Survive This! Kapitel 19.

Detta har hänt:
Niall och Sasha pratar lite om vad som hårfärg och födelsedagar.
--------
Sasha:
Sasha gick fram till Zayn som hon fortfarande var lite osäker på hur han fungerade och påminner om Nialls födelsedag. Zayn ser inte lika chockad ut som han gjorde när de påminde om Liams födelsedag.
- Yes, I know. Sasha nickar och väger lite på hälarna tills han fortsätter på meningen.
- What r' we going to do for him? frågade han och Sasha rycker på axlarna. Zayn vinkar till sig Liam som reser sig tillsammans med Louis. Tur nog är Niall och hämtar vatten. Zayn pekar på sin påhittade urtavla och Louis fattar vinken och ser ner på sin urtavla.
- Nialls birthday, eh? frågar han och de andra nickar. Liam slår handen för pannan, han var tydligen den enda som glömt Nialls födelsedag. Sasha undrar vad Niall gillar och de andra uropar i kör:
- FOOD! Sasha tycker att de ska ge honom något som ön faktiskt kan erbjuda. De andra håller med och funderar en stund.
- Sleep, food, sleep, food and Justin Bieber. svarar Liam tillsist. Sasha stirrar på honom för en sekund och frågar misstroget:
- Justin Bieber?
- Yes, he is a massiv Belieber. säger Louis och ler. Sasha höjer på ögonbrynet och frågar om de är serriösa. Hon har själv lite svårt för den pojken. De andra suckar.
- Yes, and nothing is wrong with that. säger Louis och slår i protest ut med armarna. Sasha nickar och biter sig i läppen.
- A song by Justin Bieber? frågar hon och de andra nickar ivrigt. Det är den perfekta presenten.
Zayn:
Zayn ler, han lämnar de andra åt att disskutera vilken låt de ska ha. Han glider iväg längst med stranden och stannar inte fören efter tio minuter där han sätter sig ner, tar upp lite torrt gräst och börjar fläta.
Sasha:
- Boyfriend. ropar Louis.
- Nej, One less lonely girl. ropar Sasha eftersom det är den enda hon kan av Justin.
- Mistletoe eller Never Say Never! ropar Liam och gör stora gester med händerna.
- Boyfriend sa jag ju, ropar Louis igen.
- One time. säger sasha och drar på med det okända. De stirrar på henne och skakar på huvudet, inte den i alla fall. Det måste vara något speciellt.
- Just pick one. suckar hon och himlar med ögonen. Liam och Louis sätter sig ner och försöker komma på den bästa av JBs låtar. Liam skiner upp.
- Somebody to love? frågar han och Louis ser först misstroget på honom. Liam nynnar lågt på den och Sasha märker att hon faktiskt gillar melodin rätt starkt.
- I like it. säger hon och ännu en gång faller deras blickar på henne.
- She likes it, säger Louis och gör en konstig min som hon inte riktigt kan sätta inom en känsla. Med lite knorr och lirkande bestämmer de sig ändå för den, bättre den än ingen.
Niall:
Niall skjuter undan busken och kliver ut i lägret igen. Han ser de andra nere på stranden och han joggar ner till dem och ger dem vattenflaskorna.
- Hi guys. ler han och sätter sig nära Sasha. Where is Zayn? frågar han och ser sig sen omkring, med blicken sökande över stranden.
- He just want to spend some time alone. förklarar Liam och Niall nickar, det var ju helt förståeligt. De sitter tysta och stirrar bara på varandra. Ett svagt hostande hörs bakom dem och de far upp som stuckna grisar hela bunten. Harry rör på sig där han sitter i stolen och de springer fram. Louis är såklart först fram.
Harry:
Harry hostar igen. Hans tunga känns torr men ett finger läggs på den och snart får han lite vatten i munnen som han snabbt sväljer ner. Vattnet gör så att kroppen vaknar till lite. Spänt väntar han på smärtan som ska komma från högerhanden men allt står still i den verkar det som. Den känns inte över huvud taget.
- Hello. mumlar han och känner hur pigg han är i skillnad från förut. Louis andas häftigt intill honom och Niall låter ännu lite vatten glida ner genom halsen på honom.
- Hi Harry. säger Liam lugnt och ler inom hans synfält. Harry ler matt tillbaka. Välbekanta fingrar drar honom i lockarna och han ler på nytt.
- Lou? frågar han och han känner genast Louis hand i sin.
- Yes Harreh? frågar Louis mjuka stämma. Harry ser honom i de gråa ögonen.
- Niall? frågar han sen och Niall dyker också upp, bredvid Louis.
- Thank you. mumlar Harry och sluter ögonen igen. Han hör hur någon dunkar den andre på ryggen, troligen Louis och Niall som kramar om varandra. Harry stänger av och faller i den första riktiga sömnen på över en månad.
Louis:
Louis ler, Harry blir okej.
-------
Allt för idag!
Hoppas ni gillade det, har lite hjärnsläpp eftersom det varit full gång senaste dagarna här IRL, men gör mitt bästa. Skulle aldrig något utan er vet ni ^^

Vi kör på 6 kommentarer som vanligt, kom gärna med konstruktiv kritik :)

Kommentarer
Postat av: Alicia

Jätte bra! Men på ett sätt känns det som om det har fastnat lite.. Känns som om att så mycket mer inte kommer hända..! Fast det kan göra det! :D Gillar din fanfic jätte mycket.. Keep up with the good work! <3

2012-05-05 @ 23:45:41
URL: http://lifeasiknow.webblogg.se/
Postat av: Johanna

Jättebra! Du skriver så trovärdigt, vilket många andra inte gör. Jag älskar det! :D

2012-05-06 @ 08:12:41
Postat av: Anonym

Återigen super. Jag märkte att de pratade lite svenska, men KAG antog att det inte var meningen..?

2012-05-06 @ 16:25:43
Postat av: Anonym

Strulade när jag skulle skriva, så jag skriver om det. ^^



Återigen super. Jag märkte att de pratade lite svenska (under Sashas perspektiv) men jag antog att det inte var meningen? ;)

Håller med Alicia lite grann, men din berättelse är väldigt bra och välskriven! Och som Johanna sa, trovärdig. :)

2012-05-06 @ 16:42:05
Postat av: Cim - ägare

Men se vilka uppmärksamma läsare jag har, tur det att någon kan hålla lite koll på mig!

Har några idéer som cirkulerar i bakhuvudet men det kommer snart ska ni se, det enda som behövs är lite tålamod ^^



Tack alla underbara människor :D

2012-05-06 @ 19:40:03
Postat av: Frida

Håller med alla andra, mer!!

2012-05-06 @ 21:03:40

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0