Survive This! Kapitel 40.

Sasha:
Sasha tänker över det som hänt. Hon kunde inte neka till att hon faktiskt kysst Zayn, men kyssen hade varit så hastig att den knappt hade gett henne några känslor. Bara en handfull känslor, eller mer. Zayns läppar hade varit så mjuka mot hennes och han hade verkligen sett till att få tillvaron att försvinna. Ögonblicket hade varit perfekt. Faktiskt så ångrade hon sig inte. För längst in i hjärtat var hon inte säker på sitt förhållande med Niall, Zayn kändes mer rätt.
Niall:
Niall nickade till i sin rakryggade ställning och gled långsamt in i ett klistrit nät av drömmar.
~
Framför honom reser sig två stora gestaler. Han vinkar och drar sedan sin hand över ett grovt igensytt ärr på bröstet. Gestalerna ägnar honom inte en enda blick utan har bara ögon för varandra. Med långa steg löper han närmare och märker att det är Zayn och Sasha i jätteversioner framför honom. De ser med tomma blickar ner på honom och han kan spegla sig i deras ögon.
- Hello Niall. säger Sasha med spelad munterhet. Han vinkar igen och hon lyfter upp honom, han är inte större än hennes tumme. Hon lyfter honom i jämnhöjd med sitt eget ansikte och med långa, varliga naglar knäpper hon upp hans skjorta. Ärret blottas som en röd blixt mot den bleka huden. Hon petar på ärret.
- Where is your heart, Niall? frågar hon och pickar honom på ärret med en lång, blodröd nagel.
- With you. säger han kärlekskrank och ler. Hon skrattar.
- Right. Från en påse om hennes hals hörs ett dunkande, taktfast ljud. Påsen är blodfärgad men ser torr ut. Försiktigt placerar hon påsen i samma handflata som han står i. Med hjälp av pekfingret och tummen så öppnar hon den och tar fram innehållet. Niall ser lugnt på det och Sasha nickar.
- Here is it. säger hon och tar det lilla hjärtat mellan sina två fingrar. Han ser på det och känner illamåendet växa fram. Orsaken till hans ärr. Från skuggorna bakom Sasha kliver den andra gestalten fram. Zayn. Han lägger armarna om Sashas midja bakifrån och hakan på hennes axel. Allas blickar är fäst på det lilla organet pumpar mellan hennes fingrar. Sasha ser ut att tveka.
- Him or me? frågar Zayn melodiskt och låter blicken pendla mellan Niall och hjärtat. Sasha svänger runt och höjer fingrarna med organet och spänner dem.
- No. mumlar Niall. No! men den lilla pumpen krossas skoningslöst mellan hennes långa naglar och Sasha slår ut med armarna mot Zayn.
- Always you. säger hon och slungar i rörelsen iväg Niall genom luften. Han cirkulerar och faller in i en virvel av ord.
"I hate the blonde one"
"The blonde one can quit"
"I always support - Niall out of 1D -"
"Who is the ugly, blonde one who plays guitarr in they videos?"
"Niall is so ugly"
"That blonde gay cant sing"
Twitter, facebook och Tumblr-texter dök upp omkring honom. Han höll för öronen och försökte att blunda men trycket gjorde det omöjligt. Han föll oönskad och hatad.
Harry:
Harry rycker till när han ser på Niall som verkat slummra till bredvid honom. Nu verkar han ha drömt något riktigt hemskt för han rycker i sin gröna piké. Tillsist får han av sig den och han drar panikartat med händerna över sitt solbrända bröst. Han mumlar för sig själv hela tiden och Harry griper tag i hans arm.
- Niall, calm down. säger han och hör hur hans egen röst är uppe i falsett nästan. Nialls beteende är inte normalt. Louis griper in också likså Liam. De ser på den blonda pojken som har svetten rinnandes över sig och som hela tiden mumlar och går på.
Niall:
- I've a nightmare. mumlar han och känner hur hans middag håller på att skvalpla upp i munnen. Han sväljer ner det igen och Louis stryker honom över ryggen. Harry nickar och väntar på om han vill förklara närmare vilket Niall bestämmer sig för att göra. Men han ser lite misstänksamt på Liam och Harry och ber dem gå sin väg. Louis var den som skulle få höra först. Allvarligt berättar han om hjärtat, ärret och skrattet. Louis lyssnar intensivt och låter bli att kommentera det. Niall visar med ett osynligt sträck hur ärret sett ut över hans bröstkorg.
- Everything felt so real. säger han och kikar över axeln. Zayn och Sasha skrattar åt varandra nere på stranden och han blundar och vänder sig mot Louis igen.
- We fix this. sa Louis lågt och kramade Nialls hand. Den handtryckningen som behövdes för att han skulle spy.
-------
Så Niall och Sasha har det inte lätt just nu.
Vad tycker ni?

Kommentarer
Postat av: Matildalindgren

Jag blir ju ledsen :( jag älskar min lille Niall :(

2012-05-27 @ 13:36:24
URL: http://matildalindgren.blogg.se/
Postat av: Anonym

Guuud asså du är gryym på att skriva :D

2012-05-27 @ 21:45:08

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0