Survive This! Kapitel 39.


Niall:
Niall stirrar in i djungelns gröna burr av växter och träd. Han känner inte av det som finns i hans närhet, bara att några armar läggs om honom. Hur gärna han än vill ruska av sig dem så kan han inte. All hans kraft går till att han inte ska flyga upp och springa, precis som Liam gjort. Han tänkte inte bli ett sådant monster. Kärlek. Kärlek var ett av dem viktigaste tingen i Nialls liv. Han var ytterst försiktig med vem som kunde nå hans hjärta. Det han sagt i alla intervjuer om att han kunde vänta till sista andetaget i sitt liv för att ge bort sitt hjärta till någon, det stämde faktiskt. Att älska någon var något som skulle hanteras med djupaste omsorg och inte smutskastas hit och dit. Han hade överlämnat sitt hjärta till Sasha och hon hade splittrat det.
- You can't trust the love. mumlade han ohörbart för alla utom honom själv.
Harry:
Harry drog tillbaka sina armar och satte sig istället tätt intill Niall. Han ville bara finnas där om han behövde något. Men Niall verkade fast besluten att bara stirra in i skogen och inte röra sig ur fläcken. Trots att de inte känt varandra så visste Harry att Niall hade en högt arbetande hjärna. Den rörde sig troligen i 190 hela tiden och nu måste den aver accelerera. Kärlek var inget som Niall tog lätt på, snarare det som vägde tyngst hos honom.
Louis:
- It was nothing. utropar Sasha och Zayn i kör. Louis fortsätter att röra huvudet sida till sida. Till och med han hade uppmärksammat den fjädermjuka kyssen mellan dem. Han ser att den trögflytande honungen i Zayns ansikte lyser av skam. Han vet att det var fel. Liam lägger handen på Louis axel och för honom med sig.
- It was a huge mistake. slungar Louis iväg mot Sasha och Zayn innan han går med långa steg mot Niall och Harry.
Liam:
Liam ser surt efter Zayn och Sasha som med vilda gester försöker att intala varandra att inget hänt. Han fnyser och vänder uppmärksamheten åt Niall. Nu kunde han inte uttrycka hat mot honom. Han försöker fånga Nialls kalla blick men den ser bara rakt igenom honom. Istället sätter han sig snett framför och granskar Niall ingående. Hans vän rör inte en min och ögonen är fixerade och stilla bortsett från ett regelbundet mönster av blinkningar. Louis, Harry och Liam sitter bara runt Niall och ser på honom, följer alla hans konturer med blicken som om han varit en 2D bild som kunde försvinna. Niall består tillfälligtav många konturer. Håret är längre och han har en utväxt på två centimer. Det bruna skägget påminner dem alla om att han egentligen är brunett och hans händer är grovare och kroppen täckt av sårskorpor. Men ögonen som alltid forsat som en klar sommarälv är densamma, bara att de frusit till is. Liam klarar tillsist inte av att se på Niall, han är för orörlig. Louis och Harry verkar känna det samma och försöker fästa blicken på något annat istället.
~
- Are you alright? frågan är riktad mot Liam som hoppar till.
- Yes, becouse of Niall. säger Liam med ett matt leende. Det är uppenbart att Harry vill ha igång ett samtal.
- Im glad to have you back. säger Harry och avfyrar ett leende till. Louis sitter ovanligt nog tyst, ytterst upptagen med ett hål i sin t-schirt. Liam ser ner över stranden och upptäcker att Sasha och Zayn sitter och pratar med varandra, de sitter tätt ihop och han äcklas lite av det.
Zayn:
- Im cold. säger hon och huttrar till.
- I go and get a blanket. erbjuder han sig och reser sig upp. Hon ler tacksamt och han går långsamt fram mot lägret där alla har en kall uppsyn mot honom.
- Can I got a blanket? frågar han och försöker att inte lägga över något hat i rösten, det lyckas till största delen. Liam svarar inte men drar fram en filt ur den lilla ryggsäcken och slänger den på Zayn som ryggar undan men fångar den. Han tackar och Liam fräser bara åt honom att sticka iväg. Han gör som han blir tillsagd och joggar ner till Sasha igen som tacksamt kurar in sig hos honom under filten.
-------
pappa hänger över axeln på mig och ber mig avsluta nu, så detta blev slutet på kapitel 39.
Hoppas ni uppskattade det :D

Kommentera allt ni kan nu!!

Kommentarer
Postat av: sara

Väldigt bra del! Längtar tills kapitel 40!! :D

Tänkte på en sak:

- Can I got a blanket? frågar han

Skrev du. Mans skulle isf skriva ''Can I take a blanket?'' :)

2012-05-24 @ 23:22:49
Postat av: Anonym

Jättebra! Längtar till nästa!:)

2012-05-24 @ 23:25:27
Postat av: johanna

SÅ bra!! Mer!

2012-05-25 @ 11:37:14
Postat av: Julia

Asum! Skriv mer, nuuuuuuuuu :D

2012-05-25 @ 17:05:59
URL: http://ffonejourney.blogspot.com
Postat av: :D

Jättebra! <mer nu snälla!

2012-05-25 @ 18:56:08
Postat av: IKA

meeer

2012-05-25 @ 20:27:35
URL: http://baramunthernovell.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0