sen lovar jag att det kommer börja hända grejer.

Tycker ni än så länge?
Minst 6 kommentarer till nästa :)

Kommentarer
Postat av: Carro

Yey! Äntligen kom ett till kapitel upp! :) jag gillar verkligen din fanfic!! :)

2012-05-02 @ 22:48:00
Postat av: Anonym

Men skriv bara vad Harry ska göra någon gång, får panik här hemma :o i nästa vill jag veta :DDD

2012-05-02 @ 22:49:07
Postat av: Alicia

Meer! Ett till kapitel idag! :D

2012-05-02 @ 22:50:15
URL: http://lifeasiknow.webblogg.se/
Postat av: Winnie

Love it!!

Meeeerrrr!!! <3

2012-05-02 @ 22:53:30
Postat av: directioner

Jättebra att du inte skriver vad Harry ska göra, det gör en galet nyfiken. ;) fortfarande lika bra som förut och jag älskade slutet! :)

2012-05-03 @ 17:29:32
Postat av: Frida

Nu är de sex kommentarer, så nytt kapitel tack!:D

2012-05-03 @ 17:59:11
Postat av: Jaqueline

Det här är nog seriöst den bästa novellen jag har läst som handlar om One Direction! Riktigt bra! Och den är Annorluda. Tycker det är så tråkigt med alla som skriver likadant typ.

Keep going girl! :)

2012-05-03 @ 20:28:54
Postat av: Anonym

TackTackTack, ni vet inte hur sjuukt mycket era kommentarer betyder :D XX

2012-05-03 @ 21:21:03
Postat av: julia

Är Zayn kär i Sasha????paniiik!!!!

2012-06-09 @ 18:03:38

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0