Survive This! Kapitel 46.


Harry&Liam:
Liam stirrade oavbruten upp på himlen hela nästa dag. Han lyssnade spänt efter det matta surrandet men det kom inte. Planet hade varken sett eller hört dem nerifrån ön.
- It was so close. sa han till Harry som stod bredvid. Harry nickade och såg på Niall som var uppe och gick igen. Han hade efter långa protester gått med på att försöka vara social. Harry trodde det var bra för hans mardrömmar. Varje natt vaknade han skrikandes och han ryckte alltid våldsamt i sin piké. Den hade långa revor efter hans naglar och den hängde i bara trasor runt honom.
Louis:
Louis bröt ut på den steniga stranden. Han hade gått rakt igenom djungeln och ut på andra sidan. Hans plan spann vidare i huvudet och han gnolade tyst för sig själv samtidigt som han la upp den exakta ritningen i huvudet. I händerna höll han en hel del torra blad och kvistar som han omsorgsfullt började placera ut. Varje gång det tog slut hämtade han mer ur djungeln. När han tillslut var klar klättrade han upp på en stor sten som lagt sig till ro och såg ner på sitt stora verk. Växterna låg varligt utplacerade i exakta rader. Kring växterna fanns som en liten vall av småkvistar och pinnar. Det hela bildade sex stora bokstäver. Han la huvudet på sne och följde orden med blicken. "1D HELP".
Sasha:
Sasha krängde till när Zayn kittlade henne på magen för att få henne att vakna.
- Stop it! fnittrade hon och satte sig upp. Zayns ögon var allvarliga och hon suckade. Han tänkte på Niall, det var hon säker på.
- Don't feel so sad. sa hon och slängde med håret, han skakade på huvudet.
- But he is one of my best friends. sa Zayn tomt och såg bort mot Niall, Harry och Liam som stod i en liten klunga med blickarna fästa på himlen. Sasha bet sig på insidan av kinden. Zayn hade rätt i att Niall måste känna sig helt sönderslagen. Och det var deras fel.
Harry:
Harry pekade på mitten av nöten och Liam drämde till på den. Den delade sig och tacksamt drack de den söta mjölken. En händelse på stranden fångade Harrys intresse och han petade Liam i ryggen så att han också vände sig om. Sasha och Zayn sökte sig mot Niall som stod ensam kvar med trasorna vajande i vinden. Zayns läppar rörde sig och Niall knöt nävarna men öppnade dem sedan igen. Han tänkte inte slåss. Sasha verkade förklara något som innehöll många gester och Harry såg frågande på Liam.
- Should we help them? frågade han och Liam skakade som svar på huvudet.
- No, they most fix this. Liam och Harry följde intresserat samtalet, de hörde inte men man såg tydligt på deras kroppsspråk vad som sades. Niall låste beslutsamt händerna på ryggen när Zayn omfamnade honom. Även Sasha gjorde det, en luftbärd kram, som inte innehöll så mycket känslor. Zayn kom upp mot Liam och Harry med ett brett leende och Harry förstod att samtalet gått rätt väg.
Niall:
- Sasha. sa Niall trött och såg på henne. Hon envisades med att se ner i marken och han lyfte upp hennes haka, precis sådär som han alltid gjort förut. Han tog av sig klövern och visade henne baksidan.
- Proud Irishboy, sa hon och han nickade och pekade igen, under citatet.
- This clover belongs to my love. läste han och hon svalde skamset. Han hade litat fullt ut på henne.
- Im sorry. I don't mean to hurt you. viskade hon och han la hvudet på sne.
- I can't hear you. sa han retsamt och hon upprepade sig. Han nickade.
- I hope so. sa han och vände sig om för att gå mot lägret.
-----------------
De fick bi lite sams nu, för hemskt kan det inte bli ^^

Tycks?

Kommentarer
Postat av: Alicia

Yey vad bra!! Blir alltid lika glad när jag ser att det är ett nytt kapitel uppe! :D Ett till idag snälla??!

2012-05-30 @ 17:14:47
URL: http://lifeasiknow.webblogg.se/
Postat av: Johanna

Mer nu :D

2012-05-30 @ 17:33:43
Postat av: Julia

KUNGLIGT! Mer, nu? :D

2012-05-30 @ 17:43:24
URL: http://ffonejourney.blogspot.com
Postat av: IKA

mer mer mer mer jag måste ha mer mer mer

2012-05-30 @ 17:45:12
URL: http://baramunthernovell.blogg.se/
Postat av: directioner

Underbart !

2012-05-30 @ 20:06:02
Postat av: Carro

Yey! Blir så glad varje gång jag ser att det har kommit ett nytt kapitel :D

2012-05-31 @ 22:11:29

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0