Survive This! Kapitel 42.


Liam:
Liam letade i sina fickor och fick fram tändsticksasken. Han öppnade den och konstaterade att det bara fanns fyra stickor kvar. Fyra dagar av eld, tänkte han och sköt för locket igen. Harry slog sig ner bredvid honom och han visade tändsticksasken. De hade inte haft något eld på två veckor eftersom Liam hade varit bortsprungen och så hade stormen gjort det omöjligt. Harry strök håret åt sidan och bredde ut benen framför sig i sanden. De var tysta en stund men de verkade komma och tänka på exakt samma sak samtidigt.
- We need... började Liam men blev avbruten av Harry.
- We need...
- You first, erbjöd sig Liam.
- No, you. Harry log mot honom.
- Okay. I think we need a shelder to the fire. Han såg att det var precis vad Harry hade tänkt säga och smilade överlägset mot honom. Liam kände sig mycket tryggare nu, den onda Liam hade lämnat honom.
Harry:
- Exactly my idea. sa Harry och såg bort mot deras gamla brasa som bara var en askhög efter regnet. But how? frågade han sen och lät blicken falla på metallen som låg i en hög och väntade på att vara till nytta. Harry reste sig och gick bort mot högen, med sin enda friska vänsterhand började han rota så gott han kunde. Handen som inte var så starkt eftersom han tidigare varit högerhänt var inte mycket till hjälp så Liam kom till hans undsättning.
- Thanks. tackade Harry och Liam log, det var samma gamla Liam igen. De hittade tre nästan lika stora, fyrkantiga bitar som de tog med sig till den gamla brasan för att försöka bygga ett skydd. Liam ritade i sanden att han tyckte att skyddet borde stå runt brasan och sen vara öppet in mot djungeln eftersom det ändå inte kom någon vind därifrån. Harry nickade och de fixade till det som fanns på ritningen. Louis följde dem i deras arbete och han kommenterade att han tyckte det såg bra ut. Annars var Louis bara upptagen med Niall.
Sasha:
Sasha kröp närmare Zayn. Hon hade förstått att de inte var välkomna i lägret. Zayn hade först jämrat sig lite men hon hade snott honom om lillfingret tills han var alldeles betagen. Nu satt de bara och stirrade ut över havet som blänkte av solnedgången. Sasha kände Zayns fingrar som lekte med hennes hår, precis som Niall gjort. Men Zayn var mer släpig i rörelserna och han masserade hennes hårbotten.
- I love you, Sasha. viskade han i hennes öra. Hon log och låtsades att hon sov. Än var hon inte redo för att säga samma sak till honom.
-----------
Väntar med en grej till nästa kapitel, så detta blev en riktig kortis :)

Kommentarer
Postat av: :D

jättebra! Mer!:P

2012-05-27 @ 18:57:12

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0