Survive This! Kapitel 38.


Zayn:
Zayn ser ner på sin klocka. Den visar 16:17 och datumet är den fjärde. Han suckar. De hade varit där i ganska exakt två månader nu. Sasha vankar av och an på stranden och han sluter upp bredvid henne. Hon ler mot honom och sjunker in mot hans axel. Louis och Niall hade varit borta i fem dagar. Antingen hittade de inte Liam eller så var han väldigt svårövertalad. Sashas hår ligger i stora tovor kring hennes huvud och han drar lätt handen över dem. Hon ler och frågar om hans födelsedag.
- 12th February. säger han och hon nickar.
- 1993? frågar hon och han nickar igen. Han kommer på sig med att han inte vet något om hennes födelsedag eller liknande.
- You? frågar han och hon svarar snabbt 24 December.
- It is the same... börjar han.
- ...like Louis. fyller hon i och han nickar. Niall måste ha berättat det för henne.
- Year? frågar han intresserat.
- 1988, svarar hon och känner sig plötsligt gammal. Hon var fem år äldre än honom. Eller fyra eftersom hon var född sent och han tidigt. Egentligen brukade hon inte dejta yngre killar, inte dem som var födda efter 90 i alla fall. Den enda av dem hon inte kände sig gammal bredvid var väll möjligtvis Harry, som faktiskt var yngst men han hade det mest balanserade humöret av dem alla. Han gick alltid att prata med och slängde aldrig in några halvtaskiga kommentarer. Men under de senaste dagarna hade han börat utväxla mystiska blickar med Zayn, något ogillande låg i dem.
Eleanor(Louis flickvän):
Eleanor fingrade på datorns tangenter. Inuti huvudet på henne forsade det ord åt alla håll som hon bara ville få ner på det öppnade dokumentet. Efter att ha bara suttit och stirrat på skärmen i två timmar så skjuter hon ut stolen och reser sig för att hämta något gott i det lilla köket. Efter att ha letat en stund hittar hon små pepparmintskarameller inslagna i ljusgrönt papper. Hon lossar pappret och stoppar en karamell i munnen och suger betänksamt på den medan hon går tillbaka mot datorn. Karamellen väcker minnena till liv och hon börjar skriva.
"1, PEPERMINT"
Niall:
Niall pekar framåt mot gestaleten längre fram. De har tillbringat dagen med att gå i den lösa sanden för att försäkra sig om att de ska hitta fram. Han skyndar på stegen lite och förbreder sig för att ropa. Gestaleten framträder sedan klarare och han ser att det är Zayn.
- Zayn! ropar han och Zayn ser på honom. Where is Sasha? Zayn får ett oroligt uttryck över ögonen och Niall skymtar en rörelse bredvid honom. Sasha står tätt intill Zayn med hans armar vilandes på hans midja. De är nästan jämlånga och Niall grymtar till.
- Sasha? frågar han och låter blicken svepa över de två personerna. What..?
Sasha:
Sasha ser förskräckt upp i de blå safirögonen. För några sekunder står de bara där och ser på varandra. Helt förstelnade. Niall är den första att röra sig, han skakar tvivlande på huvudet. Hon ser att han försöker behärska sig och för att inte rusa mot Zayn och göra något dumt så styr han stegen upp mot lägret istället. Det hela var uppenbart, Niall trodde att Zayn kysst henne.
Harry:
Harry ser på den lilla scenen som utspelar sig nedanför honom. Liam sluter upp tätt intill Louis som också skakar på huvudet. Niall rusar upp mot Harry med svetten rinnande i ansiktet, den blandas ut med salta tårar. Harry behöver inte ens fråga om något är fel. Niall beter sig alltid sådär förvirrat när han är arg och sårad. Den blonde pojken yr omkring i lägret och sliter sitt hår och tuggar sig på läpparna. Efter en stund så faller han ner på marken, tätt intill Harry och slår armarna om knäna. Han vaggar fram och tillbaka och stirrar ut i tomma luften. Ögonen som alltid är som en klarblå himmel mörknar och hans solblekta hår faller ner i ansiktet. Tårarna stoppas ju i alla fall av skägget. Harry slänger en sista blick på Zayn och låter sen armarna falla om Niall. Han sitter som en klippa och vägrar röra sig en millimeter. Sasha kommer emot dem och Harry låter en blick falla på henne också.
- Niall, it was nothing. säger hon men lyckas inte rubba honom. Harry skickar iväg henne med bara blicken och hon lyder faktiskt. Harry vet att Niall inte har lätt att förlåta kärleken.
---------
Ännu ett kapitel, hoppas ni gillade det ^^

Kommentarer
Postat av: Carro

Så bra!!! ^^

2012-05-24 @ 20:31:47
Postat av: Cim - ägare

Upptäckte ett stort misstag av mig, det ska stå "January" såklart! Det vet jag ju mycket väl xD

2012-05-24 @ 20:39:00
Postat av: Alicia

Gud vad bra!! Jag blev faktiskt tårögd i slutet! Hahah pinsamma mig xD Men snälla mer idag eller iallafall imorgon! :D

2012-05-24 @ 21:33:36
URL: http://lifeasiknow.webblogg.se/
Postat av: sara

Väldigt bra :D

Förutom Zayns födelsedag, då han fyller 12e januari och inte februari ^^

2012-05-24 @ 23:18:02
Postat av: IKA

sjuuukt bra mer

2012-05-25 @ 16:30:46
URL: http://baramunthernovell.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0